top tff de...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Lordts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
2 yıl beni memnun etmesede bunun Türkiye ayağındada bir şeyler olabileceğini düşünmek bir nebze olsun rahatlatiyor beni.En önemlisi dünya çapında reklam olduk ve oldular.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
-
İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErken seviniyoruz, daha ortada Türkiye'ye yönelik hicbir sey yok.
uefa fenere 2 yıl şikeden men cezası verdi.
10 bin euro saha ve seyirci cezası değil bu@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
"KUPALARI İADE ETMEYİ DÜŞÜNMELİLER"
Spor Merkezi programına katılan İstanbul Barosu Spor Hukuku Komisyon Başkanı Alpay Köse de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Köse, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın aldıkları kupaları iade etmeyi kabul etmeleri gerektiğini söyledi.
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
-
Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!
Gerçeği görebilen kuş beyinlilerde varmış
İlk olarak antudan bir yorum tarafından gönderildi
cikarirlar abi cikarirlar.. kupa artik trabzonundur... o kadar zoruma gidiyor ki bu durum... biz neler cektik adamlar gule oynaya 82 puan topladilar. simdi onlar temizler biz ise kirli...
gün olur devran döner elbet...
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
-
antudan bir yorum tarafından yazılan
cikarirlar abi cikarirlar.. kupa artik trabzonundur... o kadar zoruma gidiyor ki bu durum... biz neler cektik adamlar gule oynaya 82 puan topladilar. simdi onlar temizler biz ise kirli...
gün olur devran döner elbet...
neyse ki kapak oldu
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
Yorum