Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    beşiktaş 1 maç şikeden 1 yıl men aldı

fener 5 maç şike ve teşebbüs ve teşvik suçlamaları var 2 yıl men

bu çok adil değil

anladığım uefa extra cezalar vermelerini istedi

- puan veya küme düşürme gibi

fener küme düşerse tekrar lige çıkıp ilk 5 girip uefa kupalarına katılmaları cezayı 2 ye katlar.

4 yıl avrupa da yok diyebiliriz.
    Artik taksit taksit ögrenecegiz, cezalarin ayrintilari kademe kademe belli olur. Süreç daha yeni basliyor belli ki.
    Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• - Kahretsin.
      - tertemiz #fenerbahce
      - (takımı bırakıyor musun diye bir taraftarın sorusu üzerine) bilmiyorum her şey belirsiz.

Yorum

• İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yaw hocam şu imzanı imza bölüme yazsan daha sağlıklı olmaz mı

Yorum

• ben istyom ki şb küme düşmesin. durun hemen kızmayın sebebini söylüyorum! bu adamlara -30 puan dayasalar bence çok daha güzel olur. çünkü ligde kalmak için 40 puan almak lazım. yani şb nin 70 puan alması demek oluyor bu? peki bu olablir mi? asla! çünkü -30 puan alan bir takım kaliteli yabancı elinde tutamaz. nerden bakarsanız bakın yerli de tutamaz. ayrıca gelirlerinde düşmeler taraftar sayısında düşmeler. puan çok önemli olacağı için sürekli diken üstünde her maç final! o yüzden şb -30 la lige başlarsa %99 küme düşer. ve bence direk küme düşmelerinden daha zevkli olur benim için
          HAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb= 2+1, Bjk= 1 Yıl Avrupa'dan Men!

İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yaw hocam şu imzanı imza bölüme yazsan daha sağlıklı olmaz mı
            Abi ne biliyim tapatalk indirdim ayarlarda bunu yazdim nasil yapmam gerek??

Fatihin fethettigi yavuzun yönettigi kanuninin dogdugu şehrin evladiyiz

Yorum

• Şu kaypak medyanın hala dünkü cezaları güllük gülistan göstermesine sadece k.çımla gülüyorum.

Gülüyoruz ağlanacak halimize.

Kahrolsun üstünlerin hukuku.
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• TFF'den haber alınamıyor

UEFA'nın Beşiktaş 'a 1, Fenerbahçe'ye 2+1 yıl Avrupa'dan men cezası vermesinin ardından Türkiye'de futbolun en üst kurumu olan Futbol Federasyonu'nda derin bir sessizlik var.

UMUTLAR TÜKENDİ
                Öyle ki cezalar Federasyon'un internet sitesinde haber olarak bile verilmedi. Karar açıklanmadan önce 'umutluyuz' açıklamaları yapan Federasyon yöneticileri, cezaların ardından 'süreci doğru anlayıp yönlendirememek'le eleştiriliyor.

'Avrupa' sayfasındaki 'en taze' gelişme Trabzonspor'un Avrupa Ligi'ndeki rakibinin belli olması;

Yorum

• UEFA TAHKİM'inden çıkacak kararı tahmin ediyorum:

2+1 veya direkt 3 olur.

Hala ümitli ahlaksız emek hırsızları
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak unyelimetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aynen öyle...Şike ve teşvik konusunda 25 Mayıs'ta UEFA ülke federasyonları gerekli kararı almazsa biz müdahale edeceğiz dedi.Bunu kimse dikkate almıyor.

Zaten neyi dikkate aldılar ki?
                    İşlerine gelmeyen gerçekleri göremiyor bu angutlar abi.
                    Ağasarlı_61

Yorum

Test test test

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        TFF'den haber alınamıyor

UEFA'nın Beşiktaş 'a 1, Fenerbahçe'ye 2+1 yıl Avrupa'dan men cezası vermesinin ardından Türkiye'de futbolun en üst kurumu olan Futbol Federasyonu'nda derin bir sessizlik var.

UMUTLAR TÜKENDİ
                        Öyle ki cezalar Federasyon'un internet sitesinde haber olarak bile verilmedi. Karar açıklanmadan önce 'umutluyuz' açıklamaları yapan Federasyon yöneticileri, cezaların ardından 'süreci doğru anlayıp yönlendirememek'le eleştiriliyor.

'Avrupa' sayfasındaki 'en taze' gelişme Trabzonspor'un Avrupa Ligi'ndeki rakibinin belli olması;

http://kralspor.ensonhaber.com/tffde...013-06-26.html
                        Onlar U-20 dünya kupasına odaklandı, hiç izlemiyorum, merak da etmiyorum

tff benim federasyonum değil
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak HoliganLaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Test test test
                          Simdi imzam yok

Yorum

• bu şikecilerin oyuncularının tek taraflı fesih hakları varmı şimdi öyle birşey varsa yabancılar kaçar.
                            Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.

Yorum

• Medya haken daha yalanlarına devam ediyor. Yine akıllanmadılar. Şimdi de "Ceza şikeden değil" yalanına sarıldılar. Neymiş talimata göre şikeden men cezasının süresi 1 yılmış. Şampiyonlar ligi talimatnamesinin 2.05 maddesinde, şikeye karışan kulüpleri UEFA'nın men edebileceği ve bunun süresinin de 1 yıl olduğu yazılı. Ama devamındaki 2.06 maddesinde de, buna ek olarak disiplin kurulunun da disiplin talimatı gereği ek cezalar verebileceği yazılı. FB'de de olan aynen budur. Olayın başında UEFA icra kurulu FB'yi TFF kanalıyla men ettirmiş ve ardından da disiplin kuruluna vermiştir. Dünkü cezalar da bu disiplin soruşturmasının cezalarıdır.

Özetle, bu cezalar tamamıyle şike nedeniyle verilmiştir. Basın insanları kandırmaktadır.
                              Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• O değil de 9 puanlık fark nasıl kapandı ya

Yorum

Çalışıyor...
                                X