Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
abi resmen Avrupa futbolunun en büyüğü şikelerini tescilledi.. bu saatten sonra yargıtaydan yırtsalar kaç yazar.. koca(!) çınar(!) fenevbahçe oldu şikebahçe.. bu tescil bile bize yeter.. bütün dünyaya şikeci olarak tescillendiler. kupamızın hakkımızın sevincimizin çalındığını dünya tescilledi. şimdi o kupayı alsın bir yerlerine monte etsin şerefsizler..tek derdimizin kupa olmadığını anlasın adiler. hakkımızın çalındığını dünya tescillemiş ben bu gece nasıl uyuyayım..Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
-
Antudan okuduğum yorumlar offf offff Nirvanaya ulaştım))
George BEST - 15.07.2013 21:41
Esas yıkım Yargıtay kararı sonrasında olur
Benim az umudum vardı
Artık o umutta bitti
Her kurum onaylamışken Yargıtay affetmez artık
O lanetli kupayla vedalaşmaya hazırlanalım şimdiden
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
-
fener bu yıl PTT oynasa lige seneye çıkar
yoksa işi uzatır. bu sene şampiyon olamaz olsada 2. şampiyonlar ligine gider.
artık işi uzatmaları fenerin aleyhine
tadını çıkaralım@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Şikecilerin düşürülmesi için UEFA'yı TFF'ye baskı yapmaya çağırıyoruz.
Adalet tam olarak sağlanmadan durmak yok.
http://forum.bordomavi.net/showthrea...post1919184887 …
Yorum
Yorum