Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• UEFA bu cezaları verdiğine göre TFF'ye de bak güzel kardeşim, sen bugüne kadar suçu, suçluyu korumuş, kollamışsın, hak edene hak ettiği cezayı vermemişsin, ben bu cezaları verdim gerisini senden bekliyorum demiştir. Bu durumda ya TFF istifa edecek yeni yönetim gelip bu işleri tamamlayacak ya da şimdiki yönetim istemeye istemeye cezaları verecek. O değil de hala TFF'den ses yok. Acaba Rıdan ile Demirören hangi kuytudalar acaba?
    Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Allahım allahım the ciks konuştu
      Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ulan fener yırttın yıne The Ciks sayesınde
        inan aynı şeyi düşündüm, eksi puanada razıyız sıkıntı yok.
        Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb= 2+1, Bjk= 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Renktaslar bu AMK basini satilmis medyanin taaaa ana.... lazim.neden bu iyi aile cocuklari bize düşman acaba koydugumuz icin mi?ama koymadan önce de böyleydi demek ki ANIRTA ANIRTA KOYDUKKKKKKK

Fatihin fethettigi yavuzun yönettigi kanuninin dogdugu şehrin evladiyiz

Yorum

• İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            fb düştü...
            Tamam.

Yorum

• ciks muhabbeti nedir , tersimi cikti hep
              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb= 2+1, Bjk= 1 Yıl Avrupa'dan Men!

İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                fb düştü...
                Sen "illuminati" nin trabzon temsilcisimisin? Seni cözemedim

Yorum

• İlk olarak HoliganLaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sen "illuminati" nin trabzon temsilcisimisin? Seni cözemedim

Yaw hocam şu imzanı imza bölüme yazsan daha sağlıklı olmaz mı
                  https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                  Beşirli/TRABZON

Yorum

• Bugün çok huzurluyum nedense

hazır mızıyız?

Koyduk mu Gürcan ABİLGİÇ
                    Koyduk mu Selçuk YULA
                    Koyduk mu Rıdvan DİLMEN
                    Koyduk mu, koyduk mu
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• 2010-11 sezonu temiz olsaydı muhtemelen biz direkt şampiyonlar ligine, bursa da ön elemeye katılacaktı. Mevlamın adaleti o kadar güzel oldu ki, biz 2011de direkt katıldık, Bursa da bu yıl ön elemeyle şampiyonlar ligine katılacak.

Yorum

• Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• The ciks tamam hiçbirşey olmamış gibi arakanı dön ve forumdan çık sessiz sessiz lütfen rica ediyorum
                          Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Kanırtmak nasıl oluyomuş Gökhan bey ?:-)
                            PLAKA 53 KALP 61

Yorum

• İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ciks muhabbeti nedir , tersimi cikti hep
                              ciksin buraya yazıp da doğru çıktığı şeye ben şahit olmadım.

Arkadaşı tanımıyorum, umarım kalbini kırmıyoruz...
                              Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...

Yorum

• İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                fb düştü...

Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
                                sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.

Yorum

Çalışıyor...
                                X