ajanssporada düştü haber belgede mevcut.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇoğu Aziz Yıldırım'ı istemiyordu o yüzden seviniyorlar. Sanıyorlar ki Aziz Yıldırım başkanlığı bırakınca kulübe ceza gelmeyecek.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
SPORX ÖZEL - Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe kongre üyesi Recep Özcan'ın açtığı dava sonucu Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu'nun üyelikleri donduruldu ve yöneticiliklerine tedbir kararı konuldu.
Ayrıntılar birazdan...
Şike davasıyla alakası yok galibaHaksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a))
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Bağdat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu bizi ilgilendiriyor mu?
Şike davasıyla bir alakası yok herhalde...Ne güzel balıktın sen KOFANA
Yorum
-
Asliye Mahkemesinin almış olduğu Kararın , UEFA'nın alacağı karar ile bir ilgisi yok arkadaşlar."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Bağdat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu bizi ilgilendiriyor mu?
Şike davasıyla bir alakası yok herhalde...eğleniyoruz işte....
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Kardeşim fenerinde aklı başında taraftarı var. Aziz yıldırımdan kurtulduklarına seviniyorlar garibanlar
size sadece şunu söyliyim aziz yıldırımın ipini fener taraftarı çekicek herkes herşeyin farkındaşu an saedece birlikmiş pozu veriyorlar cezayı yediklerinde ne aziz yıldırım kalır ne yönetim hepsi hedef tahtasına oturtulucak...
Geçen de bir beşiktaşlı kardeşle konuştuk eğer ceza alırsak diyor bana en yakın takım trabzonspordur. Bundan böyle trabzonsporlu olurum
Yorum
-
İlk olarak kaan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleazıcık daha ıkın UEFA karar çıkıyor. bi hareketlilik daha başlıyo hadi hayırlısı. ama bence önemli olan 3 dalga 18:00 - 20:00 arası
2 yıldır çok yorulduk ama değecek inşallah
Bu akşam 18.00-20.00 arası UEFA şikecilere şemsiyeyi açacak, hatta bence açmaya başladı....
Demleyin çayınızı, yaslanın geriye, açın NTVSPOR, TRTSPOR veya PİSLİGTV'yi doya doya keyfini çıkarın.
Bekle Şenol GÜNEŞ'im, 82 helal puanla kazandığın şampiyonluğun bu akşam bir kez daha tescillenecek.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
kötü bir haber bence, sanki oyun var bu işin içinde
aziz yıldırım istifa etmemek için fb li bir kongre üyesinin açtığı kayyum davasıyla tedbir amaçlı başkanlığı düştü, temyizle tekrar başkanlığı geri gelecek.
uefa ceza alacak adamlara fb den ayrıl diyorduaz ceza almak için bi bahaneyle ayrıldı adiler. ne şiş yandı ne kebap
şimdi kağıdı gördüm twitterda dava 7 haziranda açılmış. tam danışıklı dövüşBiz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...
Yorum
Yorum