Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• antu.com' dan

26.06.2013 18:39 Çarşamba

Aziz Yıldırım´ ı Savunanlar; DERDİNİZ NE ?

bu zatı destekleyenler kendilerine birde Fenerbahçeliyim diyorlar pehhh pehhh.. tarla süren ..keyim böyle fenerbahçe´yi diyen bu zavallı zevat mı Fenerbahçe´yi düşünüyor bu zat artık boynuna kadar çamura batmış durumda ve malesef o pisliğe bizide çekmeye çalışıyor artık bir an önce Taraftar olarak bu herifden kurtulmamız lazım ONUR ve AHLAK herşeyden önce gelir.
    TRABZONIZM

Yorum

• Arkadaş vallahi sabredemiyorum yahu. Azize bir konuşsa da BMN'de 2 gün geyik çevirsek şöyle dolu dolu f5'e basınca 3 sayfa daha yorum gelse
      Eray Yılmaz Photography

https://www.facebook.com/erayyilmazphotography

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        U.Sadıkoğlu gardaşım
        şimdi aklıma geldi,
        Bizler Uefa nın şikebahçeye verdiği cezayı kullanıp tff nin sümen altı etme olasılığı % 161 olan dosyaları cezalandırma yoluna gidebilirmiyiz.Ne dersin gardaşım,ne olur he diyin sadece şikebahçe ile kalmasın bu iş,çok zoruma gider hele hele bu 3 takım layığını bulmalı,satılmışşehir,maç satan hanımını satar mecnunun takımı ve ,satılmış ibb.
        ))

Merak etmeyin işin Türkiye ayağı görülürken Trabzonspor'un göz kararı en az 50 Milyon Euro tazminat alacağı var..

Buna diğer Kulüplerde müdahil olacaktır örneğin küme düşen takımlar sembolik davalar açabilirler ?

Fener'in ve yavru köpeklerinin canı daha çok yanacak çok
        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Fenevbahçe cumhuriyeti anayasası
          madde 1 - her türlü şike,çal,çırp ve illegal yol serbesttir.
          Madde 2 - her durumda fenev haklıdır.
          Madde 3- fenevbahçe azizin malıdır hep öyle kalacaktır.
          Madde 4- bu ilk madde değişmez,değişmesi teklif dahi edilemez.teklif edeni....... Anladınız..
          Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• şemsiyenin açıldığı gün forumda kaç kişi vardı??
            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
            Eze eze 2021-2022.
            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• ESH de böyle bir haber çıkıyorsa durum vahimdir

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ))

Merak etmeyin işin Türkiye ayağı görülürken Trabzonspor'un göz kararı en az 50 Milyon Euro tazminat alacağı var..

Buna diğer Kulüplerde müdahil olacaktır örneğin küme düşen takımlar sembolik davalar açabilirler ?

Fener'in ve yavru köpeklerinin canı daha çok yanacak çok
                Hay ağzına sağlık gardaşım,
                bugün sen de şöyle mutlu olacağın bir haber al inşallah
                Selamlar sevgiler.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İşte benim bayrağım dün astım
                  Arifciğim öncelikle sana helal olsun kardeşim. Seni tebrik ediyorum ama bu bayrak eksik olmuş!!!
                  TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hay ağzına sağlık gardaşım,
                    bugün sen de şöyle mutlu olacağın bir haber al inşallah
                    Selamlar sevgiler.
                    Abiiiiiiiiiii ben 3-5 gündür çok mutluyum zaten ama sonuca varamadık hala

Bir İstanbul'a gideyimde o zaman güzel şeyler olacak gibi..

Teşekkür ederim temennilerin için
                    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arifciğim öncelikle sana helal olsun kardeşim. Seni tebrik ediyorum ama bu bayrak eksik olmuş!!!
                      eksik olan nedir abiya şahana olmuş işte
                      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak MAÇKA_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        antu.com' dan

bu zatı destekleyenler kendilerine birde Fenerbahçeliyim diyorlar pehhh pehhh.. tarla süren ..keyim böyle fenerbahçe´yi diyen bu zavallı zevat mı Fenerbahçe´yi düşünüyor bu zat artık boynuna kadar çamura batmış durumda ve malesef o pisliğe bizide çekmeye çalışıyor artık bir an önce Taraftar olarak bu herifden kurtulmamız lazım ONUR ve AHLAK herşeyden önce gelir.
                        onceden kesınlıkle sike yapmadik diyen fb lilerde ni donme var.
                        Aziz yildirim sike yapmis ama diger takimlarin da tamami yapti neden sadece biz ceza aliyoruz.
                        Yakinda bu anlayis da degisir.

Yorum

• şu konuda bir fikirinizi sorayım; fenevbahçe şapa oturdu beter olsun tamamda.. Tff bize kupayı verirse; tazminat hakkımız doğar (yayın geliri,şampiyonluk geliri vs.)ve çok maliyetli olur hem tff ye hem feneve ve bunun farkındalar..
                          Pekiiii... Bu tff denen ucube yalama yapmış kurum bunları düşünüp hem kendini hem şikecileri koruma adına farklı yollara girermi? Ben gireceğini düşünüyorum. 2010-11 sezonunun tescil iptali, milli takımı ve avrupa kupalarını tehlikeye atmak dahil..daha büyük ceza talep etmek dahil. Biz haklı çıktık herkes kesinleşti.. Bizim kulüp dava açarmı yoksa alacağımızı aldık,kupayıda aldık deyip allah ınından bulun deyip bir şey yapmazmı? Yada yapmasın diye alın kupayı ama tazminat işi olmasın diye yönetime siyasiler dahil teklif edilirmi? Edilise kabul etmelimi edermiyiz? çok sordum ama komplo teorisi değil bunlar inanın olacak işler..
                          Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• İlk olarak MAÇKA_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            antu.com' dan

helal olsun sana. gerçekleri görenler bilenlerde var.
                            keşke herkes bu şekilde gerçekleri görse şikecileri dışlasalar.
                            çıkıp adam gibi maçlar yapılsa. tiyatro değil futbol izlesek..
                            ama çirkefler hırsızlar futboldan temizleniyor.
                            gerçek futbol sevdalıları kazanacak sonunda.
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• bizim de hemen göndermeli ürünler çıkarmamız marşlar yapmamız lazım

http://www.youtube.com/watch?v=QP0mE8F3fvg
                              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                              Eze eze 2021-2022.
                              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Adnan Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                şu konuda bir fikirinizi sorayım; fenevbahçe şapa oturdu beter olsun tamamda.. Tff bize kupayı verirse; tazminat hakkımız doğar (yayın geliri,şampiyonluk geliri vs.)ve çok maliyetli olur hem tff ye hem feneve ve bunun farkındalar..
                                Pekiiii... Bu tff denen ucube yalama yapmış kurum bunları düşünüp hem kendini hem şikecileri koruma adına farklı yollara girermi? Ben gireceğini düşünüyorum. 2010-11 sezonunun tescil iptali, milli takımı ve avrupa kupalarını tehlikeye atmak dahil..daha büyük ceza talep etmek dahil. Biz haklı çıktık herkes kesinleşti.. Bizim kulüp dava açarmı yoksa alacağımızı aldık,kupayıda aldık deyip allah ınından bulun deyip bir şey yapmazmı? Yada yapmasın diye alın kupayı ama tazminat işi olmasın diye yönetime siyasiler dahil teklif edilirmi? Edilise kabul etmelimi edermiyiz? çok sordum ama komplo teorisi değil bunlar inanın olacak işler..
                                hakkımız olan her şeyi almalıyız.
                                azizi sadece donuyla bırakalım. öyle gidip gelsin kulübe.
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

Yükleniyor...
                                X