Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• s.a. ey cemati müslimin nassınız
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Herşeye karşı olan çarşı nedense şike konusunda sus pus.
      kendileride yaptı cünkü
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İstifa et ey tüpçü baba
        Rezil oldun dünyaya
        Bari kupamızı ver de git ama
        Bir daha da karşımıza çıkma
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• UEFA Tahkim cezaları onaylayacak. Ondan sonra CAS a gitmek isterlerse sorarlar adama neden davanı geri çektin.

CAS a gitmezler bence.

Düşük ihtimal ama bizi düşürün diye açıklama yapıp "siz düşürmediniz biz düşmek istedik" algısı oluşturmaya çalışabilirler.

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu arada şunu da söyleyeylim asla gevşemek yok. Bugünden itibaren işi sulandırmaya Türkiye içinde bu süreci uzattıkça uzatmaya çalışacaklar.
            İZİN VERMEYECEĞİZ!
            bu konuda bmn olarak birşey yapılacakmı abi ?

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Yalnız ben öyle şeyler gördüm ki ülkemin söz sahiplerinde,
              canımı vermeye tereddüt etmeyeceğim ülkemden tiksindirdiniz,utanıyorum bu seviyede vatandaşı ve ileri gelenleri olan bir ülkenin ferdi olmaktan.
              -3 kancık siyasi parti;alçaklığa,hırsızlığa,adaletsizliğe sahip çıkarken üzülerek söylüyorum bdp liler doğruları söylediler,çok çok üzülerek söylüyorum beni bdp yi bundan sonra dinlesem mi acaba moduna getirdiler.
              -Siyaset falan bilmem ülke bütünlüğü için gezi eylemlerine hep karşı oldum,ülkem ileri gelenlerinin yavşaklığını,şerefsizliğini görüyorum,hükümet düşmanı oluyor inşallah yakarlar yıkarlar moduna giriyorum.
              -Dün Uefa zaten belli olan ama bir türlü kabullenemediğiniz gerçeği resmiyete döküyor hala daha Trabzonspor'un adını telaffuz etmekten çekinip doğruya doğru diyemeyenleri görüyorum katliam yapasım geliyor.

çok haklısın ertan abi, ama bunlar dünde böyleydi bugünde böyle yarında böyle olacaklar...
              TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Alçaklara kar yağıyor üşümedin mi? Ulan i..ne fenev sen bu işin sonunu düşünmedin mi?

.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kendileride yaptı cünkü
                  Madem o kadar delikanlılar isyankarlar çıksınlar şikeye karışan yöneticilerinden hesap sorsunlar "bağımsız" iseler

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu konuda bmn olarak birşey yapılacakmı abi ?
                    Sence ?
                    Trabzonspor √
                    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                    İki Renk ve Asalet √
                    BordoMavi.Net √

Yorum

UEFA Tahkim cezaları onaylayacak. Ondan sonra CAS a gitmek isterlerse sorarlar adama neden davanı geri çektin.

CAS a gitmezler bence.

Düşük ihtimal ama bizi düşürün diye açıklama yapıp "siz düşürmediniz biz düşmek istedik" algısı oluşturmaya çalışabilirler.
                      o cas davasıyla bunun arasında fark var o gündeme bile gelmez... gitselerde değişen bişey olmaz zaten ceza artar ama inmez

Yorum

Madem o kadar delikanlılar isyankarlar çıksınlar şikeye karışan yöneticilerinden hesap sorsunlar "bağımsız" iseler
                        sikeci yoneticileri gitti zaten. fenev gibi degiller yani...
                        Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

Herşeye karşı olan çarşı nedense şike konusunda sus pus.
                          Şike yaparlar ama "halk takımıyız" diye geçinirler işte .

Menemenin acısı bol olsun
                          .

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sence ?
                            yok canım napıcaz boşverelim sallayalım gitsin

Yorum

• Avrupalı olmasa adalet göreceğimiz yoktu.
                              Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• üşenmedim dün gece 10.50 den beri yazılan butun yazıları okudum fena zevk aldım..

bmnlıyık bmnlıyık hüloğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ

Yorum

Yükleniyor...
                                X