Ben şike yaptıysam fenevbahçe için yaptım kendim için mi yaptım. Öyle saçma şey mi oluv ya.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
CAS'ın Fenerbahçe'nin 2 yıl Avrupa'dan men cezasını onamasının ardından bir anlamda şampiyonluğu ilan edilen Trabzonspor'da başkan İbrahim Hacıosmanoğlu Haber61'e önemli açıklamalar yaptı.
Hacıosmanoğlu CAS kararını böyle değerlendirdi;
Bu karar beklediğimiz bir karardı . Fenerbahçe'nini az bir cezayla kurtulduğunu düşünüyorum. Trabzonspor camiası olarak bizim şampiyon olduğumuz zaten tescilliydi, bu kararla birlikte bir kez daha onaylanmış oldu.Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum
-
eveeeet şampiyonluk kupamızın bize iade edilmesine taş koyan dahili harici tüm bedhahlar; gün gelirde haksızlığa uğradığınızı hissederseniz ve adalet nerde diye sorarsanız bize çektirdiğiniz şu iki yıl yaşadıklarımızın mislini çekin,gamdan kederden geberinYA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCAS'ın Fenerbahçe'nin 2 yıl Avrupa'dan men cezasını onamasının ardından bir anlamda şampiyonluğu ilan edilen Trabzonspor'da başkan İbrahim Hacıosmanoğlu Haber61'e önemli açıklamalar yaptı.
Hacıosmanoğlu CAS kararını böyle değerlendirdi;
Bu karar beklediğimiz bir karardı . Fenerbahçe'nini az bir cezayla kurtulduğunu düşünüyorum. Trabzonspor camiası olarak bizim şampiyon olduğumuz zaten tescilliydi, bu kararla birlikte bir kez daha onaylanmış oldu.
Yorum
-
CAS Kararından sonra Fenerbahçeliler ---> www.inciswf.com/volkankonak.swf
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak 61TSunami61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülentvsporda kı haber spkerının tek derdı her konuşana trabzona kupa verilmeyecek dedırtmesı!!!TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...
Yorum
Yorum