Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBecerdim galiba teşekkürler
2 gün önce kime diktiriyim diye soruyordun bugün hem diktirmişsin hem balkon falan değil apartmanı istila ederek asmışsın,
tekrar helal olsun sana,büyüksünŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Alper Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArif Beyin bayrağı2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet bayrakçının telefonu mu?SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
İtiraflarr
bir şampiyonluk kupası için kaybedilen 5 sene...
2011 yılı şampiyonluk kupası trabzon´un olmalıydı tıpkı bir yıl önce bursaspor´un şampiyon olması gerektiği gibi...
Ama fenerbahçe araya girip şampiyonluğu kılpayı alınca şikeciler liginin
tek şike yapan takımı gibi önce afişe edildi sonra olaylar akışına bırakıldı... 3 ayda bu muhabbetin biteceğini düşündüler ama olmadı...
Sonuç o yıl fenerbahçe şampiyonlar ligi´ne gidemedi kadrosu zayıfladı şampiyonluk yarışında geri kaldı ertesi yıl avrupada başarılı yurtiçinde istediklerini yapamadı bunda 3 temmuz sürecinin sürekli rakpleri tarafından ısıtılıp ısıtılıp gündemde tutulması medya baskısı ayrı bir vaka...
Kaybedilen 2 yıl...
Ve bugün! Uefa 2+1 yıl ceza verdi muhtemelen bu ceza değişmeyecek minimum 2 yıl daha avrupadan uzak fenerbahçe...
Iş bununla bitecek mi? Hayır uefa tff ye baskı yapıp 2011 yılının şampiyonluğunun trabzon a yada en azından bizden alınmasını talep edecek o yılda boşa gitmiş olacak etti size 1 yıl daha...
Tam 5 yıl 1 kupa için...
Peki yönetim ne yaptı?
Hiçbir şey!... Artık uyanma vakti biz uyudukça işler çok daha kötüye gidecek bu açık...
önce kendi içimizde hesaplaşmalıyız adamlara yani 3 temmuz operasyonunu yapanlara‚uefa ya ‚tff ye ‚mahkemelere bu kozu biz verdik onlarda mümkün olan en iyi şekilde kullandılar...
Bu gerçek...
Diyebilirsiniz ki bizde diğerleri kadar masumuz bizde cincon kadar temiziz...
Evet bu doğru ama biz cincon kadar temiz olmak değil tertemiz olmak istiyoruz...
Yönetim bu süreçte sınıfta kaldı ve kaybolan u 5 yılın tek sorumlusu bu yönetimdir...
Sebebi ise şu;
etraftaki ´´düşmanların´´ rakiplerin gücünü küçümseyip örgütlenme yeteneklerini küçümseyip onları ciddiye almayıp yapabileceklerini öngörmeyip hiçbir önlem almaması ve kendini tüm bunların üzerinde görmesi bizi bu günlere getirdi...
Keşke sivas´a kaybetseydikte bunların hiçbirini yaşamasaydık...
1 kupa için 5 yılı kaybettik üstelik o kupada elimizden çok yakında alınacak‚
değer miydi? Sayın aziz yıldırım...2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHelal olsun sana Arif,
2 gün önce kime diktiriyim diye soruyordun bugün hem diktirmişsin hem balkon falan değil apartmanı istila ederek asmışsın,
tekrar helal olsun sana,büyüksünTeşekkür ederim
Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
İş yerimde 3 şikebahçe yandaşıyla aynı odadayız. Şike patlak verdi vereli her gün bir tartışmamız oluyor ve 2 si ile tartışmanın dozu epey yüksek oluyordu. Suçlamaları kabul etmeyip ilk günlerde verdiği cevaplar genelde şike falan bahane RTE nin azizle ihale de ters düşmesinden dolayı bunlar, yok cemaat var aziz suçsuz biz hakkımızla şampiyon olduk dediler. Daha sonra biz yaptık sizde yaptınız şike ligde şike yapmayan takım yok bahanelerine sığındılar neymiş bizim paramız yokmuş şike yapmaya, tff ceza vermemişmiş vs. Son UEFA kararlarından sonra bir tanesi itiraf etti biz şike yapmışız elin gavurunun işi gücü yok fenevlemi uğraşıcak dedi yapmışız işte şike savunulcak yanı yok bunun daha dedi. O kadar huzurluyumki daha muhatap olmuyorum futbol konusunda köşeme çekilip endişeyle birbirleriyle konuşmalarını dinliyorumAğasarlı_61
Yorum
-
itiraflarrr
Evet‚ Aziz bey söz sizde...
Ne buyurdunuz daha önce Aziz bey?
"Konuşursam yer yerinden oynar"
başka?
"Havuzdan çıkacağız"
başka?
"Ben olduğum sürece Aykut da olacaktır"
başka?
"Başbakanla aramı açmaya çalışıyorlar"
Şimdi geldi çattı hesap günü...
Söyle bakalım o yeri yerinden oynatacak konuşman nerede?
Hayır Fenerbahçe için yer yerinden oynadı da ondan diyorum bize bu kumpası kuranlar hakkında sustunuz ya ondan diyorum varsa bir bildiğin artık söylemenin vakti gelmedi mi?
Yoksa eğer sen Fenerbahçe başkanı sıfatıyla yalan mı söyledin?
Havuzdan neden çıkacaktık bu arada?
Eğer bize kumpas kuranlara para kazandırmamak içinse neden çıkamadık?
Yoksa Fenerbahçe düşmanlarına para kazandırmak mı gerekiyordu?
Aykut da gitti sen hala gitmemekte direndin orada da mı yalan konuştun?
Sevgili başbakanınla aran nasıl Aziz bey?
Yakın mısınız bari?
Fenerbahçemizin işine yaradı mı bu yakınlığınız?
Hani taraftarı yalnız bırakmıştınız yalnız bırakmıştınız ya Hatay patlamasından sonra "hükümet istifa" diye bağırınca...
Yoksa CAS davasını çekmenizi‚ memleket menfaati demenizi‚ havuzdan çıkmamanızı bu yakınlığa mı borçluyuz?
Cevap ver Aziz bey‚ Hesap ver Aziz bey!2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende üstüme alındım yav
yada Arif'ten adres al yeni Bayrak diktirEn son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 27.06.2013, 10:08.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet acil yaptırmam lazım bayrak lütfen gönderebilirsen sevinirmYa kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen hiç üstüne alınma Celal çünkü kaplan hayvanı var senin bayrakta ve üstelik mavi gözlü,bence TsClup tan yenisini al onu imha et
yada Arif'ten adres al yeni Bayrak diktirTrabzon a bilet aldım dün 500 liram gitti yaslardayım
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
itiraflarrrr
Gelin; AZİZ!! beyi destekleyelim!!..
Destekleyelim..
Çünkü..
Bu olan biten bize az..
Biz daha ne rezillikler‚ ne utanmazlıklar‚ ne gariplikler taşırız..
Te heeeeyyy..
Destekleyelim..
Çünkü..
Aziz bey FB´yi daha ne kadar çamura batırır..
FB´ye daha ne kötülükler yapabilir..
Gs´ın aradaki farkı açması için ne projeler üretebilir..
Bizi daha ne kadar dünyaya rezil edebilir görelim..
Beni kesmedi bu şike işleri‚ daha farklı projeler bekliyorum proje canavarı Aziz bey´den..
Desteğim tam..
Sonsuza kadar Aziz bey..
HÜÜÜÜLLLOOOOOOĞĞĞĞĞĞ...
NOT: Aziz beyi benim gibi destekleyenler "Hüloğğ" yazsın yeter..
Çiçek göndermeyin..
TEV´e bağış yapın..
Ya da kafanıza göre takılın sevgili Azizseverler!!..2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Arkadaş, burada bulunan dostların büyük bir kısmı 3 temmuzdan beri ne olacağını aşağı yukarı tahmin edebiliyor. Bu yönetimin hiç bir şey yapmadığını da biliyoruz. Burdaki dostların, hepimizin sabah işe başlamadan 2 yıldır emir gibi email ve faks yollayarak kat etmiş olduğumuz yolun sonu gelmek üzere...
Şimdi Başkan olarak ortaya çıkan Sayın Başkanın icraat yapma zamanıdır. Para bulma onun işidir, borçları ödeme onun işidir, transfer yapma onun işidir, TS mağazalarında bulunan ürünleri kaliteleştirme ve arttırma onun işidir. Yok bunlara hazır değilse özellikle transferlere hazırlanmamışsa ne diye oraya geldi.
BMN'nin içinden bir futbolcu izleme komitesi çıkar parmaklarını yersin...
BMN'nin içinde öyle avukatlar var ki UEFA'ya kukuletayı ters giydirir...
BMN'nin içindeki finanscılar bütün borç sistemini allak bullak eder...
....
Sen bunların hepsini yapacaksın diye başkan oldun...Şimdi saldırma atağa kalkma zamanıdır. fb bjk küme düşecek 3-5 yılda zor toparlar..Bu arada bizim aradaki farkları kapatmamız lazım. VİZYON LAZIM VİZYONSÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
ntvspor haberler:
stau bükreş daha ağır suçlanmasına rağmen ceza almadı, duruşmadan önce azi itiyle görüşen bükreş başkanının bizim işimiz sizden zor demesine daha ağır suçlmlarla suçlanmasına rağmen fbnin ceza alması şaşkınlık yarattı
Allah belanızı versin
anırta anırta
havlayın lan köpeklerhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
Yorum