fenevlı medya 1 yıl düşecek dıye umıtlıyse bu beyınsızlerın anlamadığı bır gun ceza terlerse semsiye dxaha sağlam çıkmamacasına gırecek.ben cok keyıflıyım muthıs haber bu tum tazmınat hakları ıtıraz haklarından feragat etmişler
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Bu durumda..Kupaya kavuşma tarihi erkene alınmıştır.Şikecilerin cezası katlanacaktır.Bir ay daha beklerim.Rahat beyler.Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
Bursa da sürece dahil oldu, bunlar bizim açımızdan süper haberler, karamsar olacağınıza sevinmeye başlayın arkadaşlar kupa süremizi kısaldı
Prosedür şöyle diyor, cas cezayı onadığı zaman cezalı takımın ödülü iptal olup arkasındaki takıma iade edilir. bu otomatik süreçtir.
ŞAMPİYONLUK GELİYOR
Yorum
-
İlk olarak yumlinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleistanbul medyasına göre cas hakimi selam verse zafer ilanı verecekler neredeyse
Yorum
-
sosyal medyada aklı sıra bızle dalga gecen fenevlılerı göruyorum ya cıldırıyorum ..
bu soysuzlara senın annen bır hayat kadınıydı desen onlar olsun yıne fenevbahcemız şike yapmadı der...
ramazanda bıle agzımızı bozdu bu serefsızler.
2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSON DAKİKA! Bursaspor da CAS'a başvurdu! "Takımımız kararın sonucuna göre Şampiyonlar ligi grupların katılma hakkı elde edebilecektir."
fb elendi diyelim. Gruplarda 1 takım fazladan mı olacak?Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
-
olay fenerin manipülasyonuna dönüştü gibi. galiba borsa'dan voleyi vurmak için böyle bir şey yaptılar. cas'ın durudurma kararı yok ortada. uefa "kuralara katılabilirsin, cas cezayı onarsa seni şutlarız, aklanırsan devam edersin" dedi bunlar da sazan gibi atladı ve "cas yürütmeyi durdurdu" diye lanse ettiler. tam bizanslı bunlar ya. medya da öyle fb yönetimi de öyle. bizansa bile beş basar bunların dalaveraları...
Yorum
-
Fenerbahçe'den flaş açıklama
Sarı-lacivertliler, kararla ilgili bir açıklama yaptı
18/07/13 16:48
Sarı-lacivertliler, kararla ilgili bir açıklama yaptı
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi kura çekimine katılmasıyla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Yürütmeyi durdurma, tarihi bir karardır. CAS'ta en azından 1 yıllık cezanın kalkacağı intibası oluştu. CAS'a yapılan tedbir istemi tarafımızdan yapıldı. UEFA bu talebimize itiraz etmedi." ifadeleri kullanıldı.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
bu sadece uefa ya yaradı. fenere külliyen zarar.Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunlar malya en azından 1 yıllık cezanın kalkacağı intibası oluşmuş... 1 yılı bile kalksa sulçu olmuş oluyorlar haberleri yokNe kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
Yorum