İlk olarak zinnos tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
-
UEFA, Steaua Bükreş'in logosunu kaldırdı
25.06.2013 16:57:10
Romanya Ligi şampiyonu Steaua Bükreş, UEFA Şampiyonlar Ligi'nden çıkarıldı.
Romanya basınında yer alan habere göre; UEFA'nın, Steaua Bükreş'in ligden düşürülmesini isteyeceği yazılıyor.
Birçok medya kuruluşunda yayınlanan haberlere göre, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 2. ön eleme turundan katılacak olan Steaua Bükreş'in logosu bu turda yer alan takımların arasından çıkarıldı. Bu durum da kırmızı-mavili ekibin Avrupa Kupalarından da ihraç edileceği iddialarını beraberinde getirdi.
Ayrıca haberde "UEFA Disiplin Komitesi'nin son kararını Pazartesi gecesi ya da Salı sabahı vermesi bekleniyor" ifadeleri yer aldı. Rumen ekibiyle ilgili yürütülen şike soruşturması süreci 2008 yılında başlamıştı.
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende bi oyun var 2040 bölüm bitirmen mümkün değil bitirene 1. aşamayı geçene kadar kararlar açıklanmış olur
biz de oynayalımSabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada transfer falan yalan oldu galiba bizim geneYa kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUEFA, Steaua Bükreş'in logosunu kaldırdı
25.06.2013 16:57:10
Romanya Ligi şampiyonu Steaua Bükreş, UEFA Şampiyonlar Ligi'nden çıkarıldı.
Romanya basınında yer alan habere göre; UEFA'nın, Steaua Bükreş'in ligden düşürülmesini isteyeceği yazılıyor.
Birçok medya kuruluşunda yayınlanan haberlere göre, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 2. ön eleme turundan katılacak olan Steaua Bükreş'in logosu bu turda yer alan takımların arasından çıkarıldı. Bu durum da kırmızı-mavili ekibin Avrupa Kupalarından da ihraç edileceği iddialarını beraberinde getirdi.
Ayrıca haberde "UEFA Disiplin Komitesi'nin son kararını Pazartesi gecesi ya da Salı sabahı vermesi bekleniyor" ifadeleri yer aldı. Rumen ekibiyle ilgili yürütülen şike soruşturması süreci 2008 yılında başlamıştı.
UEFA ergen mi ki istemediği takımın logosunu kaldırıyor. Adam gibi açıklar kararını değiştirir yazısını● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
SPORX.COM @sporx 44 sn
SON DAKİKA! SPORX ÖZEL! Asliye Mahkemesi, Şekip Mosturoğlu, Aziz Yıldırım ve İlhan Ekşioğlu'nun yöneticiliklerine tedbir kararı konuldu.Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Yorum
-
İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehangi oyundur o
biz de oynayalım2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Gidiyim de bugünkü 8500üncü sigaramı yakıp geri geleyim. Ya sabır.
Yorum
-
SPORX.COM @sporx 1 dk
FLAŞ! 15.00 itibariyle tebligatlar TFF'ye gitti. Şekip Mosturoğlu, Aziz Yıldırım ve İlhan Ekşioğlu'nun kulüp üyelikleri donduruldu.Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Yorum
Yorum