Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• SPORXin haberine gurban olurum, elim ayağım boşaldı.

UEFA cezayı kesti ki, olayı UEFA'ya değil de başka yere yıkıyorlar (:

Harika şeylerin habercisi bu !
    Eray Yılmaz Photography

https://www.facebook.com/erayyilmazphotography

Yorum

• İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kötü bir haber bence, sanki oyun var bu işin içinde
      aziz yıldırım istifa etmemek için fb li bir kongre üyesinin açtığı kayyum davasıyla tedbir amaçlı başkanlığı düştü, temyizle tekrar başkanlığı geri gelecek.
      uefa ceza alacak adamlara fb den ayrıl diyorduaz ceza almak için bi bahaneyle ayrıldı adiler. ne şiş yandı ne kebap

şimdi kağıdı gördüm twitterda dava 7 haziranda açılmış. tam danışıklı dövüş
      Tebrik ederim. Nutkum tutuldu.
      Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak Cüneyt Canlıca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu karar mahkemenin kararı.. Uefa ile ilgisi yok.. Yalnız şöyle bir cambazlık geliyor aklıma mahkemeden bu kararı çıkartıp bu kişiler fb ile alakalı değildir deyip kişi kurum ayrımı yapabilirler..
        Aynısı benim de aklıma geldi

Yorum

aziz yıldırım istifa etmemek için fb li bir kongre üyesinin açtığı kayyum davasıyla tedbir amaçlı başkanlığı düştü, temyizle tekrar başkanlığı geri gelecek.
          uefa ceza alacak adamlara fb den ayrıl diyorduaz ceza almak için bi bahaneyle ayrıldı adiler. ne şiş yandı ne kebap

Tamamda mahmeke karari tam da bugunde vermesi tuhaf degilmi..?
          twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

Mantıklı. Bunlardan her şey beklenir...
            BMN|KOCAELİ

Yorum

• Bi oyun oynuyo olmasınlar

Yorum

• lan ne oyunlar donuyor, aciklayin artik sunu..vakit gecmek bilmiyor..
                en son askerdeyken son uc gun boyle zorlanmistim.o ucgun gecmek bilmemisti.
                saclarima ak dustu lan hadi artik..

Yorum

• Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                  Olmak ister isen bu yolda mahir,
                  Harabat ehlini hor görme şakir,
                  Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aynısı benim de aklıma geldi
                    İlk olarak Cüneyt Canlıca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu karar mahkemenin kararı.. Uefa ile ilgisi yok.. Yalnız şöyle bir cambazlık geliyor aklıma mahkemeden bu kararı çıkartıp bu kişiler fb ile alakalı değildir deyip kişi kurum ayrımı yapabilirler..
                    Yok daha neler! azize mahalle maçı yaptığı arkadaşları için yaptı dimi şikeyi? Böyle şeyler üretip canınızı sıkmayın bence.
                    2010-2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
                    Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar..
                    https://twitter.com/U_TS1967
                    https://www.facebook.com/ugurodabas1967

Yorum

• Bunun amacı UEFA'dan gelecek cezayı, kulüp ceza almadan kapatmaya çalışmak. Avrupa cezasına engel olamaz bu ama Türkiye Ligi için olabilir düşüncesiyle yapılmış. Yani 2010-2011 ve puan silinme, küme düşürülme gibi mevzuların önüne geçmeye çalışıyorlar akılları sıra

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bi oyun oynuyo olmasınlar
                        Şemsiye çevirmece
                        Özkan SÜMER

Yorum

• Bu veledi zinalardan herşey beklerim ben
                          Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak Cüneyt Canlıca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Çok doğru demişin abicim aynen böyle olabilir ulan var ya yatacak yeriniz yok....
                            S.V.A.K.O
                            FATİH TEKKE

Yorum

• Şekip Mosturoğlu , Recep Özcan dünya TT listesine girmiş.Aziz geride kaldı yahu )

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                lan ne oyunlar donuyor, aciklayin artik sunu..vakit gecmek bilmiyor..
                                en son askerdeyken son uc gun boyle zorlanmistim.o ucgun gecmek bilmemisti.
                                saclarima ak dustu lan hadi artik..
                                Hayatımda bu kadar uzun süre bir olayı beklememiştim, bu akşam 2 yıllık büyük çile muhteşem bir şekilde bitsin artık kardeşlerim.
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

Çalışıyor...
                                X