Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Re: Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

İlk olarak Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bir fenerliyle konustumda,
    Valla buyuk basari. Ben deniyorum olmuyor... (dalga gecmiyorum)
    İmza...

Yorum

• FENERBAHÇE SK & BEŞIKTAŞ JK V. UEFA - UPDATE

Lausanne, 18 July 2013 – Due to agreements reached between the appellants and UEFA, the decisions challenged by Fenerbahçe SK and Beşiktaş JK have been stayed and will not be enforced until the Court of Arbitration for Sport (CAS) issues its final decision in each matter.
      This means that Fenerbahçe SK and Beşiktaş JK will take part in the draws of the first preliminary matches of the UEFA Champions League (Fenerbahçe) and of the UEFA Europa League (Beşiktaş). In the meantime, the arbitration procedures are continuing following an expedited calendar agreed upon by the parties and it is anticipated that hearings will take place in August with a final decision being issued before 28 August 2013 (Fenerbahçe) and 30 August 2013 (Besiktas).

Kararlar 28 ve 30 agustostan önce cikacak , o tarihlere kadarda durusmalar olacak. 28 agustosta olcak diye bir sey yok.
      burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak 44-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arkadaşım eksik bilgi sahibisin;

romanya federasyonu normalde küme düşen rapid bükreşi düşürmemek için lig bitimine doğru play-out uygulamasına geçiyor. ve bu eleme maçında rapid in rakibi maçı kaybettiğinden küme düşüyor. durum böyle olunca play - out sonucu küme düşen takım play - out sürecinin iptali için CAS a gidiyor.

CAS da başvuruyu haklı bulup play - out sürecini iptal ediyor. play - out iptal olunca ligi sonuncu tamamladığı için rapid bükreş doğal olarak küme düşüyor.

lütfen yersiz gaza gelmeyelim...
        eksik bilgi falan değil...adam doğru yazmş.sonuçta yerel federasyona müdahale var..iç işlerine karışma var...ona rağmen Cas müdahale etmiş,, aynı şekilde tsnin casa açacağı dava için güzel bir emsal, konular farklı olsada sonuçları açısında aynı..mesala soruşturma devam ederken 58 in değiştirilmesine CAS ne der sence, veya pfdk şb kulüp yöneticilerini suçlu bulmasına rağmen kulübe ceza vermemesine...
        En son sulo61gun tarafından düzenlendi; 04.08.2013, 10:57.

Yorum

• İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          FENERBAHÇE SK & BEŞIKTAŞ JK V. UEFA - UPDATE

Lausanne, 18 July 2013 – Due to agreements reached between the appellants and UEFA, the decisions challenged by Fenerbahçe SK and Beşiktaş JK have been stayed and will not be enforced until the Court of Arbitration for Sport (CAS) issues its final decision in each matter.
          This means that Fenerbahçe SK and Beşiktaş JK will take part in the draws of the first preliminary matches of the UEFA Champions League (Fenerbahçe) and of the UEFA Europa League (Beşiktaş). In the meantime, the arbitration procedures are continuing following an expedited calendar agreed upon by the parties and it is anticipated that hearings will take place in August with a final decision being issued before 28 August 2013 (Fenerbahçe) and 30 August 2013 (Besiktas).

Kararlar 28 ve 30 agustostan önce cikacak , o tarihlere kadarda durusmalar olacak. 28 agustosta olcak diye bir sey yok.
          CAS ta 3 Hakem karar verecekmiş,
          bu isimler gizli mi tutulur yoksa açıklanır mı acaba,
          eğer belliyse bu 3 lü mail kampanyası yapsak iyi olmaz mı,geç kalmıyormuyuz.
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak arifemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Valla buyuk basari. Ben deniyorum olmuyor... (dalga gecmiyorum)
            Polis Akademisi filminin bir sahnesi vardi nezarethanede geçen, hatirlarmisiniz, bir tutuklu "Simon der ki,......" diye başlayan cümleler kurar, diğerleride onun yaptıklarının aynısını yapardı. İşte ben FB taraftarını o guruha, komut veren tutukluyu da Şikecibaşına benzetiyorum.

Aziz şike yapmadık diyor, hepsi aynısını söylüyor. Aziz yabancı serbest olsun diyor, onlarda aynısını söylüyor. Iddia ediyorum, Aziz bunlara protesto için 1 ay s...çmayin dese, hiçbiri s..çmaz...

Bence bütün FB taraftarının ortak birkaç özelliği var. Bunlar kesin olarak küçükken topu inşaata kaçmış, babalari tarafından üç kez atılıp iki kez tutulabilmis, akraba evliliğinden olmuş, koyun etinden başka birşey yiyememis mal degnekleri resmen.
            Öküz bile bunlardan akıllı değilse bende birşey bilmiyorum. Zaten muz davasında ortaya çıkan mallar bunların en akillilari sayılır.

Bunların en akillisi Rambo Okan. Gerisini siz düşünün artık...
            En son Ertan Artan tarafından düzenlendi; 04.08.2013, 11:34.
            HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Polis Akademisi filminin bir sahnesi vardi nezarethanede geçen, hatirlarmisiniz, bir tutuklu "Simon der ki,......" diye başlayan cümleler kurar, diğerleride onun yaptıklarının aynısını yapardı. İşte ben FB taraftarını o guruha, komut veren tutukluyu da Şikecibaşına benzetiyorum.

Aziz şike yapmadık diyor, hepsi aynısını söylüyor. Aziz yabancı serbest olsun diyor, onlarda aynısını söylüyor. Iddia ediyorum, Aziz bunlara protesto için 1 ay s...çmayin dese, hiçbiri s..çmaz...

Bence bütün FB taraftarının ortak birkaç özelliği var. Bunlar kesin olarak küçükken topu inşaata kaçmış, babalari tarafından üç kez atılıp iki kez tutulabilmis, akraba evliliğinden olmuş, koyun etinden başka birşey yiyememis mal degnekleri resmen.
              Öküz bile bunlardan akıllı değilse bende birşey bilmiyorum. Zaten muz davasında ortaya çıkan mallar bunların en akillilari sayılır.

Adaş harikasın,tespitler de harika valla,ellerin dert görmesin
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Abi "Simon der ki..." sahnesi nerden geldi aklına ?
                Hamiş

Yorum

• İlk olarak Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bir fenerliyle konustumda,

tamam diyor biz şike yaptik. Kabul diyor.

uefaya göre trabzon bursa macindada teavik verdik deniliyor.
                  o zaman nasil sadece bize ceza vermeye kalkisip bursayi bizim yerimize alacaktilar diyor.

bi aciklik getirebilecek olan var mi?
                  Fenerbahçe yönetimi Bursaspor futbolcusu ile anlaşma yapıyor. Bireysel olarak yöneticinin yaptığı şike/teşvik kulübü bağlar, futbolcunun yaptığı (takım halinde yapılmadığı takdirde) kulübü bağlamaz.

Sivasspor ile iki kulüp yönetici bazında anlaşmış, her iki kulüp ceza alacak. Bireysel anlamda kulüp yönetimi Serdar Kulbilge ile, İbrahim Akın ile Vederson ile, Emenike ile anlaşmış. Gençlerbirliği, İbb, Bursa ya da Karabükspor'a bu anlaşma yüzden ceza verilmez.

Yorum

• Manuel Fernandes&Gustavo Colman

Yorum

• siyaset futbolu etkiliyor ancak futbol siyaseti etkilemiyor gibi geliyor bana.

şikeciler bile oy konusunda bence boşa tırıvırı yapıyor..

bu anketin doğruluğuda tartışılır
                      ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                      Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        siyaset futbolu etkiliyor ancak futbol siyaseti etkilemiyor gibi geliyor bana.

şikeciler bile oy konusunda bence boşa tırıvırı yapıyor..

bu anketin doğruluğuda tartışılır
                        bunların ''şunu şunu yaparsanız sandıkta görüşürüz'' dediğine bakmayın,palavra!

Tayyip bunlara kaf dağından elmas getirse bile yine oy vermezlerdi,vermeyeceklerdi. Amaç ,şikecilere zaten teşne olan iktidara psikolojik baskı.(olurda UEFA talimatlarını uygulamaya kalkarlarsa)
                        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Arkadaşlar farkettiniz mi bilmiyorum ama, sizce de Metalist Kharkiv'in CAS'tan aldığı ceza da ilginç ayrıntılar yok mu?

Eskiden beri kura çekimlerine kuşku ile yaklaşan biriyimdir, zaten TFF tarafından yapılan kura çekimlerinin nasıl ayarlandığını bilmeyen kalmadı, UEFA'nın yaptığı kura çekimleri ile ilgili de onlarca spekülasyon dolaşmaktadır yıllardır, hatta Ahmet ÇAKAR'ın da konu ile ilgili enteresan fikirleri vardır, malumunuz olan...

Gelelim konumuza ne enteresandır ki CAS'tan caza alan M.Kharkiv'in rakibi Yunan PAOK takımı. Hani şu Fenerbahçe ön elemeye katıldı diye seribaşılığı kaybeden takım. Nedense Fener'in ilk katılacağı duyulduğunda bir feveran etmişlerdi ama sonra sesleri solukları kesildi, ee nede olsa ilk maçları evlerinde 2-0 kaybatmalarine rağmen artık bir üst tura çıkmış durumdalar, seribaşılıkta neymiş maç oynamadan çımak varken. Bir de ne şanslı adamlarmış arkadaş tam da CAS'ta karar sürecinde olan takımla eşleşmişler, hem de kararın sonucunun ne olacağı az çok belli iken...

Bilmiyorum benim gibi düşünenler var mı aranızda, yoksa ben mi fazla hüsnü kuruntu yapıyorum...
                          Ama bildiğim kesin bir şey var; o da maalesaf bu süreçte daha çok entresanlıkla karşılaşmak zornda kalacağımız... Saygılarımla...
                          whisper

Yorum

• bir şey soracağım...

konudan oldukça uzak kaldım..

biz şimdi bu sefer neyi bekliyoruz
                            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bir şey soracağım...

konudan oldukça uzak kaldım..

biz şimdi bu sefer neyi bekliyoruz

çok uzak kalmamışsınız çünkü bu sorunun cevabını ben dahil kimse bilmiyordur, en fazla CAS süreci derler, peki CAS'ı biz neden bekliyoruz uefa zaten cezayı vermiş deyince cevap gelmiyor.

biri yapma denmesine rağmen İnsan hakları mahkemesine gitti diğeri şimdi denmesine rağmen hareket etmiyor. ben birşey anlamadım, ama bildiğim ve yapabileceğim tek birşey var o kupa taraftarlar sayesinde gelecek, ben mail atacağım, birileri Taksime gidecek başkası uefa önüne. herkes çorbaya biraz tuz atmaya devam edecek.

Yorum

• çıkmaz ayın son çarşambasını bekliyoruz

Yorum

Çalışıyor...
                                X