Genel olarak çerçeveye değil de, bir iki cümleye takılıp kalırsanız, kendi kafanızda kurup kurup kendi canınızı sıkarsınız
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehiçbir fenerliye acımıyorum.
Onlar düşünmek yerine biatı seçtiler.
Allah ağlatsın.
tebrikler ve teşekkürler sibel hanım.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu kardeşlerim,
siz her duyduğunuza duygusal yaklaşıyorsunuz, olumsuzluğa kanalize oluyorsunuz
adam şunu demek istiyor,
biz haksızlığın son bulmasını, hırsızların cezalanmasını ve hakedenin hakkını almasını istiyoruz demek istiyor,
tabi ki hakkını aldığında kupayı da alacaktır.
Zaten Sadri Başkan döneminde en fazla ağızlarında sakız ettikleri şey ''Kupa Kupa diye kafamızı ütülüyorsunuz''du.
Strateji değişikliği evvela söylemle başladı ve bencede gayet iyi oldu.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületdkarlıbel, halil ünal ve azize arasındaki telefon konuşma kaydını yayınladı. nerden bulmuş bunları. atıyosa seneye nobel edebiyat ödülünü buna verdirmek lazım
Halil ünal : " Alo Başkanım nasılsın.?
Aziz Yıldırım : " Nasıl olacağım A.... K..... lazını çıkardınız Öküz Demirörende üstüne ekleme yaptı. A..... K....."
Halil Ünal : " Başkanım ben müdahale edemedim ortalık zaten gergindi. "
Aziz Yıldırım : " O hayvan O...... Patronuna söyle onu ben oraya getirdim oradan da almasını bilirim ne demekmiş o Kulüpler ceza alır TFF karışmaz bunu ancak Demirören gibi O...... Ç..... söyler."-
her zaman önce Trabzonspor
Yorum
-
Son 100 metrede sürece destek olmanın bir yolu mail kampanyamız; http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=42181
Ve imkanı olanlar için de TEMİZ FUTBOL EYLEMİ NYON (UEFA BİNASI ÖNÜ)
22 Haziran Cumartesi
Saat: 15:00▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
"Küçük bir kentin büyük savaşı"kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !
Yorum
-
İlk olarak Nejat Ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon 100 metrede sürece destek olmanın bir yolu mail kampanyamız; http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=42181
Ve imkanı olanlar için de TEMİZ FUTBOL EYLEMİ NYON (UEFA BİNASI ÖNÜ)
22 Haziran Cumartesi
Saat: 15:002010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak faithus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHacıosmanoğlu : "O kişiler kulüp başkanlığından ayrılınca dilenciler bile medet umup selam vermeyecekler." = fb açıklaması :"Önemle bilinmesi gereken husus, Fenerbahçe Başkanı ile sorunu olanların Fenerbahçe camiası ile de sorunu olacağı gerçeğidir"yani azizin yediği her halt fb yi direk ilgilendiriyor...
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
22 Haziran Cuma günü UEFA mahkemesinde şu azize denen yalancı düzenbaz hırsıza, Türk mahkemesindeki gibi çaresizce kekelemek, saçmalamak nasip et büyük Allah'ım, bunu yap ki bir daha böyle bir pisliğe bulaşamasın, madara olsun
Bu sayfadaki cefakar, dürüst, naif ve tek suçu Trabzonspor sevgisiyle 27 yıl sonra kazanılmış bir şampiyonluğun sevincini yaşamak olan bizlere bu sevinci yaşat, 2 yıllık tarifsiz emeklerimizi boşa çıkarma Allah'ım2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu kadar kısa ve şahane anlatılabilirdi süreç,
tebrikler ve teşekkürler sibel hanım.
Sibel di,kardeşim di,
çünkü o öyle bir candır,öyle candandır ki hanım dı bey di pek haz etmez.
(şimdi diyor mu abi sen ne karışın öyle hitap daha iyiydi diye)
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle22 Haziran Cuma günü UEFA mahkemesinde şu azize denen yalancı düzenbaz hırsıza, Türk mahkemesindeki gibi çaresizce kekelemek, saçmalamak nasip et büyük Allah'ım, bunu yap ki bir daha böyle bir pisliğe bulaşamasın, madara olsun
Bu sayfadaki cefakar, dürüst, naif ve tek suçu Trabzonspor sevgisiyle 27 yıl sonra kazanılmış bir şampiyonluğun sevincini yaşamak olan bizlere bu sevinci yaşat, 2 yıllık tarifsiz emeklerimizi boşa çıkarma Allah'ım2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyavaş yavaş şampiyonluk bizden alınır TS ye verilir demeye başlamışlar.
Uyanış2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeçmiyor günleeeeer yaaar yaaar yaaar yarTürk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR
Yorum
Yorum