Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sabaha az kaldi, umarim azize durusmada bayilmaz
    Şekeri rahat bırakmaz zavallı adamı.
    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• SON DAKIKA!

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, hastaneye kaldırıldı.
      Nyon'da UEFA binasına giriş yapmak üzereyken aniden şekeri yükselen Aziz Yıldırım apar topar Nyon'da bulunan Platini Hospital'in acil şemsiye bölümüne kaldırıldı.
      Ayrıntılar birazdan...

Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• fifa başkanı blatter ayağımıza kadar geliyor

Trabzon'da tüm maçlar stad dolmalı.

dünya şikecileri tanıtmalı
        @tsmustafakemal
        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak bitirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi bu ne ya öldüm gülmekten. Bu fenerliler ne ile besleniyor şu gavuristanlı müfettiş paladio mudur nedir oda cemaatin adamıymış ))
          alın okuyun
          http://forum.antu.com/cep/KonuOku.as...D=151&kID=5821
          Kuş yemi
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Nyon’da tehlikeli oyun
            Fenerbahçe, bugün yerel saatle 08.30’da UEFA Disiplin Kurulu’nda savunmasını verecek. Sarı-lacivertli taraftar, kulübüne destek olmak için UEFA önünde toplanacak. Buna karşılık Trabzonsporlular da protesto gösterisi yapacak. Bu belki de UEFA tarihinde bir ilk olacak
            @tsmustafakemal
            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Eycah eyvah the ciks gelmiş
              Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Herkese günaydin..
                Sela okunmaya başladi

Yorum

• Günay diiiiiiiin
                  Kahvalti ha ziiiiir ...
                  İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• bu uefa değil miydi sadece şikeyi haber vermedi diye bir hakemin lisansını yırtan ve hakemliğini bitiren o yüzden herkes çok rahat olsun, ben sakince bekliyorum ne yorum ne tartışma ne de heyecan..hakkımız olanı alıp o gün buruk bir şekilde boynumuzu büken bu güruha karşı hakla sevineceğiz diyeceğiz ki Allah'ın adaleti var ve iyi ki Allah var...

Yorum

• Şu an UEFA yetkilileri de bizim gibi la havle çekiyor olmalı
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Şu anda UEFA yetkilileri azize konuşurken sürekli Trabzon ismini duyuyorlar
                        İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• acaba başlamış mıdır ?
                          diğerlerinden farklı...öteki...
                          Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                          2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Burda 8:30 yazılmış oranın saatine göre henüz başlamamış olmalı

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Burda 8:30 yazılmış oranın saatine göre henüz başlamamış olmalı
                              1 saat fark

@tsmustafakemal

Yorum

• UEFA cezaları açıkladığında Aziz Yıldırım'ın hem şekeri hem tansiyonu yükselir, acile kaldırılır, demedi demeyin.
                                Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

Çalışıyor...
                                X