Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zinnos tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Önce kendi alır hisse sonra kapa bildirir. Bu hep böyle olmuştur.. Olmayada devam edecektir..

Bu adamlar cebinde parası olan yöneticiler...
    Renkdas, ben Borsa´da hergün Aktif islem yapan birisiyim. Fener´in Tahtsinin suan derinligi yok yani büyük para vurma sözkonusu degil. Ama Trabzon Hisselerinde suan alan (Fiyati 6,06), eger karar TS lehine Pozitif bir bBeklenti olusturursa bugün ve belki yarin bile Tavan yapar o zaman iyi para götürme olabilir...

Yorum

• UEFA, Steaua Bükreş'in logosunu kaldırdı
      25.06.2013 16:57:10
      Romanya Ligi şampiyonu Steaua Bükreş, UEFA Şampiyonlar Ligi'nden çıkarıldı.
      Romanya basınında yer alan habere göre; UEFA'nın, Steaua Bükreş'in ligden düşürülmesini isteyeceği yazılıyor.
      Birçok medya kuruluşunda yayınlanan haberlere göre, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 2. ön eleme turundan katılacak olan Steaua Bükreş'in logosu bu turda yer alan takımların arasından çıkarıldı. Bu durum da kırmızı-mavili ekibin Avrupa Kupalarından da ihraç edileceği iddialarını beraberinde getirdi.
      Ayrıca haberde "UEFA Disiplin Komitesi'nin son kararını Pazartesi gecesi ya da Salı sabahı vermesi bekleniyor" ifadeleri yer aldı. Rumen ekibiyle ilgili yürütülen şike soruşturması süreci 2008 yılında başlamıştı.

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bende bi oyun var 2040 bölüm bitirmen mümkün değil bitirene 1. aşamayı geçene kadar kararlar açıklanmış olur
        hangi oyundur o
        biz de oynayalım
        Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
        İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• uef dan karar günü söylenmediki şikeci hırsızların sözüyle karar mı bekliyorsunuz..adamların hayatı yalan

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu arada transfer falan yalan oldu galiba bizim gene
            1461 den adamı alamadık dişardan mı alacağız
            Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Allah belanı versin UEFA aklımızı derse veremiyoruz. Açıkla bi an önce de dersimize çalışalım.

Yorum

• İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                UEFA, Steaua Bükreş'in logosunu kaldırdı
                25.06.2013 16:57:10
                Romanya Ligi şampiyonu Steaua Bükreş, UEFA Şampiyonlar Ligi'nden çıkarıldı.
                Romanya basınında yer alan habere göre; UEFA'nın, Steaua Bükreş'in ligden düşürülmesini isteyeceği yazılıyor.
                Birçok medya kuruluşunda yayınlanan haberlere göre, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 2. ön eleme turundan katılacak olan Steaua Bükreş'in logosu bu turda yer alan takımların arasından çıkarıldı. Bu durum da kırmızı-mavili ekibin Avrupa Kupalarından da ihraç edileceği iddialarını beraberinde getirdi.
                Ayrıca haberde "UEFA Disiplin Komitesi'nin son kararını Pazartesi gecesi ya da Salı sabahı vermesi bekleniyor" ifadeleri yer aldı. Rumen ekibiyle ilgili yürütülen şike soruşturması süreci 2008 yılında başlamıştı.
                Hay bu logo kaldırma şeyine....

UEFA ergen mi ki istemediği takımın logosunu kaldırıyor. Adam gibi açıklar kararını değiştirir yazısını
                ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• SPORX.COM ‏@sporx 44 sn
                  SON DAKİKA! SPORX ÖZEL! Asliye Mahkemesi, Şekip Mosturoğlu, Aziz Yıldırım ve İlhan Ekşioğlu'nun yöneticiliklerine tedbir kararı konuldu.
                  Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• yarın mezunıyetı sınavım var ve tk dersle mezun olacam ama aklım hala daha burda kalkamıyor ınsan pc basından!!
                    ‎'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!

Yorum

• Adamlarının sitelerinin reytingini uçurduk be

Ben çıkıyorum uefa sayfasından,
                      StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hangi oyundur o
                        biz de oynayalım
                        winplex diye bir oyun eski adı supaplex winplex windowsa uygun olanı çok eski bir oyundur belki bilenler vardır aranızda kesinlikle tavsiye derim.
                        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• tv8 de şike konuşuluyor
                          facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Bu akşam da karar çıkmazsa ben böyle UEFA'nın ta içine....
                            Sıkıntıdan alerji oldum yav, açıklayın ulan....
                            Çekin şu hırsızların idam ipini artık.
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• Gidiyim de bugünkü 8500üncü sigaramı yakıp geri geleyim. Ya sabır.
                              Eray Yılmaz Photography

https://www.facebook.com/erayyilmazphotography

Yorum

• SPORX.COM ‏@sporx 1 dk
                                FLAŞ! 15.00 itibariyle tebligatlar TFF'ye gitti. Şekip Mosturoğlu, Aziz Yıldırım ve İlhan Ekşioğlu'nun kulüp üyelikleri donduruldu.
                                Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

Çalışıyor...
                                X