Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2010 - 2011 yılı Süper lig Şampiyonu TRABZONSPOR....
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• akit gazetesini aradim biz twitter kullanmiyoruz dedi
      Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak ONUR BEKAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kahkaha attım var ya ..

Allah Trabzonsporumuzu böyle çirkin şeylerden uzak tutsun..

Amin

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• şimdi çıkış saatim geliyor ama aklım hep burda kalacak inşallah karar p. tesi açıklanır ben burda olmadığım zaman açıklanırsa çok üzülürüm valla...

Yorum

• İlk olarak Furkan Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            karar açıklansın , kupa gelsin ve siz o zaman görün Türkiyeyi
            dünyanın en anlamlı kupasına öyle bir tören yapmalıyizki asırlar boyu unutulmasın... sırf bu töreni izleyen küçük çocuklar bile etkisinde kalıp Trabzonspor lu olsun

Yorum

• Stad da full dolu maşallah.. Ülkede futbol sevgisimi bıraktınız bee
              yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
              ölümüne ....BORDOMAVI...

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                dünyanın en anlamlı kupasına öyle bir tören yapmalıyizki asırlar boyu unutulmasın... sırf bu töreni izleyen küçük çocuklar bile etkisinde kalıp Trabzonspor lu olsun
                kesinlikle öncelikle olay lehimize sonuçlanırsa bence Trabzon meydanına ciddi anlamda bir heykeli yaptırılmalı 40 yıl sonra dahi görüp hatırlanmalı gelecek nesillere bu olay aktarılmalı bence de
                http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• Lübe Ayar bu CNN Türk'te çıkan kadın mı ?
                  "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Furkan Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kesinlikle öncelikle olay lehimize sonuçlanırsa bence Trabzon meydanına ciddi anlamda bir heykeli yaptırılmalı 40 yıl sonra dahi görüp hatırlanmalı gelecek nesillere bu olay aktarılmalı bence de
                    eğer başkan dediği gibi kupaya özel yer yaptıracaksa heykele gerek yok bence...

Yorum

• Eskisehirli sikeci halil Baskan degilmi artik????

edit evet secimi kaybetmis
                      En son FC-ST-PAULI-61 tarafından düzenlendi; 22.06.2013, 18:19.
                      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Lübe Ayar bu CNN Türk'te çıkan kadın mı ?
                        Tamam o Aslı Aydıntaşbaş' mış.
                        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Alalım bi hisse o zaman ceza gelirse para + fb ye koymanın zevkiyle 4 köşe oluruz
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• sikeci es es in baskani secimi kaybetmis
                            Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Eskisehirli sikeci halil Baskan degilmi artik????

edit evet secimi kaybetmis
                              Yeni başkan Mesut Hoşçan olmuş..

Kendisini şöyle hatırlayabiliriz..

Yorum

Çalışıyor...
                              X