Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tedbir değil diyor Alpay Köse
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak a.fındıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bence şikecilerin ve tff'nin asıl korkuları kupanın bize verilip verilmemesi değil(kupayı vermekle iş kapansa hemen verirler) korktukları şikecilerin küme düşürülmesinin önüne nasıl geçilebileceği. MAA bunun için uğraştı başaramadı.Kupayı vermemek için hem şikecilerin hem tff'nin direnmesindeki neden kupayı vermekle başlayacak asıl süreç.Uefa fifa tff'ye 58. maddedeki puan silme cezası yeterli değil küme düşürün baskısını yapabilecek olması.
      Bence şuan aziz ve tayfasının tek derdi yargıtay. cas ve uefa kararları bu yüzden önem kazandı. onlarda ceza almamış olsalardı yargıtayı etkileyebileceklerdi ama olmadı. keza aldıkları cezaların gerçek cezalar değil tedbir cezası olmadığını saklamalarının nedenide bence bu. aziz ve çetesi feneri çoktan gözden çıkardılar bu yüzdende kişilerle kurumların ayrılmasına karşılar. Maloş fenerlilerse hala kullanıldıklarının farkında bile değiller. bir beşiktaş yönetiminin tavırlarına bakın birde fener aradaki farkı görememek imkansız. sonuçta ne fikret orman ceza yatacak nede başka bir yönetici. birde maa nın fenerde başkan olduğunu düşün derdi azizmi olurdu fenermi
      Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/gost...px?id=24621899

Okuyun şu eziğin acınası halini... Hakkımızı çalanların düştüğü bu durumu yaşamak şampiyonluk kadar güzel
        bir insan evladının atlan eşşeklen ne gibi bir fantazisi olabilirki? ilginç adam tutuğu takımı ata benzetiyor ve bukadar şikenin pisliğin altında ezilen taraftarın takımını savunma şekline bak arkadaş bide bunlar yazar.
        başkan bize MR MUSCLE yu al....

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tedbir değil diyor Alpay Köse
          Neye göre diyor ne görmüş ne göstermişler bizden saklanan
          Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• Kupa Trabzonspor'a verilirse...

2010-11'de küme düşen Bucaspor'da başkan Mehmet Bektur "Mahkemenin bizi mağdur gösterdiği karar UEFA'da onaylandı" dedi.

Zararı 70 milyon lira olarak hesapladı. Yönetici Yaykıran da "Ya Süper Lig'e alacaklar ya parayı verecekler" diye konuştu.

Eğer kupa Trabzonspor’a verilirse, 2010-11 sezonunda küme düşen takımlara hak talep etme imkanı doğacak. O sezon düşen Kasımpaşaspor ve Konyaspor Süper Ligde. Fakat hukuk yolları onlar için de açık. Bucaspor ise kendisini en mağdur gören kulüp durumunda. PTT 1. Lig’de mücadele eden Bucaspor’dan önemli açıklamalar geldi. BUGÜN’e konuşan yöneticiler gündemi sarsacak ifadelere imza attı.

Zararı 70 milyon lira olarak hesapladı. Yönetici Yaykıran da "Ya Süper Lig'e alacaklar ya parayı verecekler" diye konuştu.Eğer kupa Trabzonspor’a verilirse, 2010-11 sezonunda küme düşen takımlara hak talep etme imkanı doğacak. O sezon düşen Kasımpaşaspor

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tedbir değil diyor Alpay Köse
              İyide tek maç şike yüzünden 4. lige düşürülen yunan takımının günahı neydi... şikebahçe 3 maç şike 2 maç teşebbüsle (bildiğim kadarıyla) neden 2 sene alsın... mantığı ne bu olayın çözemedim ben...
              Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• Tedbir degil diyor ceza aldi diyor alpay köse.

Sorun yok.

Herseyi güzelce anlatiyor. Sikecilerin taraftarlari dinlesin sacma düsüncelerden kurtulsun.
                En son TSezgin61 tarafından düzenlendi; 31.08.2013, 13:07.

Yorum

• Trt sporu acin. TFF yi neler bekledigini anlatacak

Yorum

• İHO bugüne kadar kupa ile alakalı ,"boş boş konuşmaktan başka" hiç ama hiçbir şey yapmamıştır.
                    Ben hayatımda bukadar boş konuşan ,bukadar palavra atan bir adam görmedim.

Yorum

• Bişey olacağı yok, Yargıtay'dan sonra TFF yeniden yargılama yapabilrmiş!!!!! Tabi canım belki temiz çıkma ihtimalleri var.2 yıl bekledik anlaşılan önümüzde daha yıllar var bu sürecin sonlanabilmesi için.

Yorum

• Bende şimdi açtım alpay köseyi

Yorum

• Avukat Alpay Köse: Kupa ve 16 milion tl Trabzonspor`a iade edilmeli.
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Avukat Alpay Köse: Kupa ve 16 milion tl Trabzonspor`a iade edilmeli.
                            sonrada kısaca nah iade edilir dedi ama

Yorum

• İlk olarak Jackal Wile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sonrada kısaca nah iade edilir dedi ama
                              okadarda demedi abartiin

Ama bu tff ile zor gözüküyor
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• kurallar ve federasyon değişince sıkıntı ortadan kalkacak
                                bu federasyon bukadar rezilliğin üzerine zaten orda kalamaz

Yorum

Yükleniyor...
                                X