Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ‏@AtillaDilaver 1 dk
    CAS'ın Metalist kararındaki en yüksek rütbeli kişi Sportif Direktör Yevhen Krasnikov.
    Yani yönetimden kimse yok.
    FB ile mukayesede dikkat.
    Olumlu olumsuz ?

yönetici isin icinde olunca cas cok daha agir karar vermeli. Üstelik bu yöneticilerde halen biz birsey yapmadik diyebildiklerinden. Umarim bunu anlatmak istedi.
    "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Olumlu olumsuz ?

yönetici isin icinde olunca cas cok daha agir karar vermeli. Üstelik bu yöneticilerde halen biz birsey yapmadik diyebildiklerinden. Umarim bunu anlatmak istedi.
      aynen bende böyle anladım, yani yönetici yokken bunu yapıyorlarsa yöneticileri hapiste yatmışken ne yapar, üstelik kendi federasyonu da ceza vermişken. 1 alt lig -10 puan(o da şikeli maçların sayısının az olmasından kaynaklanan bir durum-bunu nasıl becerdiler bilmiyorum ama 4 maç dı galiba uefa'da görüşülen maçları bence çok az), yada 2 alt lig gibi geliyor bana.
      En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 03.08.2013, 01:40.

Yorum

• fener kümeyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee............... ...............
        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• şimdi bu iki takım , yani Karpaty Lviv ve Metalist Kharkhiv e uefa disiplin kurulu ne karar vermişti ?

cas verilen cezayı yükseltebiliyormu ?

eğer yükselte biliyorsa fenev harbiden kavunu yedi ozaman .. bu karar örnek teşkil ederse amatöre düşmesi lazım..
          şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• Amatöre kadar düsürülmeye calisilirsa Türk futbolu 5 yil avrupaya gitmesin diyenler ne yapacak acaba ?
            "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• şu görsele aziz yıldırımın kafasını monte edebilecek biri var mı

Yorum

• CAS davasında fenerin seçtiği hakem feneri, UEFA'nın seçtiği hakem UEFA'yı savunmak durumunda mı?

Yoksa bu hakemler ve diğer 3. hakem olayı tarafsız olarak mı araştıracak...
                Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• Tarafsiz olarak hepsi.

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ‏@AtillaDilaver 1 dk
                    CAS'ın Metalist kararındaki en yüksek rütbeli kişi Sportif Direktör Yevhen Krasnikov.
                    Yani yönetimden kimse yok.
                    FB ile mukayesede dikkat.
                    desenize şikecilere kazığın en yağlı tarafı geliyor.
                    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• CAS Metalist hakkında böyle bir karar veriyorsa

fener'e ne karar çıkar

oynatacak lig kalmaz
                      @tsmustafakemal
                      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        CAS davasında fenerin seçtiği hakem feneri, UEFA'nın seçtiği hakem UEFA'yı savunmak durumunda mı?

Yoksa bu hakemler ve diğer 3. hakem olayı tarafsız olarak mı araştıracak...
                        Bende bunu merak ediyorum biri açıklarsa sevinirim..
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• CAS tan ne kararlar çıkmış öyle.Allahım!Benzerleri şike bahçe için olur inşallah.
                          Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• şu haberde bir art niyet var mı beyler? yoksa bana mı öyle geldi. milliyet ana sayfada '' Trabzonspordan uefa'ya yeni şikayet'' başlığıyla duyuruluyor. Başlık sanki Trabzonsporu uefa kapısında dolanan kulüp olarak gösterme niyetinde. başlıktaki yeni kelimesi bizim daha önceki başvurularımza gönderme yapıyor.Halbuki haberin içeriği Minsk takımının stat yeri ile ilgili.http://skorer.milliyet.com.tr/uefa-y...92/default.htm

Yorum

• Bir taneniz de sormuyor.bu aziz ve ekibinin şikeyi tek taraflı mı yaptığına mı inanıyorsunuz?
                              Hani nerde Eskişehir,Sivas,Karabük.
                              Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                              Olmak ister isen bu yolda mahir,
                              Harabat ehlini hor görme şakir,
                              Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir taneniz de sormuyor.bu aziz ve ekibinin şikeyi tek taraflı mı yaptığına mı inanıyorsunuz?
                                Hani nerde Eskişehir,Sivas,Karabük.
                                Ben bu kulüplerin cezalarının 2023-2030 yılları arasında çıkacağını tahmin ediyorum.Herkesin çıkıp bundan 20-30 yıl önceki sistemi açık açık konuşabildiği gibi ancak o zaman olur diyorum.
                                9 # Osvaldo'

Yorum

Çalışıyor...
                                X