Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Trabzonspor’un Şampiyonluğu Verilmeden Şike Davası Kapanmayacaktır"

10.05.2014 Trabzonspor, İsviçre hukuku uyarınca ortaya koyan iki hukuki raporu, UEFA ve FIFA’ya iletti.

Trabzonspor’un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Trabzonspor kendisinin ve aynı zamanda UEFA ve FIFA’nın durumunu İsviçre hukuku uyarınca ortaya koyan iki hukuki raporu, bugün itibarıyla UEFA ve FIFA’ya iletmiştir. Tekrar belirtmek isteriz ki Türkiye Süper Ligi’nde şike yapan kulüplere ceza ve Trabzonspor’un şampiyonluğu resmi olarak verilmeden, şike davası kapanmayacaktır."

BUDUR İŞTE.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Hatırlarsınız, Hacıosmanoğlu'nun başkan seçilmesinden kısa süre sonra UEFA şikebahçenin cezâsını açıklamıştı.

Fırsattan istifâde, başkanımız bunun kendisinin başkan seçilmiş olmasına bağlamış, PR çalışması yapmıştı. Kulüp başkanlığına Hacıosmanoğlu gelmeseydi UEFA cezâ mezâ açıklamayacaktı. Buna inananlar da olmuştu.

Şimdi kulübün hazırlayıp UEFA ve FIFA'ya yolladığı raporlar da aynı PR zihniyetinin ürünü.

Herkes inanmalı ki bu raporlar ligin bitmesine bir hafta kala - niye daha önce hazırlanıp gönderilmedi diye münâfıklık yapmayın, daha önce hazırlanıp gönderilse unutulur gider, istenilen etkiyi oluşturmaz, biz harekete geçirdik sözü inandırıcı olmaz -hazırlanıp gönderildiği için UEFA ve FIFA harekete geçecek!

Ben hemen inandım tabii.

UEFA'nın, Türkiye Futbol Federasyonu'nun yediği nanelere kayıtsız kalamayacağı gerçeğinden yola çıkarak, "UEFA'yı biz harekete geçirdik" algısını oluşturmak bu yönetimin birinci iştigal konusu.

Başka bir numarası yok çünkü.
      En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 10.05.2014, 13:32.
      7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Benim artık bu konuda umudum yok. İlahi adalet tesellim olacak...
        Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Fb ye ceza vermemek için resmen tff dizayn ettiler. Yazıklar olsun.

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yanlis mi biliyorum yoksa hamzacebi sikebahce kongre üyesi degil mi??
            Bende öyle biliyorum, ama emin değilim.
            HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yanlis mi biliyorum yoksa hamzacebi sikebahce kongre üyesi degil mi??
              Doğrudur.Şike Davasında ki üstün hizmetlerinden dolayı aziz yıldıVım başkanlığında ki şikebahçe yön kurulu kararı ile şikebahçe kongre üyesi yapıldı. Trabzon Araklı'lı mehmet akif hamzaçebi.

Yorum

• ümitsizliğe yer yok , bu iş biz bitti demeden bitmeyecek.Trabzonspor asla İstanbul iş birlikçilerine , kurulu düzene , saltanata boyun eğmedi eğmeyecek vaz geçmek bizim varoluş felsefemize aykırı. Alayını yine dize getirmeye devam edeceğiz .

Yorum

• Yorum

• Bu feyzioğlu insanına ayar oluyordum ona iyi oldu,
                    başbakan da kontrolü iyice kaybetti sağa sola çatar oldu ona da iyi oldu,
                    Danıştay'ın kuruluş yıldönümünde şahane görüntülere şahit olduk içimin yağları eridi
                    yiyin birbirinizi,daha beter olun,rahat yüzü görmeyin inşallah.
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Bizimkiler yapiyor bir seyler de ne oldugunu biz anlamiyoruz.

Bu basvurunun anlami nedir? Daha önceki basvurular ne oldu?

Iki varsayim var; ya ilk basvuruya olumsuz cevap geldi ya da Uefa basvurulari pek sallamadi ve cevap dahi vermedi.

Bundan dolayi bizimkiler fakli yollara basvuruyor.
                      Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu feyzioğlu insanına ayar oluyordum ona iyi oldu,
                        başbakan da kontrolü iyice kaybetti sağa sola çatar oldu ona da iyi oldu,
                        Danıştay'ın kuruluş yıldönümünde şahane görüntülere şahit olduk içimin yağları eridi
                        yiyin birbirinizi,daha beter olun,rahat yüzü görmeyin inşallah.
                        Ne yazik ki bilincli bir cikis oldu. Hükümet bu feyzioglunu iyi kullaniyor, o sadece bir eleman. Yani bu tartisma bile belli bir plan dahilinde gerceklesti.
                        Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne yazik ki bilincli bir cikis oldu. Hükümet bu feyzioglunu iyi kullaniyor, o sadece bir eleman. Yani bu tartisma bile belli bir plan dahilinde gerceklesti.
                          Zannetmiyorum,
                          Ergenekon ve 17 aralık davalarında menfaatler çakıştı,birbirlerini kullandılar,bitti,
                          padişahımızın bugün ki düştüğü durum planlanacak bir durum değil
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Büyük ihtimalle bir süre önce yazdığım puan silme işini nasıl uygulamaya koyarız diye yol arıyorlardır. Hatta demirören bunu önce şikebahçelilere kabul ettirmeye uğraşıyordur. Kupanızı alacaz ama bu sene puanınızı silmemize rağmen sizi şampiyon yapcaz, yeni kupa vercez, gelin he deyin diyordur.
                            En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 10.05.2014, 16:57.
                            7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Bence bu başlığı "Trabzon Halkı Fenerbahçe'nin Şampiyonluğunu Tescilledi" olarak değiştirin.
                              Zira Trabzon halkı verdiği oylarla hükümetin bir komployla karşı karşıya kaldığını onaylamıştır. Aynı komplonun Aziz Yıldırım'a da düzenlenmiş olduğunu hükümet ve onun yalaka kalemşörleri defalarca televizyondan haykırmıştır.

Bu durumda nasıl ki bakanlar ve başbakan rüşvet almadıkları halde bir komploya kurban gitmişlerse Aziz Yıldırım da aynı komploya kurban gitmiştir. Haa insanlarımız cebindeki üç kuruş parayla nasıl geçineceklerini bilemedikleri halde "Trabzon'dan Samsun'a 4 saatte gidiyoruz. Çaldılar ama bize yol yaptılar" diyorlarsa söz konusu insanlar böyle bir başbakana layık oldukları gibi, IQ'su çift hanelere ulaşamamış böyle bir başkana da layıktirler.

Bu insanların layık olmadıkları şeyler ise şanlı Trabzonspor ismini ağızlarına almak ve hırsızlık yapanlara karşı alın teriyle kazanılmış 7. Şampiyonluk kupasıdır...
                              En son trapesus tarafından düzenlendi; 10.05.2014, 17:02.
                              İnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN

Yorum

• Çok matrak:

Babalar Günü’nün idrak edilmesine daha vakit var ama adayımı şimdiden açıklıyorum.. Eski patronumu (Dünya durdukça namı yedi iklim on dört diyarı dolaşsın..)...

Bunu okuyan şunu da okudu:

Kırk, elli yaşında tohuma kaçmış adamları sandalye üzerinde “Feener.. Fener..” diye dellenirken gördüm..
                                7

Yorum

Yükleniyor...
                                X