Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk bakışta 2+1 yıllık ceza az gibi duruyor. (Esasında bana göre de az.)

Ama işler FB için yolunda gitmezse bu ceza da felakete dönüşebilir. Şöyle ki;

Alınan ceza 2 yıl men değil. İki kere katılım hakkının iptali.

UEFA cezasına ek olarak, en kötü senaryo ile eksi puanla başlayacak Süper Lig'de FB. (Küme düşme cezası felaket olur.)

Bir maç için ceza -12 puan. 7 maç var normalde -84 olması lazım ama bunu yapabilirler mi bilemem. -25 - 30 puan ceza alacaktır.

Türkiye'de şampiyon olmak için son birkaç yıldır 75 puan gerekiyor. Yani şampiyon olacak kadar performans gösteren takım 30-40 arası puan kaybı yaşıyor.

Fenerbahçe önümüzdeki sezon şampiyonluk derecesinde performans sergilese dahi cezayla birlikte yaklaşık 50 puanlık bir kayıp yaşayacak.

Geriye kalan 50 puan ile herhangi bir derece elde edeceğini sanmıyorum. Türkiye Kupası müstesna.

Zaten Avrupa kupalarına katılamayacakları için, yaşadıkları prestij kaybı sebebiyle, ekonomik sıkıntılar yaşayacakları için ve ellerindeki kaliteli yabancı oyuncuları da tutamayacakları için kesinlikle üst düzey bir performans beklemiyorum FB'den.

Dolayısıyla, her ne kadar iki yıl (+1) ceza gelmiş olsa da FB, onların bu cezanın doğrudan ve dolaylı etkilerinden sıyrılmasının en az 5 yılı bulacağını düşünüyorum.

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! fb=2+1, bjk=1 yıl Avrupadan MEN!

Ben 2013 türkiye kupasinida istiyorum...

Fenerbahce zamaninda ceza almadi diye kadrosu korudu hatta güclendirdi biz ise oyunculari bu sürecte tutamadik basari ve para yoktu diye...

Hemen tazminat davasi acilmasi lazim

Sent from my iPhone using Tapatalk
      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        uefa disiplin kurulu'nun, fenerbahçe'ye 1 yılı ertelemeli 3 yıl avrupa kupalarından men cezası vermesi sarı-lacivertli taraftarları da çileden çıkarttı. Fenerbahçeli bazı taraftarlar, başkan aziz yıldırım'ı protesto edecek. Sarı-lacivertli yaklaşık beş bin kişilik grup, bugün saat 21.00'de fenerbahçe şükrü saracoğlu stadı'na yürüyecek ve aziz yıldırım'ı istifaya davet edecekler.
        bu 2 yıldır beklediğim bir olaydı.

Yeyin azizeyi. Anca mı kafanız dank etti?

Haber doğruysa keyfini çıkarın.
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• Önce küme düşecekler
          Lige çıkmaları lazım
          Lige çıktıktan sonra Avrupaya gitmeye 1. kez hak kazanmaları gerek. MEN, GİDEMEYECEKLER.
          Lige çıktıktan sonra Avrupaya gitmeye 2. kez hak kazanmaları gerek. MEN, GİDEMEYECEKLER.

Yani 2 yıl içerisinde herşey bitmiyor onlar için. Diyelim ki önümüzdeki 3 sene Avrupaya gidecek derece yapamadılar. Bu durumda cezaları aynen duruyor olacak
          Çok zor işleri var. Toparlamaları çok zor olacak. Ama neden?

Günahların Takımı şikebahçe !

Alma mazlumun ahını ...
          İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• fb ve bjk uefa tahkimine giderlerse bu onların felaketi olabilir..
            Herkese Merhaba

Yorum

• uefa fenerbahçeyi akladı sözlerinide gördü bu gözler
              Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• tahkime gidip birer yil daha yesinler senmisin itiraz eden diye.
                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Küme düsme veya puan cezasi olsaydi UEFA bunu yayinlamaz miydi ? $ikeden ceza veriliyorsa bu tür cezalar da akla geliyor keza.
                  Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    uefa fenerbahçeyi akladı sözlerinide gördü bu gözler
                    UEFA fenerbahçeyi hakladı demiş olmasın.. bence sen yanlış anladın
                    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• 2011 süper kupasını İBB ile oynamalıyız ya da bu haklarımızı da bir şekilde talep etmeliyiz.

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Küme düsme veya puan cezasi olsaydi UEFA bunu yayinlamaz miydi ? $ikeden ceza veriliyorsa bu tür cezalar da akla geliyor keza.
                        uefa böyle bir karar vermiyor, verdiriyor.

sadece kupala katılımdan men ediyor takımları

geri kalan iş TFF yapması gerek
                        @tsmustafakemal
                        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak emre6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          2011 süper kupasını İBB ile oynamalıyız ya da bu haklarımızı da bir şekilde talep etmeliyiz.
                          belediye de şike yaptı ki
                          @tsmustafakemal
                          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• kupayı alma olayımız uzun sürecek gibi bu federasyonla zor zaten acil federasyonu istifaya zorlaması lazım bizim yönetimin zaten çoğu kulüp razı birinin fitili ateşlemesini bekliyor.
                            Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.

Yorum

• bütün avrupa haber ajanslarina düstüler
                              artik bütün dünyaya rezil oldular
                              yazmiyan yer kalmadi serefsizliklerini
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                belediye de şike yaptı ki
                                O zaman yarı finalde kimi elediyse, ne bileyim o mesele de unutulmasın

Yorum

Çalışıyor...
                                X