Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bizi kim bu güne şartlandırdı arkadaş
    bence biz onu bulalım
    hıncımızı ondan çıkaralım

geçmiş sayfaları kontrole başlayalım
    BMN KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak calavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi ne trollugu, sacma sapan seyler yazdigimin farkindayim ama stress den kafayi yedim. Anla halden.
      ne olursa olsun bu yazıları yazman yanlış.millet doğru bilgi bekliyor.

Yorum

• İlk olarak Gökhan ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Akşama kadar arazideydim
        Birisi son durumu özet geçse?
        18:00 falan da açıklıcaklar diye okudum resmi bir açıklamamı bu?
        Neler oliy (:
        valla şuan heryer karıştı ayrılma buralardan şimdide açıklanabilir 12 dede...
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Son iki dakika mesai bitti açıklayın işte
          BMN|KOCAELİ

Yorum

• Son dakika . . İstanbulda oturanlar dikkat Tüpçü gaz kaçırmaya başlamış ve sakın ola ki İstanbullular evlerinden dışarı adım atmasınlar. ..

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gürcan BİLGİÇ, Selçuk YULA, Ahmet ÖZHAN, Uğur DÜNDAR vs. gibi kişilerin suratını görmek istiyorum
              dün ben çok eğlendim gürkan bilgiçi izlerken, gece gece iyi güldürdü dün akşamki a haber deki yayında
              ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
              ~Twitter ~

Yorum

• Birazdan işten çıkıp, eve gidip, duşumu alıp PİSLİGTV'nin saat 19.00'daki ana haberlerini açtığımda belki de bejekenin ipi çekilmiş olacak (bence bejekeye fax geçildi, açıklamıyorlar). Bir bakmışız aynı anda şikebahçenin de sifonu çekilmiş. Tabi NTVSPOR'un da hüznünü Allah nasip eder bizlere inşallah.

Bu gece heyecanlı olacak
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bizi kim bu güne şartlandırdı arkadaş
                  bence biz onu bulalım
                  hıncımızı ondan çıkaralım

geçmiş sayfaları kontrole başlayalım
                  itiraf ediyorum ben değilim

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Gökhan ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Akşama kadar arazideydim
                    Birisi son durumu özet geçse?
                    18:00 falan da açıklıcaklar diye okudum resmi bir açıklamamı bu?
                    Neler oliy (:
                    resmi değil. bekliyoruz öyle.
                    ayrıca uefadaki rakip irlanda takımı Derry City.
                    Pasaportun sayfalarının yetmediği 61. ülkedeyiz, Saatlerin ulaşamadığı 61. dakikadayız biz hep.

Yorum

• Ben geldım hala acıklanmadımı sanırım yarına kaldı acıklanırsa bjk belkı.. Gıdın ısınıze bakın bence

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Bağdat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Son iki dakika mesai bitti açıklayın işte
                        abi sen çık otobüste alırsınhaberi

Yorum

• Haberturkte konusan prof dr...ersan sen midir ne anasini belldigim hayvan oglu hayvan....ole konusuyoki evde etmedim kufir kalmdi annem agzimi zor kapatti bardagi kirdim serefz yavsak o....coccugu annen seni nerde dogurdu pazardami itogluit...
                          En son Emre GÜRDAL tarafından düzenlendi; 24.06.2013, 17:29.
                          ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ya lol oynicam korkuyorum oyuna girmeye ben oyundayken açıklanır geride kalırım diye
                            bende oynuyorum, gel kapisalim
                            https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Bjk ye verilecek karar şikebahçenin şemsiyesinin ebatlarını hesap etme açısından önemli.

Bjk oynadığı maçlardan 1 inde şike yapmaktan puan silme cezası aldıysa
                              Şikebahçe oynadığı maçların 7 sinde şike yaptığına göre x cezası alır. Şeklinde problemi çözerdik.
                              Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                              UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! (UEFA D. Kurulu Kararı Bu Hafta Açıklıyor)

İlk olarak Emre GÜRDAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Haberturkte konusan prof dr...ersan sen midir ne anasini belldigim hayvan oglu hayvan....ole konusuyoki evde etmedim kufir kalmdi am agzimi zor kapatti bardagi kirdim serefz yavsak o....coccugu annen seni nerde dogurdu pazardami itogluit...
                                Hayirdir ya ne oldu ?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum

Yükleniyor...
                                X