Aylardır süren bir davanın Usulen bir sorun olduğunu yenimi farkettiniz inanalımmı? Oy hesapları yapmayı bırakın zaten alamıcaksınız bizdn
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Gelen yazının hakkında -dedikodu olsa bile- hiçbir yerde konuşulmaması çok enteresan. Sosyal medyada bile o kadar az lafı geçiyor ki twitterı sıklıkla okumama rağmen foruma girene kadar bu yazıdan benim de haberim olmadı. Burada da pek etki bırakmamış.
Yorum
-
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Uefa'dan öyle bir yazi geldigine pek inanmiyorum.
Gelmis olsa tüpcü rte ile 115145 kere, suat kilic ile de 564545 kere görüsmüstü pazartesiden bu yana.
Yorum
-
İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelen yazının hakkında -dedikodu olsa bile- hiçbir yerde konuşulmaması çok enteresan. Sosyal medyada bile o kadar az lafı geçiyor ki twitterı sıklıkla okumama rağmen foruma girene kadar bu yazıdan benim de haberim olmadı. Burada da pek etki bırakmamış.Adalet Yoksa, Barış da Yok...
Yorum
-
İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegerekçeye ulaştınız herhalde, peki eksik belge nedir? hangi tarafı ile ilgili olduğunu öğrenecekmiyiz, mesela üzerinde az durulmuş ibb veya göksel gümüşdağ olayı var, herşeyden kurtarmıştı beni rahatsız etmişti açıkçası, o kişi ile ilgili olabilirmi?Yargıtay'ın sayfasında iade nedeni bu şekilde belirtilmiş. Internet'ten baktığımda da bunun genelde belge eksikliğinden kaynaklanan bir durum olduğu yazılı. Yukarıda yazdığınız gibi birşey olacağını sanmıyorum. O davanın içeriğine girer.
Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
-
İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardesim diyelim telefonla gorusuyorlar, aracilar vasitasi ile gorusuyorlar, sana bana haber verecek halleri yok ya.Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
biraz rahatlamanız için iyidir okuyun bence
Yargıtay'ın şike davasında dosyayı yeniden 16. Ağır Ceza Mahkemesi'ne göndermesi şok etkisi yaratmıştı. Peki bu ne anlama geliyor?
İşte bu soruyu Spor Hukukçusu Avukat Metin Ünlü'ye sorduk. TurkFutbol.Com'a bu kararı değerlendiren Metin Ünlü, Yargıtay'ın dosyayı mahkemeye geri göndermesinin önemli olmadığını söyledi.
Ünlü, "Yargıtay Şike Davası'nı esastan değil, usulden dolayı 16. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderdi. Bu davanın yeniden görüleceği anlamına gelmiyor. Dava dosyasında yapılan incelemede bazı usül eksiklikleri olduğunu gösteriyor ki örneğin bir avukatın vekaletinin eksik olması, bir tebligat hatası ve hatta pul eksikliği bile Yargıtay'ın dosyayı geri göndermesinin gerekçesi olabilir" dedi.
Bundan sonraki süreci de değerlendiren Avukat Metin Ünlü, "Eksiklikler 16. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından giderilir ve dosya yeniden Yargıtay'a gönderilir. Bu da kararın en az 3 ay gecikmesi anlamına geliyor. Bu nedenle kararın yılbaşından sonra çıkması muhtemel gözüküyor" ifadelerini kullandı.
Yorum
-
AW: Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!
arkadaşlar niye Panik yapiyorsunuz? Yargıtay cezalari geri cevirse bile bu saatten sonra fark etmiyor çünki uefa yargitayi ve türk mahkemesini takmiyor. aynı şekilde cas da takmiyor.
Sonuçta yargitaydaki olay Kişileri bagliyor kurumu değil.
uefa ve cas kurumu cezalandirdi ve her halukarda gerekli olan cezalari tff den isteyecek.
Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2...imza...
Yorum
-
İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiraz rahatlamanız için iyidir okuyun bence
Yargıtay'ın şike davasında dosyayı yeniden 16. Ağır Ceza Mahkemesi'ne göndermesi şok etkisi yaratmıştı. Peki bu ne anlama geliyor?
İşte bu soruyu Spor Hukukçusu Avukat Metin Ünlü'ye sorduk. TurkFutbol.Com'a bu kararı değerlendiren Metin Ünlü, Yargıtay'ın dosyayı mahkemeye geri göndermesinin önemli olmadığını söyledi.
Ünlü, "Yargıtay Şike Davası'nı esastan değil, usulden dolayı 16. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderdi. Bu davanın yeniden görüleceği anlamına gelmiyor. Dava dosyasında yapılan incelemede bazı usül eksiklikleri olduğunu gösteriyor ki örneğin bir avukatın vekaletinin eksik olması, bir tebligat hatası ve hatta pul eksikliği bile Yargıtay'ın dosyayı geri göndermesinin gerekçesi olabilir" dedi.
Bundan sonraki süreci de değerlendiren Avukat Metin Ünlü, "Eksiklikler 16. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından giderilir ve dosya yeniden Yargıtay'a gönderilir. Bu da kararın en az 3 ay gecikmesi anlamına geliyor. Bu nedenle kararın yılbaşından sonra çıkması muhtemel gözüküyor" ifadelerini kullandı.Adalet Yoksa, Barış da Yok...
Yorum
-
Aslında bu Yargıtay olayı bizim lehimize. Yargıtay sürecini beklemememiz konusunda bize bir mesaj bu. CAS kararları sıcaklığını korurken tüm girişimleri yapmamız lazım. Tabi başkanın böyle bir niyeti varsa, şu an o niyet yok.Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
-
trtspor yangını yaptı, Yargıtay ŞOK bir karar verdi diye girdi, millete bir gazı verdi, zaten fenerliler gerisini dinlememiştir onlara o kadarı yetmiştir, yarın sokaklara düşer bunlar görürsünüz.
Unutmadan @metehan teşekkürler....
ah noktalama işaretleri ah, kendi yerini kendin bulsan ne güzel olurdu usul bozulmazdı, deyip geyik yapmaya başlasak eğlence tüm hızıyla devam ediyor.
Yorum
-
İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar niye Panik yapiyorsunuz? Yargıtay cezalari geri cevirse bile bu saatten sonra fark etmiyor çünki uefa yargitayi ve türk mahkemesini takmiyor. aynı şekilde cas da takmiyor.
Sonuçta yargitaydaki olay Kişileri bagliyor kurumu değil.
uefa ve cas kurumu cezalandirdi ve her halukarda gerekli olan cezalari tff den isteyecek.
Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
yarın bu fenerlileri kim dinleyecek şimdi işin yoksa usul'u anlat, esas'ı anlat(kırk sene düşünsem bunları araştıracağım aklıma gelmezdi hiç merak haznemde yokmuş ya bu iki terim). offf birde şike yohmuş ya ne oldiiii diye geyik yapacaklar, bana cephane lazım, sesleri çıktımı şike klasörlerini atıyorum kafalarına ayılıyorlar,
En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 06.09.2013, 00:14.
Yorum
-
İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepanik yok zaten de.
yarın bu fenerlileri kim dinleyecek şimdi işin yoksa usul'u anlat, esas'ı anlat. offf birde şike yohmuş ya ne oldiiii diye geyik yapacaklar, bana cephane lazım, sesleri çıktımı şike klasörlerini atıyorum kafalarına ayılıyorlar,
He he deyin geçin..
İşleri zor.
Düşünsenize herkese sahaya yansımadı, kişi, kurum, yargıtay, cemaat, NATO, edebiyatı yapmak ve kendilerini savunmak durumundalar.
Allah insana böyle çile çektirmesin.
Gitmeyin üstlerine, bırakın kendi hallerine...Adalet Yoksa, Barış da Yok...
Yorum
Yorum