Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Şahin Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Benim korktuğum konu şu.

UEFA diyelimki Beşiktaşa 1 Fenevhaçeye atıyorum 5 yıl Avrupadan Men Cezası verecek.

TFF ne yapacak. Diyecekki Fenev tahkime gidecek, olmadı CASA başvuracak olmadı Onun üst
    mahkemesi İsviçre Federal Mahkemesine başvuracak. Kupa vermemiz için tüm bu hukuki süreçleri bekliyoruz daha süreç tamamlanmadı diyecek.

Korkarım ki biz kupa almak için tüm bu süreçleri bu şerefsiz TFF yüzünden beklemek zorunda
    kalacağız.

Renkdaşlar daha kupayı almamız için çok bekleyeceğiz. Umarım yanılan ben olurum.

bu dediklerinizi Yıldırım D. gibi adamların yönettiği TFF yapacaktır,doğru.

ama bizim ve şike işine karşı olan diğer kulüplerin elbirliğiyle seçtirebileceği bir aday UEFA'nın verdiği cezaların üzerine işi daha fazla uzatmayıp gerekeni yapacaktır.

Ayrıca siyasetin (ne kadar taraf olursa olsunlar)'de bu belirsizlik ve kaos ortamını sürdürmekte inat edeceğini düşünmüyorum.

Bence Başbakan UEFA'nın verdiği karar sonrası önümüzde dikilmeyecektir (umarım yani )
    En son Courage tarafından düzenlendi; 25.06.2013, 13:06.
    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Var kardeşim var...
      1461'den transfer ettiğimiz Yusuf bizimle uzun dönemli sözleşme imzalamak istemedi... Kiralık olarak imzayı attı!
      Yine bize hüsran var!
      Şu konuyu okudumya fener 5. lige düşssesde sinirim geçmez, yemin ediyorum böyle gırtlaklayıp öldüresim geliyor
      SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu UEFA ne kepaze kurummuş arkadaş.
        şerefsizler bizle dalga mı geçiyor ne

Yorum

• Açıklayın artık yetti.
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• hadi artık uefa
            Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Arkadaşlar UEFA kararların 24 haziran haftasında açıklanacağını duyurdu. Neden bu kadar panik yapıyorsunuz?

Yorum

• Beyler, Fenersin ve BJK nin disipline verildiginin aciklamasi Merkez Avrupa saati ile 12:36 da verilmis sitede. yani TSI 13:36.

Su an saat TSI 13:09. Bakarsiniz yarim saat, bi saat icinde aciklama gelir
                6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• Ulan kafa atacam artık bilgisayara!
                  Ne uyku kaldı ne sinir!
                  Hamiş

Yorum

• anlaşılan pazarlıklar sürüyor. bu da şikecilerin hakettiği ağır cezayı almayacağını gösteriyor. belki de sponsorluk parası konusunda anlaşmazlık çıkmıştır...
                    Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• açıklayın artık!

Yorum

• İlk olarak Mehmet S. Pervan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ha bu tekerlek mi
                        Bu tekerlegi görmüstüm. Görmeyen varsa izlesin.
                        Hop oturup hop kalkma olayini uygulamali olarak gösteriyor simit
                        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Şu kupa işini halledelim seninle ve yönetimle sonra görüşeceğiz Yusufcum
                          Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Uefa insAllah bi 50-60milyon euroluk "sponsor" gelecek diye bekletmiyordur bizi.

Yorum

• 28'ine kadar süre var.. Şu gün açıklayacağız diye bir şey söylenmedi.. Sabır..

Yorum

• duyum aldım,15:30 da bu iş tamamdır
                                @zafercalikoglu
                                @trabzonspor

Yorum

Yükleniyor...
                                X