Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• evet bu sene fblilere ayni anda kutlayacaz sampiyonluklari herhalde, bana da öyle geliyor

rezillik yaa bu sene bir sey olsa da biz ipi gögüslesek o gazla da gidip müzeden emaneti alsak çift kupayla ortaligin mauauaaaaa gosaaakkk
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak KEREM77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bak bu dediğin "...sezon sonu" lafına sonuna kadar inanıyorum....Niye derseniz bu sezon fb'yi şampiyon yapacaklar gibi.....

Herşey bu sezon onlara göre gidiyor....bjk'ye gs maçı sonrası bir ayar çekildi, ceza geldi ve bu daha başlangıç gibi......gs'den egoların tatmini adına başarılı olan tk terim gönderildi, mancini ile toparlamaya çalışıyorlar, bizim halimiz ortada zaten, onun için ben fb'yi malesef ki en şanslı takım olarak görüyorum..

Öngörüm de şu ki ;

.....Yargıtay bu senenin sonuna kadar kararını açıklar ya da Ocak-2014 gibi....,

....bizimkiler bastırır, tff nazlanır ilk başta kabul falan etmez, iş uzar....... ,

....bizimkiler cas'a, uefa ( hangisi sırada yetkili bilmiyorum, aklım karıştı artık, haaaa bir de isviçre federal mahkemeleri var...nerden çıktıysa....) başvurur burdakiler su koyuveriyor diye, cas mas, uefa derken iş Mayıs-2014'leri bulur.....,

.....o tarihlerde fb şampiyon olur....,kutlamalar falan...vs

.....her nasılsa baskılara dayanamadığını bir anda söyleme gereği hisseden dönemin tff yönetimi yeniden şikeli sezonun tescili için yargı organlarını harekete geçirir....

....Ve karar açıklanır.....bir yandan febeş 2013-14 sezonu şampiyonluğunu kutlarken arada şikeli sezonun kupası da bize verilir ....,

...Ve tff bir ilke daha imza atma başarısını gösterir . BİR SEZONDA ŞAMPİYONLUK KUTLAYAN İKİ TAKIM.
      Sportif yargılamayı etkilemez ceza yargılaması.

Kaldı ki Yargıtay bu davanın büyük bölümünde esası da bozamaz. Usül'den geri dönenler de tamamlanarak yargıtaya geri gitti zaten.

Anlamadığım, neden başkalarının keyfini beklememiz gerektiğidir. Seçimmiş, politikaymış, ince ayarlarmış.

Yahu bana ne demez mi bizim başkan? Yargı kararı ortadayken, neden gerekenleri yapmaz?
      https://twitter.com/Kalkisim_M

Adalet tecelli etmedikçe umrum yok.

Yorum

• İlk olarak Muhammet Kalkışım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kaldı ki Yargıtay bu davanın büyük bölümünde esası da bozamaz. Usül'den geri dönenler de tamamlanarak yargıtaya geri gitti zaten.

Anlamadığım, neden başkalarının keyfini beklememiz gerektiğidir. Seçimmiş, politikaymış, ince ayarlarmış.

Yahu bana ne demez mi bizim başkan? Yargı kararı ortadayken, neden gerekenleri yapmaz?
        çünkü burası Türkiye
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Muhammet Kalkışım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bak bu dediğin doğru " Sportif yargılamayı etkilemez ceza yargılaması".

Ben zaten yıllardır ( şike süreci) olması gerekeni söylüyorum. Ayrı özerk yapısı olduğu söylenen, ayrı yargı organları olan tff'nin kendi bünyesinde meydana gelen bir suça gereli cezayı neyi gerektiyorsa vermesi lazımdı dedim. Anca bizde iş sulandırıldığı için "bizde bu iş böyle olur" dendiği için veya "ben yaptım oldu" lafı tutulduğu için Yargıtay beklenecek diyorum....

Halbuki dediğin gibi ....Sportif alanda bağlı olduğumuz Uefa ve Cas nihai kararlarını vermiş mi ? Vermiş. Biz en üst otorite olarak futbolda Uefa ve Fifa ile sportif alandaki en üst yargı organı Cas'ı kabul etmiş miyiz ? Etmişiz. Öyleyse karar vermesi gereken başka mercinin kalmaması lazım mantiken...
          En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 21.10.2013, 00:07.
          ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• ...ve bizim ayağımızı daha sağlam basmamız için ve argümanlarımızı boşa çıkmaması için yönetim olarak Yargıtay kararını dilimize bile getirmememiz lazım....Eğer aksi bir karar çıkarsa Yargıtay'dan ( ki zor ) elimiz boşa çıkar...Cas kararın verdikten sonra başka karar verici bir mercii göstermeden tff'nin üzerine yüklenmek en doğru ve akıllı yol olur bana göre....
            ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak KEREM77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bak bu dediğin doğru " Sportif yargılamayı etkilemez ceza yargılaması".

Ben zaten yıllardır ( şike süreci) olması gerekeni söylüyorum. Ayrı özerk yapısı olduğu söylenen, ayrı yargı organları olan tff'nin kendi bünyesinde meydana gelen bir suça gereli cezayı neyi gerektiyorsa vermesi lazımdı dedim. Anca bizde iş sulandırıldığı için "bizde bu iş böyle olur" dendiği için veya "ben yaptım oldu" lafı tutulduğu için Yargıtay beklenecek diyorum....

Halbuki dediğin gibi ....Sportif alanda bağlı olduğumuz Uefa ve Cas nihai kararlarını vermiş mi ? Vermiş. Biz en üst otorite olarak futbolda Uefa ve Fifa ile sportif alandaki en üst yargı organı Cas'ı kabul etmiş miyiz ? Etmişiz. Öyleyse karar vermesi gereken başka mercinin kalmaması lazım mantiken...
              Ve biz hâlâ masa başı pazarlıkların derdindeyiz. Ortaya kanun koymuşuz, koyduğumuz kanunu esnetmişiz, esnettiğimiz kanun bile uygulanmamış ve yurtdışı mercilerden yardım ister olmuşuz.

Gerek T.C., gerekse FIFA bağlantılı tüm ülkelerin özerk sportif yasalarınca, sportif yargılama konusunda son adım olan CAS karar vermiş, biz de işi TFF'ye bırakmışız başkanımız aracılığıyla.

Yarın belki demek bile istemiyorum. Sustuğumuz her saniye kayıptır.
              Tek başıma bir şey yapamayacağımı da adım gibi biliyorum ama elimden geldiği kadar, hak tecelli edene kadar da asla susmayacağım.
              https://twitter.com/Kalkisim_M

Adalet tecelli etmedikçe umrum yok.

Yorum

• Topbizde de Azizi gösterdi mutlukuktan uçuyor adam basket falan attı ligi bağlamış nası olsa
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Su mesaja gel Allah askina

Ya adamin canli yayinda kalkip küfür etmedigi kaldi nasil sesini cikaramiyor? Bunu bana aciklasana cok merak ettim.
                  "Muhteşem" ilan ettiği FB taraftarı suçlu olduğunu bile bile hala A. Yıldırım'ı koltuğunda oturtuyor. Daha ne olsun? Böyle bir camiaya nasıl "muhteşem" sıfatını yakıştırabilir TS başkanı?

Yorum

• Türk futbolu bitti. .
                    BİZE HERYER TRABZON!!!
                    Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      11111 bu anlamlı sayfada yer almak gerek
                      6666, 7777, 9999 gibi sayfaları da heyecenla beklemiştim ama bir şey çıkmadı. Burada yer alalım bari

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Neden mi? Bilmiyorum. Ama su kadarini biliyorum. Anlamadigin islere karismayacaksin. Adamlarin var bir bildigi dedim durdum burda her zaman. Hersey disardan göründügü kadar basit olmayabilir. Adami burda mason yapmadiginiz kaldi. Zaten basimiza ne geldiyse bu sabirsiz tavrimiz yüzünden geldi. Her alanda. Her seyi gectim baskanin ciddi ciddi kupa icin herseyi yapmayacagini nasil düsünebilirsiniz ya? Adamin her cümlesi adalet ile basliyor. Aklim almiyor. Bin bir türlü senaryo cizildi buralarda. Al üstümdeki mesaj da ayni o cinsten. Aziz ile Cakiroglu yan yana oturuyormus. Ya kim dedi nerde dedi ne zaman dedi kendi gözlerinle gördün mü?

Yukardada o kupa haci baskan ile gelmeyecek yazmissin. Onunla gelirse zoruna mi gidecek? Benim sorum buydu aslinda? Haciosmanoglu sayesinde o kupa gelirse ne yapacaksiniz? Ben istemiyormuyum herseyin hemen yapilmasini, Trabzonspor'un kupayi hemen almasini? En az sizler kadar baskan da istemiyor mu? Ama demekki var adamlarin bir bildikleri ki biraz gec yapiyorlar basvuruyu. Herseyin altinda sacma sacma nedenler aramaya gerek yok. Her hareketini siyasete baglamaya gerek yok. Baskanin cok elestirilecek tarafi var ama herseyden süphe edin adamin tek derdinin o kupa oldugundan süphe etmeyin. Bunu bir cok kez dedim. En azindan bunu inkar etmeyin ve burada senaryo üretirken göz önünde bulundurun.
                        Başkanın kupayı getirmesi zoruma gitmez benim insanların cehaleti zoruma gider.
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Burada yer alalım
                          9 # Osvaldo'

Yorum

• 2013-2014 sezonunda senaryo belli oldu:

EMEK HIRSIZI şikebahçeyi şampiyon yapıp gazlarını almak.

Her maçta hakem vukuatı konuşuluyor yorumcular tarafından.

Şikebahçe yeter ki maçı kazansın da uzatmaya 90+4+++++++++ olabilir.

Zira 2010-2011 sezonunda şb-G.antep maçı Kadıköyde 0-0, berabere bitse TS şampiyon olacak bilindiğinden, 90+6 uzatıldı gol olmadı ve 90+10’da şb 1-0 aldı maçı.

ŞİKE YAPTIĞINDAN KÜME DÜŞMESİ GEREKEN ALINTERİ HIRSIZLARININ CİRİT ATTIĞI FUTBOL ARENASINDA, ALLAH AŞKINA FUTBOL KONUŞULUR MU ARTIK?

Saygılarımla,
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• günaydın ey cemaati müslimin Türk futbolunu nasıl bilirdiniz....
                              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                2013-2014 sezonunda senaryo belli oldu:

EMEK HIRSIZI şikebahçeyi şampiyon yapıp gazlarını almak.

Her maçta hakem vukuatı konuşuluyor yorumcular tarafından.

Şikebahçe yeter ki maçı kazansın da uzatmaya 90+4+++++++++ olabilir.

Zira 2010-2011 sezonunda şb-G.antep maçı Kadıköyde 0-0, berabere bitse TS şampiyon olacak bilindiğinden, 90+6 uzatıldı gol olmadı ve 90+10’da şb 1-0 aldı maçı.

ŞİKE YAPTIĞINDAN KÜME DÜŞMESİ GEREKEN ALINTERİ HIRSIZLARININ CİRİT ATTIĞI FUTBOL ARENASINDA, ALLAH AŞKINA FUTBOL KONUŞULUR MU ARTIK?

Saygılarımla,
                                ortalıklarda dolaşan "fb şamp. olacak ama 2010-2011 kupasıda Trabzonspor a verilecek" iddiası gerçekleşiyor yavaş yavaş...
                                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

Çalışıyor...
                                X