Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Süleyman50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    inşallah öyle olmaz abi...
    İnşallah kardeşim. İşimizden gücümüzden olduk.

Yorum

• 2 yıldır sabır taşına döndük arkadaş...
      TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Romanya'nın 17:00'de dediği saat isviçre saatine göre mi yoksa romanya saatine göre mi.
        ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Önce kendi alır hisse sonra kapa bildirir. Bu hep böyle olmuştur.. Olmayada devam edecektir..

Bu adamlar cebinde parası olan yöneticiler...

İlk olarak Canikli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yorum

• 2005 yılında da haykırdık. ama tff basın manipüle etti sesimizi duyuramamıştık.
            bu kez yakalandılar. beter olsunlar.

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Ganzilis61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Romanya'nın 17:00'de dediği saat isviçre saatine göre mi yoksa romanya saatine göre mi.
              Yapma arkadaşım bunuda sen çürütme
              Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• küme düşme ve 85 milyon tazminatlı haberler ile sadece 2 yıl men olan haberler uydurmamıymış,net olarak,söveceğim de hepsine.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• 17 oldu hadi bakalım

Yorum

• en iyisi çalışmak... baya aksattık işleri
                    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Biri sorsaydı Fikret omana sen neye gore pazartesi öğlen karar açıklanacak dedin diye
                      Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• şimdi iş yapamıyoruz ya bunun parasınıda azizden isteyebilirmiyiz..bilmem kaç kişi x 2 x 365 x 100 nerden baksan 20 milyon dolar
                        SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                        SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          2005 yılında da haykırdık. ama tff basın manipüle etti sesimizi duyuramamıştık.
                          bu kez yakalandılar. beter olsunlar.

Ne kadar acıdırki ne kadar zavallılığımızdırki Levent Bıçakçı denen hırsızı Sadri Şener haklarımız korusun diye yanına almıştı.

Yorum

• bari her birimiz ayrı internet sayfalarını refresh yapsak.. bende 17 tane sayfa var hepsini refresh yapıp başa dönüyorum.. yoruldum sıkıldım bunaldım
                            TRABZON bir sevda TRABZONSPOR bir destan..

Yorum

• İlk olarak serturkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              http://www2.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ333867SXQ

bu itler yine bi haltlar yiyorlar galiba...
                              AY'ye 400 saat, ŞM'ye 250 saat toplum hizmeti cezası vereceklermiş Cezalarını sokaktan çöp toplayarak geçireceklermiş. Herhalde farklı bir sistem dedikleri böyle bir şey olsa gerek

Yorum

• bu arada transfer falan yalan oldu galiba bizim gene
                                SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                                SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

Çalışıyor...
                                X