Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kişilerle kurumlar ayrı diyen eziklere bunu göstericez artık yani azizin yediği her halt fb yi direk ilgilendiriyor...

Taraftarımız MOBESE gibi mübarek.

En küçük ayrıntı,satır arası falan kaçmaz!
    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak TSunami_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      gurbette hiç geçmiyor
      nerdesin bayburtta değilmi ?
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

kişilerle kurumlar ayrı diyen eziklere bunu göstericez artık yani azizin yediği her halt fb yi direk ilgilendiriyor...
        Tebrikler, iyi yakalamışsınız. Müsaadenizle bu tespitinizi kullanacağım.
        Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• öğrencinin sınavı iyi geçer..içi kıpır kıpırdır..sınav sonuçlarının açıklanmasını bekler bir an evvel...iyi not alacağını bilir ama yine de kaç puan alacağını merak eder..öğretmene sorar "hocam açıklamayacak mısınız sonuçları" diye..öğretmen bazen mazeret üretir sınav kağıtlarını okuyamamasına...bu durum iyi not bekleyen öğrenciyi üzer..

HOCAM AÇIKLAYIN ARTIK ŞU SINAV SONUÇLARINI YA...

Yorum

• serefsizin cocukları 95-96 10-11 sampıyonlukları calınmasaydı sımdı 3. yıldızı takmıs kulup cıgır atlamıstı allah sızlerın bin türlü belasını versin colugunuzdan cocugunuzdan cıksın inşş.

Yorum

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Taraftarımız MOBESE gibi mübarek.

En küçük ayrıntı,satır arası falan kaçmaz!
              Evelallah...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• fenevbahçenin açıklaması bir tısss sesi gibi olmuş
                yazık şimdi de onlar sarıyor tüpçüye
                ne çektin be tüp kafa çekecen tabi adam değilsin ya ondan
                BMN KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tebrikler, iyi yakalamışsınız. Müsaadenizle bu tespitinizi kullanacağım.
                  ne demek abicim foruma bağışladım gitti.. isteyen istediği gibi kullanabilir

Yorum

• Ancak düşündürücü olan adında Türkiye ibaresi taşıyan bir kurumun başında bulunanların, 3. Sınıf mafya tavrıyla yüzlerine karşı yapılan hakaretlerden korkarak; temsil ettikleri kulüpleri ve camiaları anında terk edecek karakterde olduklarına kamuoyunun tanıklık etmek zorunda kaldığıdır.

bak sen sadece korkan onlar mı yoksa siz demi

yaz yaz açıkca yaz yemiyor demi
                    BMN KOCAELİ

Yorum

nerdesin bayburtta değilmi ?
                      yok abi memleket Bayburt . ağrıda yaşıyorum. acaba diyorum şampionluk gelince trabzona mı gitsem burda mı kutlasam
                      Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak TSunami_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yok abi memleket Bayburt . ağrıda yaşıyorum. acaba diyorum şampionluk gelince trabzona mı gitsem burda mı kutlasam
                        bende Kocaeli deyim hele bi ozaman gelsin bende bilmiyorum ne yapacağımı...

Yorum

• İlk olarak uyanık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          öğrencinin sınavı iyi geçer..içi kıpır kıpırdır..sınav sonuçlarının açıklanmasını bekler bir an evvel...iyi not alacağını bilir ama yine de kaç puan alacağını merak eder..öğretmene sorar "hocam açıklamayacak mısınız sonuçları" diye..öğretmen bazen mazeret üretir sınav kağıtlarını okuyamamasına...bu durum iyi not bekleyen öğrenciyi üzer..

Bizim taraftarlarimizi cok seviyorum ya Bu forumda super yaratici yazilar, inajnilmaz iyi durum ve piskoloji betimlemeleri var, iyi ki yaziyosunuz arkadaslar
                          6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• İlk olarak uyanık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            öğrencinin sınavı iyi geçer..içi kıpır kıpırdır..sınav sonuçlarının açıklanmasını bekler bir an evvel...iyi not alacağını bilir ama yine de kaç puan alacağını merak eder..öğretmene sorar "hocam açıklamayacak mısınız sonuçları" diye..öğretmen bazen mazeret üretir sınav kağıtlarını okuyamamasına...bu durum iyi not bekleyen öğrenciyi üzer..

güzel örnekk
                            Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• bu foruma üye olduğumda öylesine üye olmuştum şu anki durumuma bakın neredeyse 7000 mesajım olmuş

Yorum

• Kendi Kurum ve kurul kararlarının dahi arkasında duramayıp bu konuda UEFA’ dan randevu dahi alamayan ve Türkiye Futbol Federasyonu’nu UEFA nezdinde “Bir Hiç” konumuna getirenlerin, Fenerbahçe adına konuşması ve Fenerbahçe adına katkı sağlamasının beklendiği iddiası ise spekülasyondan başka bir şey değildir.

şemsiye açıldı hala neyin peşinde bu aciz ler
                                BMN KOCAELİ

Yorum

Yükleniyor...
                                X