Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çoğumuzun unuttuğu bir şey var:

şikecilerin zaten 1 yıl men cezaları var Avrupa Kupalarından, taraftarların çıkardıkları olaylar sebebiyle, ama ertlenmiş durumda.

şimdi iki ayrı nedenden men cezası alacak, ikisi ayrı ayrı ertelenecek, öyle bir şey olacağını sanmıyorum.

Yorum

• Kaçta açıklama?
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çoğumuzun unuttuğu bir şey var:

şikecilerin zaten 1 yıl men cezaları var Avrupa Kupalarından, taraftarların çıkardıkları olaylar sebebiyle, ama ertlenmiş durumda.

şimdi iki ayrı nedenden men cezası alacak, ikisi ayrı ayrı ertelenecek, öyle bir şey olacağını sanmıyorum.
        Şikeden alınan cezanın ertelenmesine emsal Avrupada var mı?
        "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
        "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Fenerbahçe eğer küme düşürülmezse, bundan sonra avrupada hiçbir takım şikeden küme düşürülemez.

Fenerbahçe eğer bir lig küme düşürülürse, bundan sonra avrupada hiçbir takım 1'den fazla küme düşürülemez.

Fenerbahçe eğer çok ciddi bir tazminat ödemek zorunda bırakılmazsa, bundan sonra kimse avrupada şike sonrası tazminat ödeyemez,

Kupa Fenerbahçeden alınıp Trabzonspor'a verilmezse, bundan sonra kimse avrupada şikenin önüne geçemez.

UEFA bunların hepsinin farkındadır, fenerbahçe limitlerde gezdiği için cezası da limitlerde olacaktır. Yani UEFA'nın fenere vereceği ceza 1-2 maçta şike yapmış bir takımla tabiki farklı olacaktır. Ayrıca 2 senelik süreçte fenerbahçe UEFA'ya hiç yardımcı olmamış bilakis işi hep yokuşa sürmüştür. Dolayısıyla UEFA bunları da değerlendirecektir.

Hukuk bilmeye gerek yok arkadaşlar, durum bu kadar nettir, içiniz rahat olsun.

Bugün gazetelerde çıkan haberler, fenerbahçenin açıklamarı tamamen borsadaki hisselerin yumuşak bir düşüş içerisinde çekilebilmesine yöneliktir. Yoksa doğruları direkt olarak yazarlarsa fenerin hisseleri ile birlikte yüzlerce iş adamı milyonlarca tl parayı bir anda kaybeder,
          StopMatchFixing.Com

Yorum

• fenerin yaptığı şike adeta arşa yol almış. Teşvik şike derken neredeyse yarı yarıya maç bağlamış bir takım olarak Uefa NŞA'sında bırakın 2. veya 3.ligi amatöre düşmesi gerek.
            Hatta başkanından tercümanına muhasebe elemanın kadar şikeye bulaşmış bir takımın futbol lisansı iptal edilse kulübe kilit vurulsa yeridir.
            Ama her koldan kurtarılmaya çalışılan fenerbahçe belki de ptt 1.lige düşecek sadece.
            İlla feneri tutuyorum destekliyorum diyenler bu duruma yesin içsin her nefeste şükretsin.
            Okyanusta bir damla ceza almak ancak sevinç oluşturur.
            O yüzden ağlamayı bırakıp sevinseler daha mantıklı.

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! (UEFA Disiplin Kurulu Kararı Bekleniyor)

Allahim fenerbahcenin bu sene lige ptt liginde baslamasini nasip eyle yarabbi..

Sent from my iPhone using Tapatalk
              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Fenerbahçe'li futbolcularının sözleşmesinde "takım küme düşerse serbest kalır" maddesi var mı ?

Genelde profesyonel takımların futbolcularında olur diye biliyorum.
                En son B61 tarafından düzenlendi; 12.06.2013, 13:21.
                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• oaly tüm dünyada takip ediliyor artık. tüm spor gazetelerinde vardı. böyle bir durumda kendi ülkesinde şikeden ceza alan bir takım uefa dan ceza almadan kurtulması düşünülemez. ayrıca eksi puan falanda hikaye bence. çünkü bu karar emsal olacak. italyada , yunanistanda şike yüzünden takımlar düştü, düşürüldü bizzat uefa tarafından hemde. mesal bir karar vermek zorundalar. verilecek bu karar bundan sonraki şike ile ilgili kararlarda da etkili olacaktır.
                  Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• Artık bu işin geri dönüşü yok.

Bu saatten sonra şikecilerin aklanabilme,hiç birşey olmamış gibi devam etme şansları kalmadı. UEFA'da bu işi artık daha fazla sürüncemede bırakmamak için ''iç işlere müdahale'' dahil her türlü yöntemle şikecilere cezayı kesip , UYGULATTIRACAKTIR.
                    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aynen katılıyorum.
                      Buna yakın bir karar çıkacaktır.
                      Ancak direk Süper Lig karışacaklarını sanmıyorum.
                      Kupayı biz ancak hukuki yollarla alabiliriz
                      zaten uefa fbye lig için vereceği cezalardan sonra tff gereğini yapmazsa direk cas a gideriz ki uefanın sampiyonlugu vereceğini düşünüyorum
                      TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

beni kesmez kardeşim... biçoğumuzu da tatmin etmez... 3. lig inşallah...
                        Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! (UEFA Disiplin Kurulu Kararı Bekleniyor)

İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ptt ye düşmeyi haketmiyorlar.

Amatöre kadar yolu var inşallah

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                          "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• düşünsenize
                            Amatöre düşmüş Fb,
                            ÇAYKARASPOR-fenerbahçe maçı oynanıyor...
                            Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                            Olmak ister isen bu yolda mahir,
                            Harabat ehlini hor görme şakir,
                            Defineye malik viraneler var.

Yorum

• 5 dk dır yazılanlardan sonra şikebahçe kesin küme düşer diyorum. ama 5 dk sonra ne olur bilinmez
                              Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! (UEFA Disiplin Kurulu Kararı Bekleniyor)

Uefa simdiden karar vermek istiyor cünkü avrupa kupalari öncesi isi halledecek.. Bu yüzden bizim sezonda baslamadan TFFnindr karar vermesini isteyecek ve febeyi düsürecekler

1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

Yükleniyor...
                                X