Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    cas’ın fenere teklifi şu “

cas olarak biz davayı en çabuk 8 ayda sonuca bağlarız. Ancak siz fenerbahçe olarak temiz olduğunuza inanıyorsanız şampiyonlar ligine de katılabilirsiniz. ş.ligine katılacağız derseniz ‘hızlandırılmış duruşma ‘ yı kabul etmek zorundasınız

ancak yapılacak yargılama sonunda cas olarak sizi suçlu bulursak, bu yıl şampiyonlar ligine katıldığınız için cezanızı gelecek yıldan itibaren çekmeye başlayacaksınız

teklif bu işte

fener bu teklifi kabul etti. Cas’ta fener’e duruşma tarihlerini bildirdi

fener’in cas’taki hızlandırılmış duruşması 22 ile 25 ağustos 2013 tarihleri arasında bir günde olacak.

Yapılacak duruşma sonunda cas kararını en geç 29 ağustos 2013 de açıklayacak.

Teklif bu işte

cas duruşmaları normalde 3 hakim ile yapılıyor. Ancak hızlandırılmış duruşmalar tek hakim ile yapılabiliyor

fenerde cas’tan gelen bu teklife olumlu yanıt verdi. Yani hızlandırılmış duruşmayı kabul etti. şampiyonlar ligindeyiz açıklamaları yaratılan suni gündemin amacı farklı.
    cas'maya gerek yok
    son 42 gün
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      cas'maya gerek yok
      son 42 gün
      neyseki 31 inde Trabzon a gidicem yoksa geçmezdi bu günler
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak wonderTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aziz in şimdiki senaryosu belli.

Her türlü yolu kullanarak- başta başbakan olmak üzere- yargıtayın mahkemenin kararını bozması kararını CAS duruşmasına kadar açıklamasını sağlamak. Daha sonra CAS a ahanda karar bozuldu diyerek gitmek.

Ama CAS yemez, sportif olarak eldeki deliller yeterli.
        en büyük korkum budur, tüpbaşın jölebaşla gizli toplantısının içeriği hala bilinmiyor. Yargıtaydan başka tutunacak dalları kalmadı, bir de seçim ve oy kaygısı eklenince iyice midem bulanıyor.
        1996 2005 2011 Sezonları Gerçek Şampiyonu TRabzonspor

Yorum

• Çok mu kurgu oluyor bilmiyorum ama, fener ile Uefa arasında danışıklı dövüş olmasından korkuyorum. Onca şike ve teşvike rağmen göstermelik bir ceza, hızlı yargılama hususunu kullanarak feneri tazminattan vaçgeçirme, fener tarafından Casta hakimleri bağlama...Sonuçta Uefa cezaları verdim, fener aklandım diyebilir. Onlar tazminattan, fener cezadan yırtar. Biri görevini yapmış, diğeri avrupa nezdinde aklanmış olabilir

yargıtay kısmını hiç anlamıyorum, karar almak için daha neyi bekliyorlar acaba.

Yorum

• çok fazla detayları bilmesem de genel hatlarıyla bu karar beni sevindirdi
            olcay çakırın dediği cas cos fas fos ...faslı kısa sürer 40 gün sonra her şey biter
            ben sevindim böyle olduğuna
            tabi ki şikeci azizin casa dair bir hain planı vardır ama yemez be
            adamlar kendini inkar etmiş olur
            ben rahatım
            filmin bu bölümü uzadı ancak ,bölüm adedini epey azaltmış olacak bu karar

Yorum

• İlk olarak wonderTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aziz in şimdiki senaryosu belli.

Her türlü yolu kullanarak- başta başbakan olmak üzere- yargıtayın mahkemenin kararını bozması kararını CAS duruşmasına kadar açıklamasını sağlamak. Daha sonra CAS a ahanda karar bozuldu diyerek gitmek.

Ama CAS yemez, sportif olarak eldeki deliller yeterli.
              Yarın Adli tatil başlıyor, 1 Eylülde Bitiyor, Bu safhada yargıtay bir karar alamaz
              İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• UEFA çatirdar dedigi buydu galiba
                Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Cas-masın kimse kendini boşuna
                  fener yanlış ata oynuyor
                  bu gidişle UEFA Lisans iptaline kadar gider bunlara
                  geçen ki Cas başvurusuyla çok fark var
                  bu sefer davalı direkt UEFA
                  ve bu defa UEFA, hem Disipilin hem de Temyiz kurullarıyla şikeyi onayladı
                  Fenerbahçeyi kim yönlendiriyorsa çok yanlış işler yaptırıyor

Yorum

• 3 hakemle yapılan bir duruşmaya ben kuşku ile bakarım. Bu hakemlerden 2'si ni de taraftar seçecek. CAS UEFA'nın verdiği kararı bozarsa yapacak birşey de kalmıyor. Benim olumsuzluğa sevk eden kötü senaryo CAS fener'in cezasını kaldıracak, fener kupalara devam ettiği için UEFA'ya tazminat davası açmayacak.Avrupa ayağı bu şekilde kapatılacak. Ülke içinde de Yargıtay fener'i en hafif cezalarla aklamanın yolunu bulacak. Vallahi arkadalar ben korkuyorum, bu karar hiç hoşuma gitmedi.
                    2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Dursun Ali Bahçekapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yarın Adli tatil başlıyor, 1 Eylülde Bitiyor, Bu safhada yargıtay bir karar alamaz
                      bu aşılamayacak bir durumsa çok güzel bir haber. Eyvallah.
                      Oscar CARDOZO
                      İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                      Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Hiç bişe anlamadım midemde bulandı artık..

Uefa sitesinde ki açıklamada BJK katılamaz,diğer şikeciler katılacak mı diyor?

yuvarlak bir cümle yazmışlar..
                        Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                        Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• UEFA'nın şikeden dolayı 2 yıl cezaya tabii tuttuğu fenerbahçenin aklanma ihtimali şimdi daha da azaldı.

Bu ihtimal zaten düşüktü. Eğer Cas cezayı onarsa, UEFA'nın turnuvalarına katılmama süreleri 3 yıla çıkacak...

Kendi kendilerini yakıyorlar
                          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• fener için olumlu bir şey olsa bu oyuncuları geçen gün canlı yayında ağlatır mıydı sayın A.Y(60) ?
                            Olumlu bir şey olsa 1 dakika içerisinde mi söylerdi bu kararı yoksa 2 saat gösteri mi yapardı ?
                            Her şey yine bizim lehimize, 8 ayda çıkacak karar 1 ayda çıkacak.
                            CAS 8 ay sonra ne karar verecekse şimdi yine aynı kararı verecek.
                            Çok rahatım

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Bizim için en büyük felaket yargitayin castan önce şikeciler için olumlu bir karar vermesi olacaktir ki hepimizin bekledigi de bu acikcasi.

Maalesef yargitay topa girecektir.
                              Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• bence uefa kendını bıle bıle yakmaz aga ..
                                abi bızım taraftara da kızamıyorum malum bizim ülkede cogu kurum veya ınsan satın alınabıldıgı ıcın ..
                                dunyada da boyle olur dusuncesındeyız..

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

Çalışıyor...
                                X