Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şikeci fener, UEFA’dan aldığı 2+1 yıl men cezasında bir nokta kafaları karıştırdı. Bu kararı, “Önümüzdeki 3 yıl süre ile Avrupa’dan men” şeklinde algılayan da oldu. Ancak doğrusu, “Avrupa Kupaları’na katılma hakkı kazandığı 3 sezondan men”. Örneğin şikeci fener, ligi 5’inci bitirip Avrupa kupalarına gidemezse cezasının 1 yılını çekmiş sayılmayacak. Cezasını ancak, Avrupa kupalarına katılma hakkı kazandığı sezonlarla doldurabilecek.

Bu haber doğru ise çok güzel

Yorum

• Fener ligden çekiliomus.Hayır olamaz.Yanarız biteriz biz.
      Türk futbolu mahvolur
      Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Nöbet mi ? Tff yeni kupa yaptirip bize verecek lig tescilini de degistirdiler mi onlar muzedeki kupayi biyerlerine monte ederler )

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
        vermeseler nolur sanki biz orayı gidip basmasınıda biliriz...
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• UEFA sadece kulüplere men cezasımı verdi?
          şike yapan yöneticilere herhangi bir ceza verilmedimi?
          elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• yanlız bu hırsız a.y. basın toplantısına doğru mu sameti getirmezse ben inanmam.adam zaten dolandırıcı lafına inanırmıyım. doğru mu samet gelmeli.bence çok önemli
            inadına TRABZON
            ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şikeci fener, UEFA’dan aldığı 2+1 yıl men cezasında bir nokta kafaları karıştırdı. Bu kararı, “Önümüzdeki 3 yıl süre ile Avrupa’dan men” şeklinde algılayan da oldu. Ancak doğrusu, “Avrupa Kupaları’na katılma hakkı kazandığı 3 sezondan men”. Örneğin şikeci fener, ligi 5’inci bitirip Avrupa kupalarına gidemezse cezasının 1 yılını çekmiş sayılmayacak. Cezasını ancak, Avrupa kupalarına katılma hakkı kazandığı sezonlarla doldurabilecek.

doğru zaten olması gerekende bu....

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Gordon Freeman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fener ligden çekiliomus.Hayır olamaz.Yanarız biteriz biz.
                Türk futbolu mahvolur
                çekilmeyen..............

Yorum

• İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  UEFA sadece kulüplere men cezasımı verdi?
                  Ek rapor istendi. Büyük ihtimal ömür boyu men yiyecekler, ek rapor isteyince UEFA genelde ömür boyu men cezası veriyor .
                  .

Yorum

• İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    UEFA sadece kulüplere men cezasımı verdi?
                    hayır vermedi ek rapor istedi... yani kesin verecek ama nekadar verecek bu tekrar görüşülecek...

Yorum

• Ligden çekilsinler, UEFA nın zoruyla da 2 lig düşümü daha verilsin şikeden dolayı, bizim halısahada onlarla oynarız artık. Baklavasına.
                      Oscar CARDOZO
                      İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                      Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Ali Sen: "Danimarkali uyeyi Hogh taniyo, ayarlariz"

UEFA dan gelen haber: "Sadece cezanın +1 değil de 3 yıl olmasını isteyen İsviçreli Disiplin Kurulu üyesi Antenen, Kuzey İrlandalı Shaw ve Danimarkalı Hansen'in karar belgesinin altında şerhleri yer aldı."
                        6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          çekilmeyen..............
                          taa......
                          Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şikeci fener, UEFA’dan aldığı 2+1 yıl men cezasında bir nokta kafaları karıştırdı. Bu kararı, “Önümüzdeki 3 yıl süre ile Avrupa’dan men” şeklinde algılayan da oldu. Ancak doğrusu, “Avrupa Kupaları’na katılma hakkı kazandığı 3 sezondan men”. Örneğin şikeci fener, ligi 5’inci bitirip Avrupa kupalarına gidemezse cezasının 1 yılını çekmiş sayılmayacak. Cezasını ancak, Avrupa kupalarına katılma hakkı kazandığı sezonlarla doldurabilecek.

Fenerbahçe are excluded from participating in the next three UEFA club competitions for which they would qualify, including the 2013/14 UEFA Champions League.
                            uefa.com

Bunun anlamı şu. 2+1'in ilk yılını bu sene çekecekler. Sonra da 1 sene cezaları kalıyor. O cezayı da senin söylediği gibi çekecekler aynen. +1'i biliyoruz zaten.

Yorum

• İlk olarak wonderTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ligden çekilsinler, UEFA nın zoruyla da 2 lig düşümü daha verilsin şikeden dolayı, bizim halısahada onlarla oynarız artık. Baklavasına.
                              kupasına oynayın abi

3 korner 1 penaltı

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb= 2+1, Bjk= 1 Yıl Avrupa'dan Men!

İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                vermeseler nolur sanki biz orayı gidip basmasınıda biliriz...
                                Soyledigim biz kupayi alip tescili yapildiktan sonra tff ve fb yesin birbirini

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum

Çalışıyor...
                                X