Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• UEFA 4-5 yıllık cezâyı kırpa kırpa 2+1'e indirdi.

Tahkim +1'ini kırptı.

CAS daha da kırpar mı Allah bilir. Arttırmasından geçtim, aynı kalsın ona da râzıyım.
    7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• UEFA'da şikeye teşebbüs diye bir suç tanımı var mı?

Bilen yazabilir mi...
      7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        cas son di mi daha zırlayacakları yer var mı?
        isvicre yerel mahkemeleri sonra insan haklari mahkemesi sonra gezegenlerasi mahkemesi

Yorum

• İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şimdi Cas bu şerefsizlere küme düşürme falan vermiyecek demi, sadece 2 yıllık cezayı onayacak yada onamayacak, gerisi uefa ya fifaya mı kalıyor. 2 yıllık cezayı onarsa tamammıdır bizim için yeterlimi?
          başkasını bilmem ama benim için yeterli değil. ha kupa diyorsan şikeciler o kupayı alsınlar analarının ..... soksunlar. şikeciler layık oldukları cezayı almadıkları müddetçe başka hiç bir şey umurumda değil
          Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• İlk olarak wonderTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şimdi benim kafam çorba oldu gene.

Bu yıl, bu adamların cezasından düşülecek mi düşülmeyecek mi ?

benim bildiğim arsenal e elenirse cezayı çekmemiş olacak gruplara kalırsa 1 senesini çekmiş olacak... önceden öyle demişlerdi...
            Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• İlk olarak Mustafa OK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              benim bildiğim arsenal e elenirse cezayı çekmemiş olacak gruplara kalırsa 1 senesini çekmiş olacak... önceden öyle demişlerdi...
              arsenale elenirse direk avrupa ligi guruplarına kalıyor.
              Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                UEFA'da şikeye teşebbüs diye bir suç tanımı var mı?

Bilen yazabilir mi...
                var. zaten Beşiktaş'ın cezası teşebbüsten olacak olursa.

Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum

• Pek alakası yok ama , bir kargo geldi Sürat kargodan , sürat kargo gülen cemaatine yakın diye duymuştum. Kargo poşedinin üzerinde TFF kargo sponsoru yazıyor. Şikebahçede yönetimi ele geçirmek için tezgah kurdu denen cemaat , şimdide federasyonu ele geçiren cemaat feneri kurtarmayamı çalışıyor. ? Ne büyük oyun ... Trabzonsporumuzunda seçiminde 2 farklı adaymış gibi sunulan 1 i açık siyasi , diğerri çakal siyasi 2 adayın hangisi kazanırsa kazansın kazanan trabzonsporA SİYASETİ SOKMAYA ÇALIŞAN ZİHNİYET olacaktı . Üyelerimiz bilerek veya bilmeyerek fena tongaya düştü. bize yakışmadı. Allah sonumuzu hayır etsin.

Yorum

• Şikeyi aklayan Demirören şimdi gs'yi karıştırdı. Ama bana dokunmayan yılan bin yaşasın derseniz o yılan gün gelir sizi mutlaka sokacaktır. Bu gs camiası için az bile oldu....
                    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şikeyi aklayan Demirören şimdi gs'yi karıştırdı. Ama bana dokunmayan yılan bin yaşasın derseniz o yılan gün gelir sizi mutlaka sokacaktır. Bu gs camiası için az bile oldu....
                      gs camiası bu işten 2 şampyiyonluk daha çıkarır. fener 1 bunlar 2. bjk de istanbul takımı olmasının hatırına sırasını bekler, şike süreci adilane birşekilde bitmediği sürece de o sırada hakeden asla olmaz.

Yorum

• İlk olarak wonderTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şimdi benim kafam çorba oldu gene.

Bu yıl, bu adamların cezasından düşülecek mi düşülmeyecek mi ?
                        Elenseler de elenmeseler de bu sene avrupaya devam edecekleri artık garanti...Cas cezalarını onarsa eğer şikebahçeyi postlayacak uefa ve bu sene cezalarının ilkini çekmeye başlayacaklar...
                        '9'
                        fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          gs camiası bu işten 2 şampyiyonluk daha çıkarır. fener 1 bunlar 2. bjk de istanbul takımı olmasının hatırına sırasını bekler, şike süreci adilane birşekilde bitmediği sürece de o sırada hakeden asla olmaz.
                          Sana katılmıyorum. Terim gitsin görürsün onların halini o zaman...
                          2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Kuş beyinli diyoruz da nafile demiyoruz. Adam antuda başlık açmış ceza onanırsa bizde gidelim para kazanmak için asya veya afrika şampiyonlar liginde oynayalım cezamız bitince Avrupaya geri döneriz diye. Bir yığında destekçi bulmuş. Bu adamlar ne tohumuyla ile besleniyor bir anlasam.
                            Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• Duruşmada Alman Ulrich Haas Fenerbahçe'nin seçtiği hakem olarak görev yapıyor. Duruşmalı toplantıda UEFA'nın seçtiği hakem Portekizli Botica Santos iken CAS'ın tarafsız hakemi ve duruşmaya başkanlık yapan isim ise Hollandalı Hendrik Kesler.

Fenerbahçe'yi UEFA Tahkim Kurulunda olduğu gibi Martens Avukatlık bürosundan avukatlar savunuyor.

Fenerbahçe Kulübü’nün, UEFA Disiplin Kurulu’nun verdiği Avrupa kupalarından iki yıl men cezasıyla ilgili Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’ne CAS yaptığı başvurunun görüşüldüğü duruşmalı toplantının öğleden önceki bölümü tamamlandı.
                              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                              Eze eze 2021-2022.
                              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• @ulas_ugras: Fenerbahçe'nin UEFA'daki dosyası sadece bu değil. Sadece 2010-2011 sezonu da değil. Onlar da yakında patlıyor. Çok ve çok net bilgi.

Yorum

Yükleniyor...
                                X