Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben şike yaptıysam fenevbahçe için yaptım kendim için mi yaptım. Öyle saçma şey mi oluv ya.
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Ali sen trabzonspor federasyona basvursun diyor . ALLAH im sana geliyorum haberturk te

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
      bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• CAS'ın Fenerbahçe'nin 2 yıl Avrupa'dan men cezasını onamasının ardından bir anlamda şampiyonluğu ilan edilen Trabzonspor'da başkan İbrahim Hacıosmanoğlu Haber61'e önemli açıklamalar yaptı.

Hacıosmanoğlu CAS kararını böyle değerlendirdi;

Bu karar beklediğimiz bir karardı . Fenerbahçe'nini az bir cezayla kurtulduğunu düşünüyorum. Trabzonspor camiası olarak bizim şampiyon olduğumuz zaten tescilliydi, bu kararla birlikte bir kez daha onaylanmış oldu.
        Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Medya Avrupa boyutuyla ilgileniyor Trabzonspor'un hakkı umurlarında değil.
          Bordomavi.net

Yorum

• FIFA'nın kim olduğunu da sorsunlar ntvspordakilere
            facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• eveeeet şampiyonluk kupamızın bize iade edilmesine taş koyan dahili harici tüm bedhahlar; gün gelirde haksızlığa uğradığınızı hissederseniz ve adalet nerde diye sorarsanız bize çektirdiğiniz şu iki yıl yaşadıklarımızın mislini çekin,gamdan kederden geberin
              YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• UEFA fenevin bu sene gitmeyelim 1 sene sonra şampiyonlar ligine gidelim nasılsa elendik şampiyonlar liginden gibi bir şeyi kabul edeceğini sanmam.
                Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• tayfun bayındır show başladı ntv sporda
                  Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• 2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Azize'ye bi sorum var: Şimdi kim çatıvdadı?

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Aaaaaallllaaaaaahhhhh!!!!
                        son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          CAS'ın Fenerbahçe'nin 2 yıl Avrupa'dan men cezasını onamasının ardından bir anlamda şampiyonluğu ilan edilen Trabzonspor'da başkan İbrahim Hacıosmanoğlu Haber61'e önemli açıklamalar yaptı.

Hacıosmanoğlu CAS kararını böyle değerlendirdi;

Bu karar beklediğimiz bir karardı . Fenerbahçe'nini az bir cezayla kurtulduğunu düşünüyorum. Trabzonspor camiası olarak bizim şampiyon olduğumuz zaten tescilliydi, bu kararla birlikte bir kez daha onaylanmış oldu.
                          Yaktın bizi Hacı.biraz adam olda yalamalığı bırak özüne dön.şimdiki ilk işin tff'ye gidip baskı yapmak.hadi bekliyoruz.

Yorum

• CAS Kararından sonra Fenerbahçeliler ---> www.inciswf.com/volkankonak.swf

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Top TFF'de artık. Kaçacak delik kalmadı.Bari bu saatten sonra onurunuzu bir nebze olsun kurtarın.Kupayı sahibine teslim edin.

Yorum

• İlk olarak 61TSunami61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ntvsporda kı haber spkerının tek derdı her konuşana trabzona kupa verilmeyecek dedırtmesı!!!
                                evet kesinlikle öyle, çok doğru bir tespit...
                                TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

Yükleniyor...
                                X