Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• alexin konuşmlarını dosyaya eklediler falan diyolar şikeyi aziz yıldırım yaptı camia çekiyor demişya bir yerde

Yorum

• 28 Ağustosta CAS da " çatıvdayacak ".

Az kaldı ..
      .

Yorum

• salzburg cas a başvurmuş ceza alımış takımla oynadık diye cas reddetmiş
        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
        Eze eze 2021-2022.
        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aynen böyle olacak.

Eğer karar katilamazlar diye çıkarsa Arsenal CL ye direk girecek (Gerçi bu skordan sonra yine girecekler ama...) yok devam kararı çıkarsa Uefa Avrupa Liginden devam edecekler.

Ellerinde yürütmeyi durdurma kararı var. Bu karar, kesin hüküm verilene kadar normal prosedürün işlemesi garantisi verir. Dolayısıyla FB yoluna normal bir şekilde devam edebildiği gibi bu tura gelene kadar elediği takımlara herhangi bir hak tanımaz. Yani diğer takımlarda UEFA maçları yapmadan önce bu kararları kabul ederler/etmek zorundadırlar.

Vay ben görmedim, duymadım, eleyecektim, yan yattı/çamura battı falan diyemezler.

Dolayısıyla FB men edilirse el cektirilir ve 1 yılı cezalı geçirir. Bu yolda zarar gören takımlar ise hak talep edemezler.

Haksızlık olabilir ama kanunsuzluk olamaz.

Ertan abinin son cümlesi çok net.
          Haksızlık olabilir ama kanunsuzluk olamaz.
          Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
          Olmak ister isen bu yolda mahir,
          Harabat ehlini hor görme şakir,
          Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O şike cezası değilki,

O yalan beyan dolayısıyla aldıkları bir cezadır, devamı da gelecek, fazla fazla

Mesela juventus ve diğer şike yapan takımlar UEFA'dan hiç ceza almadı. Fener bu konuda bir ilk,
            Yanlış anlaşılmak istemem ama bu işin devamının geleceğini falan sanmıyorum.
            Adamlar şikede tarih yazdı...
            Üstüne 2 sene Türkiye Ligi'ni geçtim, Avrupa'da top koşturdular...
            Hamiş

Yorum

• Turgay Demir BJK çok rahat ceza gelse bile bu sene çekmeyecek, UEFA ile o şekilde anlaştılar diyor. Gerçi aynı Turgay Demir disiplin kuruluna sevkten sonra BJK'nin ceza alma ihtimali de yok demişti...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Fenerbahçe avukatı Abdullah Kaya: UEFA hiç tanık getirmedi. Ama bizim tanıklarımız çapraz yargılamaya katıldılar.

Mahkemedeki gibi olmuşsa eğer kesin bok etmişlerdir
                  Hamiş

Yorum

"...şey yapsın ya, ağrım var falan deyip oynamasın, yada bom b.k oynasın, ... , dayanamaz gol atar sıçarız hep beraber olmaz yani"

Emenikeyi oynatmamışlar "dayanamayıp gol atar" diye Sonra "şike sahaya yansımadı"

Bu tapeleri okuyunca gülmekten ölüyorum

Bu kadar net delillerle kurtulacaklarını zannediyor olmaları çok ama çok komik
                    Hocam bu dingillerin hiçbirisi gariptir, tapelerin iceriklerine itiraz etmiyorlar. Üstelik içerik konusunda bir itirazları olmadığı gibi cevap vermeye kalkınca da işin içine ediyorlar.

Adamların bağırdıkları nokta, delillerin onlara haber verilmeden toplanması, usulsüz delil elde edilmesi ve tapelerin yasal geçerliliği olmaması gerektigiymis. Üstelik ÖYM'lerinde eski DGM yerine geçtiğini, kalktığı için kararlarının hükümsüz olduğunu savunuyorlar. Yani ortada suç var, reddetmiyorlar ve üzüm yemeyip bağcıyı dövme peşindeler.

Aslında bu davanın ÖYM'lerde görülmesi bile işin ne boyutta olduğu konusunda bir fikir vermekte ama gorebilene...

Kuş beyinli olunca haliyle göremiyorlar tabii...
                    En son Ertan Artan tarafından düzenlendi; 22.08.2013, 19:59.
                    HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• UEFA tanık getirmemiş..
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• CAS'tan çıkacak ceza onaması sonrası şikecilerin bu sene diskalifiye edilip cezalarının 1 yılını çekecek olmalarında bizim için aleyhte bir durum göremiyorum. Elbette bana kalsa daha yüksek ceza almaları ve bunu seneye baştan çekmeye başlamaları gerekir ama..

Turnuvaya başlamadan alınmamaktansa, turnuva esnasında ''şikeci'' damgası yiyerek atılmak daha beter rezil etmez mi?

nihahahahahahahahahahahaha ,şikeciler için yaşasın cehennem
                        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• UEFA tanık olarak Hacıosmanoğlunu götürse ne şamata çıkardı mauahahahaa
                          6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• İlk olarak calavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            UEFA tanık olarak Hacıosmanoğlunu götürse ne şamata çıkardı mauahahahaa
                            -Ulan emek hırsızı, seni İsviçre'de gömecek yer bulamam....
                            Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

bu ne ya

bursaya da laf kondurmuşlar
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak calavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                UEFA tanık olarak Hacıosmanoğlunu götürse ne şamata çıkardı mauahahahaa
                                Baskanimizin muhtesem mantigi ve akil yurutmeleri sonucu hepsi kariyerlerini oracikta bitirirlerdi bence .

Yorum

Çalışıyor...
                                X