Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Genel olarak çerçeveye değil de, bir iki cümleye takılıp kalırsanız, kendi kafanızda kurup kurup kendi canınızı sıkarsınız

Yorum

• İlk olarak sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hiçbir fenerliye acımıyorum.
      Onlar düşünmek yerine biatı seçtiler.
      Allah ağlatsın.
      bu kadar kısa ve şahane anlatılabilirdi süreç,

tebrikler ve teşekkürler sibel hanım.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yahu kardeşlerim,

siz her duyduğunuza duygusal yaklaşıyorsunuz, olumsuzluğa kanalize oluyorsunuz

adam şunu demek istiyor,

biz haksızlığın son bulmasını, hırsızların cezalanmasını ve hakedenin hakkını almasını istiyoruz demek istiyor,

tabi ki hakkını aldığında kupayı da alacaktır.

Zaten Sadri Başkan döneminde en fazla ağızlarında sakız ettikleri şey ''Kupa Kupa diye kafamızı ütülüyorsunuz''du.

Strateji değişikliği evvela söylemle başladı ve bencede gayet iyi oldu.
        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          tdkarlıbel, halil ünal ve azize arasındaki telefon konuşma kaydını yayınladı. nerden bulmuş bunları. atıyosa seneye nobel edebiyat ödülünü buna verdirmek lazım

Halil ünal : " Alo Başkanım nasılsın.?
          Aziz Yıldırım : " Nasıl olacağım A.... K..... lazını çıkardınız Öküz Demirörende üstüne ekleme yaptı. A..... K....."
          Halil Ünal : " Başkanım ben müdahale edemedim ortalık zaten gergindi. "
          Aziz Yıldırım : " O hayvan O...... Patronuna söyle onu ben oraya getirdim oradan da almasını bilirim ne demekmiş o Kulüpler ceza alır TFF karışmaz bunu ancak Demirören gibi O...... Ç..... söyler."
          talip uydurmuş ama bence böyle buna benzer bişe yaşanmıştır kesin.
          -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• Son 100 metrede sürece destek olmanın bir yolu mail kampanyamız; http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=42181

Ve imkanı olanlar için de TEMİZ FUTBOL EYLEMİ NYON (UEFA BİNASI ÖNÜ)
            22 Haziran Cumartesi
            Saat: 15:00
            ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
            "Küçük bir kentin büyük savaşı"
            kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• İlk olarak Nejat Ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Son 100 metrede sürece destek olmanın bir yolu mail kampanyamız; http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=42181

Ve imkanı olanlar için de TEMİZ FUTBOL EYLEMİ NYON (UEFA BİNASI ÖNÜ)
              22 Haziran Cumartesi
              Saat: 15:00
              tamda fenerlilerin orada olacağı zaman.. çok tehlikeli bence...
              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Hacıosmanoğlu : "O kişiler kulüp başkanlığından ayrılınca dilenciler bile medet umup selam vermeyecekler." = fb açıklaması :"Önemle bilinmesi gereken husus, Fenerbahçe Başkanı ile sorunu olanların Fenerbahçe camiası ile de sorunu olacağı gerçeğidir"

Yorum

• İlk olarak faithus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hacıosmanoğlu : "O kişiler kulüp başkanlığından ayrılınca dilenciler bile medet umup selam vermeyecekler." = fb açıklaması :"Önemle bilinmesi gereken husus, Fenerbahçe Başkanı ile sorunu olanların Fenerbahçe camiası ile de sorunu olacağı gerçeğidir"
                  kişilerle kurumlar ayrı diyen eziklere bunu göstericez artık yani azizin yediği her halt fb yi direk ilgilendiriyor...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• 22 Haziran Cuma günü UEFA mahkemesinde şu azize denen yalancı düzenbaz hırsıza, Türk mahkemesindeki gibi çaresizce kekelemek, saçmalamak nasip et büyük Allah'ım, bunu yap ki bir daha böyle bir pisliğe bulaşamasın, madara olsun

Bu sayfadaki cefakar, dürüst, naif ve tek suçu Trabzonspor sevgisiyle 27 yıl sonra kazanılmış bir şampiyonluğun sevincini yaşamak olan bizlere bu sevinci yaşat, 2 yıllık tarifsiz emeklerimizi boşa çıkarma Allah'ım
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

bu kadar kısa ve şahane anlatılabilirdi süreç,

tebrikler ve teşekkürler sibel hanım.
                      Sibel hanım dime benim gardaşıma Hopalı
                      Sibel di,kardeşim di,
                      çünkü o öyle bir candır,öyle candandır ki hanım dı bey di pek haz etmez.
                      (şimdi diyor mu abi sen ne karışın öyle hitap daha iyiydi diye )
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• yavaş yavaş şampiyonluk bizden alınır TS ye verilir demeye başlamışlar.
                        Uyanış

Yorum

22 Haziran Cuma günü UEFA mahkemesinde şu azize denen yalancı düzenbaz hırsıza, Türk mahkemesindeki gibi çaresizce kekelemek, saçmalamak nasip et büyük Allah'ım, bunu yap ki bir daha böyle bir pisliğe bulaşamasın, madara olsun

Bu sayfadaki cefakar, dürüst, naif ve tek suçu Trabzonspor sevgisiyle 27 yıl sonra kazanılmış bir şampiyonluğun sevincini yaşamak olan bizlere bu sevinci yaşat, 2 yıllık tarifsiz emeklerimizi boşa çıkarma Allah'ım
                          Amin...

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yavaş yavaş şampiyonluk bizden alınır TS ye verilir demeye başlamışlar.
                            Uyanış
                            köşeli olduğundan dolayı geç düşüyor

Yorum

• geçmiyor günleeeeer yaaar yaaar yaaar yar

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                geçmiyor günleeeeer yaaar yaaar yaaar yar
                                gurbette hiç geçmiyor
                                Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X