Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hüüüüloooooooooooooooğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      masraf çıkarmayın bana şimdi Trabzon a bilet aldım dün 500 liram gitti yaslardayım
      Erken gidiyorsun kardeşim. Kutlamalara kalamayabilirsin
      BMN|KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaş, burada bulunan dostların büyük bir kısmı 3 temmuzdan beri ne olacağını aşağı yukarı tahmin edebiliyor. Bu yönetimin hiç bir şey yapmadığını da biliyoruz. Burdaki dostların, hepimizin sabah işe başlamadan 2 yıldır emir gibi email ve faks yollayarak kat etmiş olduğumuz yolun sonu gelmek üzere...
        Şimdi Başkan olarak ortaya çıkan Sayın Başkanın icraat yapma zamanıdır. Para bulma onun işidir, borçları ödeme onun işidir, transfer yapma onun işidir, TS mağazalarında bulunan ürünleri kaliteleştirme ve arttırma onun işidir. Yok bunlara hazır değilse özellikle transferlere hazırlanmamışsa ne diye oraya geldi.

BMN'nin içinden bir futbolcu izleme komitesi çıkar parmaklarını yersin...
        BMN'nin içinde öyle avukatlar var ki UEFA'ya kukuletayı ters giydirir...
        BMN'nin içindeki finanscılar bütün borç sistemini allak bullak eder...
        ....
        Sen bunların hepsini yapacaksın diye başkan oldun...Şimdi saldırma atağa kalkma zamanıdır. fb bjk küme düşecek 3-5 yılda zor toparlar..Bu arada bizim aradaki farkları kapatmamız lazım. VİZYON LAZIM VİZYON
        şike mevzusu için tahkimi bekliyorlar bence... ondan sonra ciddi girişimler olacaktır...
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          masraf çıkarmayın bana şimdi Trabzon a bilet aldım dün 500 liram gitti yaslardayım
          Bayrak falan derken fotonun en önemli figürünü unutmuşum kusuruma bakma,
          senin uşak galiba,Rabbim esirgesin çok tatlı valla,saçlar falan baya bi karizmaymış arkadaş.Akşam eve varınca Ertan amcayın selamı var de yanağından burnundan kulağından kuyruğundan öp benim yerime,Allah bağışlasın.
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Bağdat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Erken gidiyorsun kardeşim. Kutlamalara kalamayabilirsin
            hüseyin abi 31 temmuza aldım bileti ne erkeni 23 ağustosa kadar ordayım inşallah gelir ozamana kadar kupa ...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Henüz hiç bir haber kanalında doğrulatamadık Twitter'da dönen muhabbet bunlar ;

Fenerbahçe'ye ceza gerekçeleri...

7 MART 2011’de oynanan GB-FB maç sonucuna etki etmek için bazı Gençlerbirliği oyunculara para verilmesi.

2- 15 Mayıs 2011'de oynanan Ankaragücü-Fenerbahçe maç sonucuna doğrudan oyuncularla iletişim kurularak etki etmek.

3- 1 Mayıs 2011’de oynanan Fenerbahçe-İstanbul BŞB maçına bazı oyunculara para vermek suretiyle etki etmek.

4 -8 Mayıs 2011'de oynanan Karabük-FB maçının sonucuna, bazı oyuncuların takım arkadaşlarını iyi oynamamaya teşvik ederek etki etmesi.

5- 22 Mayıs 2011 tarihinde oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçının sonucuna, oyunculara para ödemek suretiyle etki etmek.

6- 2011-2012 UEFA Turnuvalarına Katılım Kriterleri Formunu bilerek ve hileli olarak doldurup UEFA’yı yanıltmak, dava sürecini bildirmemek.

Bu gerekçeleri okuduğumuzda yalan beyan + Şike suçları birleşmiş FB'nin cezasının şahsen ben katlanacağını düşünüyorum...
              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Henüz hiç bir haber kanalında doğrulatamadık Twitter'da dönen muhabbet bunlar ;

Fenerbahçe'ye ceza gerekçeleri...

7 MART 2011’de oynanan GB-FB maç sonucuna etki etmek için bazı Gençlerbirliği oyunculara para verilmesi.

2- 15 Mayıs 2011'de oynanan Ankaragücü-Fenerbahçe maç sonucuna doğrudan oyuncularla iletişim kurularak etki etmek.

3- 1 Mayıs 2011’de oynanan Fenerbahçe-İstanbul BŞB maçına bazı oyunculara para vermek suretiyle etki etmek.

4 -8 Mayıs 2011'de oynanan Karabük-FB maçının sonucuna, bazı oyuncuların takım arkadaşlarını iyi oynamamaya teşvik ederek etki etmesi.

5- 22 Mayıs 2011 tarihinde oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçının sonucuna, oyunculara para ödemek suretiyle etki etmek.

6- 2011-2012 UEFA Turnuvalarına Katılım Kriterleri Formunu bilerek ve hileli olarak doldurup UEFA’yı yanıltmak, dava sürecini bildirmemek.

Bu gerekçeleri okuduğumuzda yalan beyan + Şike suçları birleşmiş FB'nin cezasının şahsen ben katlanacağını düşünüyorum...
                eskişehir maçı yok
                @tsmustafakemal
                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bayrak falan derken fotonun en önemli figürünü unutmuşum kusuruma bakma,
                  senin uşak galiba,Rabbim esirgesin çok tatlı valla,saçlar falan baya bi karizmaymış arkadaş.Akşam eve varınca Ertan amcayın selamı var de yanağından burnundan kulağından kuyruğundan öp benim yerime,Allah bağışlasın.
                  Sağolasın Ertan abi, evet benim çocuğum, ALLAH razı olsun. oda babası ve amcası gibi Trabzonspor lu oldu, bi tek forması eksik onuda tamamlayacağız inşallah.

Yorum

• tahkimde eziklerin cezası artarsa ne gülerimya...

Yorum

• Ali Şen

Çok geç kaldık

Kulüp tarihinin en sıkıntılı yılları başlıyor

@tsmustafakemal
                      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• HTSPOR

Fenerbahçe’ye UEFA’nın kestiği ağır faturanın perde arkası da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı... Hatırlanacağı gibi Nyon’daki UEFA merkezinde yapılan duruşmalı toplantıda başkan Aziz Yıldırım sert bir konuşma yapmıştı. Özellikle Disiplin Müfettişi Palacios’u hedef alan Yıldırım, inanılmaz ifadelerle adeta İspanyol müfettişi hedef tahtasına koydu.

Bunun yanı sıra Yıldırım’ın bu konuşmaları basına sızdırarak herkese ilan etmesinin, UEFA yetkililerinin tepkisini daha da artırdığı iddia edildi. Başkanın sert ve kurulu hiçe sayan ifadeleri sonrasında UEFA Disiplin Kurulu’nun da +1 yıl daha cezayı Fenerbahçe’ye kestiği öğrenildi. Kısacası başkan Yıldırım’ın kontrolsüz savunması Fenerbahçe’nin başına daha büyük bir dert açtı.

Yorum

• Şemsiye bir açıldı pir açıldı.
                          kuşların durumlara gel ahahaha

Yorum

• Sarı lacivert şemsiye sürseler piyasaya trabzonda çok satar hemen bir tane alır hediye ederim ilk gördüğüm fenerliye.trabzonda da görmek zor ama napalım
                            Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• UEFA Tahkim Kurulu cezaları artıracağından şüphem yok.

Disiplin Müfettişi cezaların artırılması konusunda UEFA Tahkim Kuruluna başvuru yapmıştır.

fenerbahçeye 5 yıl ( 3+2)

bjk 2 yıl (1+1)
                              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                              Real Madrid
                              Manchester United
                              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Duyum: Bugun Aziz Yıldırım istifa edecek...
                                İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

Yükleniyor...
                                X