Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ajanssporada düştü haber belgede mevcut.
    Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çoğu Aziz Yıldırım'ı istemiyordu o yüzden seviniyorlar. Sanıyorlar ki Aziz Yıldırım başkanlığı bırakınca kulübe ceza gelmeyecek.
      ah yazıııık
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• tedbir kararının konması için uefanın karar vermesini beklediler o da işin komplosu..

Yorum

• SPORX ÖZEL - Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe kongre üyesi Recep Özcan'ın açtığı dava sonucu Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu'nun üyelikleri donduruldu ve yöneticiliklerine tedbir kararı konuldu.
          Ayrıntılar birazdan...

Şike davasıyla alakası yok galiba
          Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a))

Yorum

• Özür dilerim UEFA verdi sandım o kararı.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Bağdat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu bizi ilgilendiriyor mu?

Şike davasıyla bir alakası yok herhalde...
              Şikeyle alakalı değil. Keşke bu kararı 2 gün önce verselerdi
              Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• Asliye Mahkemesinin almış olduğu Kararın , UEFA'nın alacağı karar ile bir ilgisi yok arkadaşlar.
                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Fb li adam iyi iş çıkarmış vesselam.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Bağdat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu bizi ilgilendiriyor mu?

Şike davasıyla bir alakası yok herhalde...
                    bizle alakası yok abi... ama fb de nekadar çok kaos olursa okadar iyi bizim için o yüzden ucundan acık bizi ilgilendiriyor eğleniyoruz işte....
                    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Kardeşim fenerinde aklı başında taraftarı var. Aziz yıldırımdan kurtulduklarına seviniyorlar garibanlar

size sadece şunu söyliyim aziz yıldırımın ipini fener taraftarı çekicek herkes herşeyin farkında şu an saedece birlikmiş pozu veriyorlar cezayı yediklerinde ne aziz yıldırım kalır ne yönetim hepsi hedef tahtasına oturtulucak...

Geçen de bir beşiktaşlı kardeşle konuştuk eğer ceza alırsak diyor bana en yakın takım trabzonspordur. Bundan böyle trabzonsporlu olurum
                      https://twitter.com/parktakiamca

Yorum

• İlk olarak kaan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        azıcık daha ıkın UEFA karar çıkıyor. bi hareketlilik daha başlıyo hadi hayırlısı. ama bence önemli olan 3 dalga 18:00 - 20:00 arası
                        Bu akşam şikebahçe için yolun sonu sevgili kardeşlerim,

2 yıldır çok yorulduk ama değecek inşallah

Bu akşam 18.00-20.00 arası UEFA şikecilere şemsiyeyi açacak, hatta bence açmaya başladı....

Demleyin çayınızı, yaslanın geriye, açın NTVSPOR, TRTSPOR veya PİSLİGTV'yi doya doya keyfini çıkarın.

Bekle Şenol GÜNEŞ'im, 82 helal puanla kazandığın şampiyonluğun bu akşam bir kez daha tescillenecek.
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• kötü bir haber bence, sanki oyun var bu işin içinde
                          aziz yıldırım istifa etmemek için fb li bir kongre üyesinin açtığı kayyum davasıyla tedbir amaçlı başkanlığı düştü, temyizle tekrar başkanlığı geri gelecek.
                          uefa ceza alacak adamlara fb den ayrıl diyorduaz ceza almak için bi bahaneyle ayrıldı adiler. ne şiş yandı ne kebap

şimdi kağıdı gördüm twitterda dava 7 haziranda açılmış. tam danışıklı dövüş
                          Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• Klüp üzerinde " ADALET" yazılı Bordo Mavi şemsiye yaptırsın, sadece ben alırım 20 tane etrafımda o kadar çok şikeci varki hepsine birer tane hediye ederim.
                            .

Yorum

• davayi acan adam marmaris'de ikamet ediyormuş ((; bizim Sebahattin ÇAKIROĞLU' nun bir kıyağı olabilirmi acaba bu işte?
                              Sadece Trabzonspor..

Yorum

• Bu karar mahkemenin kararı.. Uefa ile ilgisi yok.. Yalnız şöyle bir cambazlık geliyor aklıma mahkemeden bu kararı çıkartıp bu kişiler fb ile alakalı değildir deyip kişi kurum ayrımı yapabilirler..

Yorum

Çalışıyor...
                                X