Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Baskan bizden istirham ediyor paydaslar.
    Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Bundan sonra ne olacak?

Türkiyedeki konjünktüre göre öngörümü yazıyorum.

1-Cas, Tahkim vs. başvuracaklar, bunlardan fb lehine olumlu sonuç çıkmayacak ama ortalama 7 ay gibi bir süre uzayacak.

2-Yargıtay cezaları onamayacak, aklayacak. fbde biz aklandık trde bize ceza veremezsiniz diyecek. tr de ceza almayacaklar. uefa baskı yaparsa tff en fazla eksi puan cezası verecek, verdiği cezada 2011 sezonunu etkilemeyecek gerekirse o sezonu şampiyonsuz ilan edecekler.

3-Bizim başkanımız; ahlak, namus, paydaş, temiz futbol diye diye gözümüzü boyayacak, zira başkan siyasi iradeye gönüllü teslim olmuş durumda.

yani kupa işi yıllar sürebilir ama bende alacağımıza pek inanmıyorum, burası Türkiye.

yıllar sürecek bir mücadele yine bizi bekliyor, uefa bizzat cezayı kesmezse ben artık bırakıyorum takip etmeyi.
      En son beitar tarafından düzenlendi; 25.06.2013, 22:56.

Yorum

• arkadaşlar kurumları yönetenle tarafdarın düşünceleri bir olabilir ama söylemler toplumsal olduğundan dolayı dikkat edilmesi lazım...

boşu boşuna kızmayın kendinizi de germeyin..

İHO üzülmüş... ... git adama sor yüzyüze gercekden üzülmüş mü :=))))))
        Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! fb=2+1, bjk=1 yıl Avrupadan MEN!

Eline sağlık ganzilis güzel bir çalışma olmuş

TRABZONSPOR ~| '
          # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• başkanın estirdiği gerilim süper.... ahauhauhauaaaa
            Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
            Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• anoyyyyy ne oldu ya la fenere
              Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
              -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! fb=2+1, bjk=1 yıl Avrupadan MEN!

Baskan kemal belgine postayi koydu

Fatihin fethettigi yavuzun yönettigi kanuninin dogdugu şehrin evladiyiz

Yorum

• Fikret orman: sabaha karşı kararlar açıklanır.
                  Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak Ahmet KESKİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaşlar kurumları yönetenle tarafdarın düşünceleri bir olabilir ama söylemler toplumsal olduğundan dolayı dikkat edilmesi lazım...

FB kulübüne üzülmüş sanırım Şikeçilere değilgaliba yanlış anlamadıysam
                    yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
                    ölümüne ....BORDOMAVI...

Yorum

• Trabzonsporluyuz hüloooğğğ

Yorum

• Ula başkan çok güzel konuştun ilk kez bu kadar mantıklı ve olması gerektiği gibi dedim ki düşüncemi ağzıma tıkadın...

adamı niye azarlıyorsun başkan, daha yumuşak bir cümle ile geçiştirseydin ya...
                        Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...

Yorum

• İlk olarak Ahmet KESKİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşlar kurumları yönetenle tarafdarın düşünceleri bir olabilir ama söylemler toplumsal olduğundan dolayı dikkat edilmesi lazım...

aynen,
                          Emekleri çaldın yine.
                          Günahkarsın Fenerbahçe !
                          Ama bu dünyada, ama Ahirette,
                          Yakandayız Fenerbahçe !

Yorum

• Platiniye bir çiçek gönderelim
                            SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                            SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• murat abi Allah aşkına sabır sabır sabır taş olsa çatlardı ya

Yorum

• ertem şener ‏@_ertemsener 18 sn

O.Lyon ve S.Bukreş için neden ceza yok ? Montpellier Fransa liginde göstere göstere şike yaptı Belhanda ile niye görmedin PLATİNİ???

su yalamaya haddini bildirin.
                                iho istifa.

Yorum

Çalışıyor...
                                X