Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Turgay Demir ‏@turgaydemirr 5 dk TFF ŞİKE İLE İLGİLİ CEZA VERMEDİĞİ İÇİN UEFA BU OLAYA MÜDAHİL OLDU. BUNDAN SONRAKİ SÜRECİ UEFA KARARA BAĞLAYACAK

Turgay Demir ‏@turgaydemirr 4 dk
    Bu cümle bugüne kadar atıp tutanlara, Türkiye'de spor hukuku anlamında süreç tamamlanmıştır diyenlere KAPAKtır.

Turgay Demir ‏@turgaydemirr 5 dk
    Dikkat edin UEFA şike iddiaları demiyor ŞİKEYE CEZA VERİLMEDİĞİ İÇİN MÜDAHİL OLDUK diyor.

Yani şike açık, net UEFA'ya göre. Süreci bundan sonra biz karara bağlayacağız TFF taca çıkmıştır deniyor.

İşte dün bu nedenle 2011'in şampiyon Trabzonspor'dur ve kupanın Trabzon'a gitmesi garantidir dedim.

Turgay Demir ‏@turgaydemirr 3 dk
    UEFA'nın yazısının açılımı şu; Fenerbahçe'yi şampiyonlar ligine göndermeyerek iyi yaptınız çünkü bu tapelerde şike yapıldığı açıktır.

Ancak Avrupa'ya göndermeyip cezalandırdığınız kulübe kendi spor hukukunuzda ceza vermediniz. Hala şampiyon kabul ediyorsunuz.

Böyle komedi olmaz, siz ne yaptığınızı bilmiyorsunuz O NEDENLE OLAYA MÜDAHİL OLDUK diyor UEFA
    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      işyerindeki fenerli arkadaşın telefon konuşmasını aktarıyorum

'' hayır ya ben gelmeyeceğim kombine almaya bugün, duruma göre alacağım, şu kararlar bir çıksın öyle. sen alacaksan al. Tamam ozaman,karardan sonra alacaksak beraber gider alırız ''
      ( Alamadı )

Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu tupcu bize kupa vermemek için elinden geleni ardina koymaz
        Hacıosmanoğlunu,Çakıroğlunu ve bizi tanımamış o zaman.Yakarız ortalığı,rahat ol Uefa kanırta kanırta verecek o kupayı bize.

Yorum

• "yoldaşlar" 2 yıl men ile kurtulurlarsa helal olsun.

Yorum

• Şahışlav ve kulüplev ayvılamaz ben şike yaptıysam fenevbavçe için yaptım öle şev oluv mu hiç

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Turgay Demir ‏@turgaydemirr 5 dk TFF ŞİKE İLE İLGİLİ CEZA VERMEDİĞİ İÇİN UEFA BU OLAYA MÜDAHİL OLDU. BUNDAN SONRAKİ SÜRECİ UEFA KARARA BAĞLAYACAK

Bu cümle bugüne kadar atıp tutanlara, Türkiye'de spor hukuku anlamında süreç tamamlanmıştır diyenlere KAPAKtır.

Turgay Demir ‏@turgaydemirr 5 dk
              Dikkat edin UEFA şike iddiaları demiyor ŞİKEYE CEZA VERİLMEDİĞİ İÇİN MÜDAHİL OLDUK diyor.

Yani şike açık, net UEFA'ya göre. Süreci bundan sonra biz karara bağlayacağız TFF taca çıkmıştır deniyor.

İşte dün bu nedenle 2011'in şampiyon Trabzonspor'dur ve kupanın Trabzon'a gitmesi garantidir dedim.

UEFA'nın yazısının açılımı şu; Fenerbahçe'yi şampiyonlar ligine göndermeyerek iyi yaptınız çünkü bu tapelerde şike yapıldığı açıktır.

Ancak Avrupa'ya göndermeyip cezalandırdığınız kulübe kendi spor hukukunuzda ceza vermediniz. Hala şampiyon kabul ediyorsunuz.

Böyle komedi olmaz, siz ne yaptığınızı bilmiyorsunuz O NEDENLE OLAYA MÜDAHİL OLDUK diyor UEFA
              UEFA TFFye demi yazı yollamış?

Yorum

• İlk olarak Togrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kulüplerin bağlı bulunduğu federasyona elbette bir yazı göndermiştir, gerekli bilgilendirmelerde bulunmuştur.
                Hamiş

Yorum

• İlk olarak Togrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Zaten öyle bir iddaa var ortalıkta.3 hafta önce yazı geldiği ama her zamanki gibi saklanıp,örtbas edildiği üstüne birde bu açıklama gelince doğru gibi görünüyor.
                  Ama Turgay Demirin burada bahsettiği o yazımıdır bilemem

Yorum

• kupayi bize vermezler, insallah ben yanilirim... 23 yasindayim sampiyonluk gormedim, ama fenerbahce kesin ceza yer, ve tff de direnerek fenerbahceye cezayi uygulamaz ulke olarak cezayi yeriz gibime geliyor...
                    2010-2011 Türkiye Spor Toto Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• HAKAN ORHAN ‏@AvHakanOrhan 13 sa 1. fbliler "tahkim k. kararı kesindir" değişmez yalanını söylüyorlar. Akıllarınca UEFA ceza verse bile içerdeki karar değişmeze yatacaklar

HAKAN ORHAN ‏@AvHakanOrhan 13 sa
                      2. Hem örnek ile hem de açıklama ile çürütelim. Bu karar http://www.tff.org/default.aspx?pageID=247&ftxtID=18133 … 2 gün sonra http://www.tff.org/default.aspx?pageID=247&ftxtID=18152 … bu karar ile değişiyor.

HAKAN ORHAN ‏@AvHakanOrhan 13 sa
                      3. İlk kararı veren tahkim K. TFF avukatının itirazı ile kararını 2 gün sonra değiştiriyor. 2 kararı alt alta verelim pic.twitter.com/nb5rmtypqW

Yorum

• ben nedense uefa'ya güvenemiyorum..
                        nedeni,şikeci fener transfer yapıyor..bunu anlamıyorum..
                        arkasını sağlama alarak mı yapıyor bunları anlamıyorum..
                        o uefa'ya verilen rüşvet adı altında sponsorluk parası boşuna mı..
                        ben güvenemiyorum nedense..
                        erkenden sevinmiyorum..korkularım var..

Yorum

• Bu Yıldırım ne utanmaz bir insandır gerçi insan mı O da meçhul insanda biraz utanma olur
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu tupcu bize kupa vermemek için elinden geleni ardina koymaz
                            biz o eli ardına koymasını da biliriz ...
                            Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• Turgay Demir turgaydemirr @

İki grub inadına mücadele etti, bir Trabzon taraftarı ve bir de T.Demir, M.Baransu, T.D Karlıbel... Gerisi eyyamın daniskasını yaptı

Haklı bu adamlar kupa gelirse cagirilmali kutlamalara
                              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• yargıtay üzerindeki baskı artacaktır, üstelik gezi eylemleri sonrası oluşan algıda hükümetin zorda bırakılmak istenmesi gibi bir komplo arayışı da varken...
                                Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                                my name is onur....
                                Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

Çalışıyor...
                                X