Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bursanın taraftarı şu an bu ülkenin en büyük taraftarı destek olrak organizasyon olarak. üç istanbul takımın taraftarı şişirilmiştir reklamı yapılmıştır bursadan sonra en büyük potansiyel bizde TRABZONLULARDADIR hayde artık kendimize gelelim bir şeyler yapalım gerekirse ......

dostum bursa seyircisi gerçekten türkiyenin en iyi tribününe sahipler biizm onlarla kıyaslanmamız bile komedi

Yorum

• Uefa Yargıtay kararını bekliyor bence suçu kesinleşince cezayı verebilir , vermezse bile bizim elimiz güçlenir bence burda önemli olan Yargıtay'ın kararı buna odaklanmak lazım..

Yorum

• Uefa Disiplin kurulu öyle yada böyle bir karar verecek,bunu bekliyoruz...

Yargıtaydan da Ocak-Şubat gibi verilmesi beklenen bir kararımız var...

Biz hukuk ağzıyla konuşmaya işte o zaman başlıcaz...

Bu konuya tüm taraftarlarımız bence duyarlı,gerekli impulslar gelene kadar beyin olarak yorulanlar inzivaya çekildiler bence...Tek bir açıklama herkesin dikkatini buraya çekmeye yeterli olacaktır...

Enerjimiz bitmiş,bu başlığı görmek istemeyen insanlar var artık...İstediklerine ulaşıyorlar gibi görünse de,Trabzonporumuzun en anlamlı şampiyonluğu olan 7. şampiyonluğumuzun herdaim takipçisi olacağız...
        '9'
        fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bursanın taraftarı şu an bu ülkenin en büyük taraftarı destek olrak organizasyon olarak. üç istanbul takımın taraftarı şişirilmiştir reklamı yapılmıştır bursadan sonra en büyük potansiyel bizde TRABZONLULARDADIR hayde artık kendimize gelelim bir şeyler yapalım gerekirse ......

Avni Aker'e şikeyle ilgili en ufak pankartı almıyorlar. Emir büyük yerden...
          TRABZONSPOR
          Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
          Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
          ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• İlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            dostum bursa seyircisi gerçekten türkiyenin en iyi tribününe sahipler biizm onlarla kıyaslanmamız bile komedi
            bursa bjk yi şehre sokmadı ne kaybetti hükmen üç sıfır ve 5 maç ceza (kaldırıldı)

şimdi bu şikeciler ligin ikinci yarısı Trabzona gelip o stada nasıl çıkarlar adam göz göre göre kupamı emeğimi çalmış seyirci mi kalacağız. hala sahadaki futbolu t.direktörü mü eleştireceğiz o gün bütün şehir sokağa dökülmeli kimse bana hikaye anlatmasın bu maç oynanmamalı oynatılmamalı bundan sonra hiç bir sene bu şikeci köpekler Trabzona gelmemeli gelememeli .
            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
            Eze eze 2021-2022.
            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Süreci uzatarak hedeflenen belli.
              Ne kadar uzarsa uzasın, küçücük bir lafa bakar eski heyecanımıza ulaşmak.
              O günleri düşünmek istemiyorlar, bense o günleri düşlüyorum hep. Tabi boş durmak yok, maillerimi atarak.
              Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
              Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• Doğan çocuklar seneye okula başlıyor 4+4+4 kanunu sebebiyle UEFA hazretleri halen karar açıklayacak.Acele etmeyin çocuklar askere giderken açıklarsınız nasıl olsa Trabzonspor vur abalıya misali olmuş.Ne sahibi var ne yöneticisi ve hakkını arayanı...
                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Basın görevini yapıyor, irade de görevini yapıyor, ne kadar az söz edilirse o kadar az hafızada kalır, o kadar az avrupa duyar, ya iyice duyulursa ne olur, bence ortalığın karışması yakındır ve bunun altından kimse kalkamayacak, koçların görevden ayrılması ile gizli lobi işlerine yönelmesi bile bunu engelleyemeyecek, sonuçları çok ağır bir şekilde ortaya çıkacak bence....

hayatını kaybetmiş kardeşlerimiz adına bu konu böyle kapanırsa vebalini bizde öderiz.. sadece iyi futbol izlemek istiyordum kupa bile ikinci plandaydı ancak şimdi ki en büyük isteğim hırsızların damgalanmasından ve o kupa denilen şeyin oradan alınıp bize gelmesinden daha fazla değil... o kadar anlamı varki; bazı hırsızların balo, gala, zengin sofralarında bir araya geldiği bir coğrafyada bir kahramanın varlığını herkes görmeli, ehhh ganzilisin bir videosuda vardı "kahramanlar neden bordo-mavi giyer" diye, işte bu yüzden...videoyu bulan olursa paylaşsa bir kez daha izlemek isterim, harici HDD'de aratmayın bana : )))) nette baktım da
                  En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 07.09.2012, 20:44.

Yorum

• Daha ne kadar bekleyecez.Ömrümüzü yediler!

Yorum

• HH kim Allah askina Trabzonsporu nerdese organik tarima cevirecek eski asbaskanmi gitsin o cobanlik yapsin yargilamiyorum o meslegi Kutsal bir meslek ama anlamadigi ise birdaha girmesin. Baska kisilerden emir alarak piyasaya cikmasin bu olaylar ciktiginda bizim kackere hakkimizi aradi bu sahis utanmadan istifa istiyor. Yeri geliyor Sadri baskani yönetimi elestiriyoruz istifa etmesini bile istiyoruz ama bu cakllara asla birakilmali. sadri baskan melek degil hatalari var ama bu istifa istiyenler baskalarinin köpekligini yaparak piyasaya cikmasinlar.
                      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• sikeciler (tff-uefa-fifa-fb-bjk-eses-sivas-manisa-ntv-ntvspor-milliyet-hürriyet vs vs) pes edene kadar sikeyi unutturmayalim. ölüme kadar bu isin pesindeyiz. her gün maile-twittere-faksa-telefona devam. bu is cocuklarimizla torunlarimizla torunlarimizin torunlari ile devam edecek ALLAHin izni ile. ts ye sampiyonlugu verseler dahi susmayalim bu serefsiz assaglik onursuz onurgasizlara karsi. paralarina güvenmesin vu zibidigler.
                        „Choose a lazy person to do a hard job.
                        Because a lazy person will find an easy way to do it.“
                        BILL GATES

Yorum

• Bugün milli maçta 2 delikanlının şikeye yönelik saha içi aktivitesi bu maçı benim gözümde anlamlı hale getirecektir..
                          Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                          UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• İlk olarak MDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Uefa Yargıtay kararını bekliyor bence suçu kesinleşince cezayı verebilir , vermezse bile bizim elimiz güçlenir bence burda önemli olan Yargıtay'ın kararı buna odaklanmak lazım..
                            Elbette ki Yargıtay kararı önemli. Karar onanırsa artık hukuken kaçacak delikleri kalmayacak. Ama UEFA için "Yargıtay kararını bekliyor" demek resmen komedi olur. Şike ile mücadelede bu kadar sert söylemleri olan, "sıfır tolerans" lafını uzun süre ağzından düşürmeyen bir kurumun mahkeme kararına rağmen başka birşeyi beklemesi normalde izah edilebilir birşey değil. Ama üzülerek görüyorum ki, bu olaydan sonra artık UEFA da "şike" lafını ağzına almaz oldu. Artık ön plana çıkardıkları konu "mali kriterler". FB yüzünden şike ile mücadeleden de vazgeçti herhalde UEFA !
                            Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Ne ligi takip ediyorum ne milli maçları. Milli maç varmış şu an, hiç ilgi alanıma girmiyor, 5-0 yendi deseler de sevinmem, 5-0 yenildi deseler de üzülmem. Bu ruh halinin tek sebebi adaletin ve hakkın yerini bulmamasıdır. Ben bu dünya gözüyle hakkımızı aldığımızı görmeden maç izlemem, transfer takip etmem, benden unutmamı istediklerini unutmam. Milli maçı falan da umursamam. Dediği gibi Tekke'nin bu kadar basit.
                              #7 King of Kings

Yorum

• türk futbolu ceza alacak. . .
                                BİZE HERYER TRABZON!!!
                                Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

Çalışıyor...
                                X