Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ve Ersun Yanal, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü oldu...

Aykut Kocaman ile yollarını ayırdıktan sonra birçok isimle görüşen Fenerbahçe, Eskişehirspor ile sözleşmesini fesheden Ersun Yanal ile anlaşmaya vardı.

Ersun Yanal ile yapılan anlaşmanın 2+1 yıllık olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe'nin, bu transferi bu akşam ya da yarın Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) açıklaması bekleniyor.

- HTSPOR
    2010-2011 Türkiye Spor Toto Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak BayzanTs61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ve Ersun Yanal, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü oldu...

Aykut Kocaman ile yollarını ayırdıktan sonra birçok isimle görüşen Fenerbahçe, Eskişehirspor ile sözleşmesini fesheden Ersun Yanal ile anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe'nin, bu transferi bu akşam ya da yarın Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) açıklaması bekleniyor.

- HTSPOR
      Bittin Ersun Yanal... Seni teknik adam sanmıştım. Görünen o ki iki eksiğin var: 1. Teknik, 2. Adamlık...

Yorum

- HTSPOR
        MUAHAHAHAH Ersunla 2+1 yillik anlasmislar neden 2+1 acaba mauahaha
        6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• Ersun Yanal...

Ateşlerde YANarsın inşallah.
          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

- HTSPOR
            2+1, yani kontratı boyunca avrupa maçı yok

Yorum

• Karar açıklandı foruma bir türlü giremedim yahu..İlk cümlem.ALLLLLAAAAAAhü EKBER.Trabzonspor şampiyon..
              Karardan sonra asıl mücadele başlıyor..Başkana uygun konjoktür oluştu...2+1 men sonrası uefanın tff ye yaptırımlarını bekliyorum.Kulüplere ceza verilmesinin açıklanması kulüplere zaman kazandırmak için olduğunu düşünüyorum..Şahısları zaten silmiş uefa..Tahkimden önce açıklanır...Birde tahkimde şikebahçenin cezası azalmaz..Tersi artabilir..Bugün toplanacak kuşcukların uefa ya yönelik performanslarına bağlı..Hakkımızda hayırlısı..
              Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
              UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• beşiktaş açıklama yaptı bakalım fener açıklama yapacak mı? yada yaparsa nasıl yapacak Çok merak ediyorum ne sallayacaklar yine
                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Dün akşam TSİ 20.17'den sonra en büyük kazancımız şu oldu:

Artık şikeci medyada bile, 2010-2011 şampiyonluk kupasının Trabzonspor'a verilmesi gerektiğinin açık açık yüksek sesle dile getirilmesiydi.

Mesela ERDOĞAN ARIKAN, SELÇUK DERELİ ilk aklıma gelenler bunlar...
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Rahmetli Kemal Sunal yıllar önce durumu özetlemiş...

Ne çektiysek Trabzondan çektik...
                    üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Helal bjk basın gibi yalan yazmamış
                      Fenevle aralarinda yanliz bir fark var:

Fenerde 2010-2011 yonetimi var hala.
                      BJK sucu YD donemine atiyo tabi..
                      twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• ERSUN YANAL: 2+1 yillik kontrat yaptim. Malesef Avrupada basari zor gorunuyor. Hedefimiz Bank Asya be Supoer lig sampiyonlugu

6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• Şöyle bir insan evladı var dünyada. Unutmayalım.

Yorum

• Ümit Özata selamlar.

Biz 1996 dan sonra kac sene daha kaybedecegiz yine soruyordu. Bizi birakda kendine bak.

Aslinda Ersun Yanal yerine Ümit Özat takimin basina gecmesini isterim.

Ne yakisir.

Emre Belesogluda dakika 61 de yerlerde tepinmeye baslar.
                            "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak faithus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              2+1, yani kontratı boyunca avrupa maçı yok
                              Ancak bunu Türk yalaka antrönerler yapar... simdi dur bak sen yabanci futbulculara... tek tek gidecekler.

Yorum

• Yahu bir ikide geyik yapayım.
                                "Şikeci sıfatını kazanan takımların istanbul dışına çıkmadığına sevindim."
                                Egemen Organbağışı
                                Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                                UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

Çalışıyor...
                                X