İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
fifa başkanı blatter ayağımıza kadar geliyor
Trabzon'da tüm maçlar stad dolmalı.
dünya şikecileri tanıtmalı@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak bitirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi bu ne ya öldüm gülmekten. Bu fenerliler ne ile besleniyor şu gavuristanlı müfettiş paladio mudur nedir oda cemaatin adamıymış))
alın okuyun
http://forum.antu.com/cep/KonuOku.as...D=151&kID=5821Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Nyon’da tehlikeli oyun
Fenerbahçe, bugün yerel saatle 08.30’da UEFA Disiplin Kurulu’nda savunmasını verecek. Sarı-lacivertli taraftar, kulübüne destek olmak için UEFA önünde toplanacak. Buna karşılık Trabzonsporlular da protesto gösterisi yapacak. Bu belki de UEFA tarihinde bir ilk olacak@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
bu uefa değil miydi sadece şikeyi haber vermedi diye bir hakemin lisansını yırtan ve hakemliğini bitiren o yüzden herkes çok rahat olsun, ben sakince bekliyorum ne yorum ne tartışma ne de heyecan..hakkımız olanı alıp o gün buruk bir şekilde boynumuzu büken bu güruha karşı hakla sevineceğiz diyeceğiz ki Allah'ın adaleti var ve iyi ki Allah var...
Yorum
-
Şu an UEFA yetkilileri de bizim gibi la havle çekiyor olmalıTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Burda 8:30 yazılmış oranın saatine göre henüz başlamamış olmalıTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurda 8:30 yazılmış oranın saatine göre henüz başlamamış olmalı
@tsmustafakemal
Yorum
Yorum