Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Artık Trabzonspor kulübü aktif olarak şampiyonluğunu dile getirmeli.
    şikebahçe ile maç yapılması Trabzonspora hakarettir. Kongreden yetki alıp veya yönetim kurulu kararı ile şikebahçe maçlarına çıkmayacağını ilan etmeli.
    Tüm taraftarlarına kupamızı istediğimizi ve alacağımızı ilan etmeli.

Önce yönetim harekete geçecek.

Dünyada EN FAZLA HAK EDİLMİŞ ŞAMPİYONLUĞU TESCİL ETTİRMEK İÇİN bu yönetim korkuyorsa, bu onların sonu olur.

İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hasan Yener'in yavan kalması benim de çok zoruma gitti,
    işler böyle mi yürüyor bilmiyorum ama benim kafama hiç mi hiç yatmıyor,
    2010-2011 şampiyonu Trabzonspordur demenin cezası varsa vermeyen şerefsizdir de bitir işi,11 maç satan satılana ceza veremeyen tff bize böyle bir sebepten ceza verirse çokta şaşırmamak lazım de,tekrar haykırıyorum tüm Türkiye duysun şampiyon Trabzonspordur de,şimdilik daha kupanın geleceğine inanıyoruz ama eğer gelmezse bu tiyatro böyle devam ederse kim duracak Trabzonspor taraftarının önünde de,tüm yargı mekanizmasını göreve çağırıyorum şikeye karşı mücadele veriyorum bu suçmuş benim hakkımda gerekeni yapın de,
    pas gelmiş,top önüne düşmüş be sayın yöneticim,yap golünü,bu ne ürkeklik bu ne tırsaklık,korkmayın hapise girmezsiniz, şeyini kesecek halleri de yok, en fazla satılmış tff hak mahrumiyeti verir ki o kadar da olsun.Yöneticilerimizin de taraftarımızın da genetiği ile oynanmış heralde bu kadar mülayimlik hayretlere düşürüyor beni.
    En son Alper Calik tarafından düzenlendi; 23.09.2012, 15:50.
    İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• şike yapıp saçmalığın ve ahlaksızlığın dibine vuran ve hiçbirşey olmamış gibi ortalıkta dolaşanlar bence saçmalamış.
      Bu vatandaşa helal olsun. En azından o valiye neyi savunduğunu hatırlatmış, "biz neyi savunduğunuzu iyi biliyoruz" demek istemiş.

Tebrik ederim kendisini. Keşke taraftarımızın hepsi şampiyonluğuna, şikecilerin hırsızlıklarına sahip çıktıkları kadar, sahip çıksa.

Selamlar,

İlk olarak logitech tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu vatandaş kimse saçmalamış Trabzonlu valiler İstanbul'a atanınca ne olacak? böyle mallık olmaz. güldürüyoruz kendimize.

Yorum

• İlk olarak bitirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        o senin şahsi mallığın. adam valiyi yakalımış korumalarının yanında sıkıştırmış, cesaretli adammış. sen olsaydın bir kenarda mal mal bakardın. ayrıca o mal dediğin adam her hafta taksimde eylem yapıyor sen ne yapıyorsun?!!! gerçi doğru diyorsun senin gibilerden bunuda öğrendik bu takıma sahip çıkmak bir şeyler yapmaya çalışmak mallık oluyor artık. akıllı adam ne yapar gider bir Trabzon büyüğüne yapışır hayatını parazit olarak yaşar. örnek may'a yalakalık yapan taraftar gurupları
        Sırf seni alkışlamak için giriş yaptım
        TRABZONSPOR
        Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
        Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
        ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• İlk olarak Alper Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Artık Trabzonspor kulübü aktif olarak şampiyonluğunu dile getirmeli.
          şikebahçe ile maç yapılması Trabzonspora hakarettir. Kongreden yetki alıp veya yönetim kurulu kararı ile şikebahçe maçlarına çıkmayacağını ilan etmeli.
          Tüm taraftarlarına kupamızı istediğimizi ve alacağımızı ilan etmeli.

Önce yönetim harekete geçecek.

Dünyada EN FAZLA HAK EDİLMİŞ ŞAMPİYONLUĞU TESCİL ETTİRMEK İÇİN bu yönetim korkuyorsa, bu onların sonu olur.
          Sevgili kardeşim,
          Bu düşüncene aynen katılıyorum... Aynı savı ben de aylardır savunuyorum... Ne olur yani sahaya çıkmasak ya da daha iyisi sahaya çıkıp otursak ve, Biz futbolu seviyor ve temiz kalsın istiyoruz desek... Dünyada flash haber olmaz mı... ne olur en babası 3 puan ceza verirler o...

Yorum

• şu çankırı valisine en azından ağzının payı verildi ya içimin yağları eridi.. artık o düşünsün.
            TrabZonguldaklı...

Yorum

• Mahkemelerden ve hatta TFF den bile Trabzonspor a leke sürülemedi. Ona rağmen yönetim neden bu kadar pasif?

Bence bunun cevabı çok ciddi baskı yiyorlar. Ama bu asla mazeret olamaz !

- Trabzonspor yönetimi, derhal basın yayını çağırıp, şikebahçe maçlarına çıkmama kararı almak için, olağanüstü kongre yapacağını ilan etmeli
              - Basında bu olay işlenip Türkiye nin gündemine oturduktan sonra kongreden kararı çıkarmalı
              - şikebahçe maçlarına çıkmamalı, ya da çıkıp maç başladıktan sonra, futbolcularım rahatsızlandı vs. diyerek çekilmeli, 3-0 hükmen yenik sayılmalı
              - gerekirse küme düşmeliyiz, bunu da göze almalıyız

o zaman hakkımızı alırız.

Hakkımızı almamız, bu kepazeliğin bitmesi için GERÇEKTEN HAKKIMIZI İSTEMELİYİZ.

Bu işin sonu iyiye gitmez, insanların gerginliği artmaya devam edecektir.

Ya Trabzonspor a da bir yolunu bulup şikeci diyecekler (bu safhadan sonra olabilecek birşey değil, olabilse idi, bir şey olsa idi, çoktan bulup çıkarmışlardı)
              Ya da o kupa Trabzon a ge le cek.

İlk olarak eltfox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sevgili kardeşim,
              Bu düşüncene aynen katılıyorum... Aynı savı ben de aylardır savunuyorum... Ne olur yani sahaya çıkmasak ya da daha iyisi sahaya çıkıp otursak ve, Biz futbolu seviyor ve temiz kalsın istiyoruz desek... Dünyada flash haber olmaz mı... ne olur en babası 3 puan ceza verirler o...

Yorum

• İlk olarak logitech tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu vatandaş kimse saçmalamış Trabzonlu valiler İstanbul'a atanınca ne olacak? böyle mallık olmaz. güldürüyoruz kendimize.
                Yazık sana...Yavuz Bey tanıdığım en cesur ve düzgün TS'lilerden biridir. Nedenini bilimiyorum ama her cumartesi yapılan temiz futbol eylemi pek burda gündeme gelmiyor diye bilmiyorsunuz belki. Orada o lafları ben dahil çok kişi söyeleyemezdi
                DİNDAR AMA ADİL OLMAYANLARDANSA ADİL AMA ATEİST OLANLARIN BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİ VARDIR !!!

Yorum

• İlk olarak Alper Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mahkemelerden ve hatta TFF den bile Trabzonspor a leke sürülemedi. Ona rağmen yönetim neden bu kadar pasif?

Bence bunun cevabı çok ciddi baskı yiyorlar. Ama bu asla mazeret olamaz !

- Trabzonspor yönetimi, derhal basın yayını çağırıp, şikebahçe maçlarına çıkmama kararı almak için, olağanüstü kongre yapacağını ilan etmeli
                  - Basında bu olay işlenip Türkiye nin gündemine oturduktan sonra kongreden kararı çıkarmalı
                  - şikebahçe maçlarına çıkmamalı, ya da çıkıp maç başladıktan sonra, futbolcularım rahatsızlandı vs. diyerek çekilmeli, 3-0 hükmen yenik sayılmalı
                  - gerekirse küme düşmeliyiz, bunu da göze almalıyız

o zaman hakkımızı alırız.

Hakkımızı almamız, bu kepazeliğin bitmesi için GERÇEKTEN HAKKIMIZI İSTEMELİYİZ.

Bu işin sonu iyiye gitmez, insanların gerginliği artmaya devam edecektir.

Ya Trabzonspor a da bir yolunu bulup şikeci diyecekler (bu safhadan sonra olabilecek birşey değil, olabilse idi, bir şey olsa idi, çoktan bulup çıkarmışlardı)
                  Ya da o kupa Trabzon a ge le cek.
                  Ilk macdan itibaren yapilsaydi bir anlami olurdu ama gecen sezon oynadikdan sonra simdi oynamamak pek mantikli gelmiyor hernekadar mahkeme karari mantikli diyorsada.

Ben futbolcularin maca cikmasindan cok taraftarlarimizin bu sikecilerin macina gitmesine sasiriyorum.
                  "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• UEFA hala fenerin dosyasını bitiremedimi.

Yorum

• Şöyle denebilir. "mahkeme kararını bekledik, o da çıktı, artık şikebahçe ile maça çıkmıyoruz" o kadar.

İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ilk macdan itibaren yapilsaydi bir anlami olurdu ama gecen sezon oynadikdan sonra simdi oynamamak pek mantikli gelmiyor hernekadar mahkeme karari mantikli diyorsada.

Ben futbolcularin maca cikmasindan cok taraftarlarimizin bu sikecilerin macina gitmesine sasiriyorum.

Yorum

• Hasan Yener TV8'de canlı yayında.
                        "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• bu dava sogutulmaya ugrasiliyor lütfen bir organize olup mail yollamya bakalim bir yerlere !

Yorum

• Ahh Hasan Yener ahh.bir gün gelir devran döner,fener döner Trabzon gömer.

Yorum

• İlk olarak logitech tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Olayı bilmeden yorum yapmayalım. MEsele valinin FBLi olması değil, elbette FB taraftarı olabilir. Ama Aziz Yıldırım'ı hapisten çıktıktan sonra makamında kabul etmiş bu vali. Zaten kendisine bunun hatırlatılmasının nedeni de bu.
                              Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• sayın vali tartışma sırasında ben de Trabzonluyum Beşikdüzünden demiş doğum yeri sinop bilmem son zamanlarda sırtımızdan vuran çok çıktı bu da mı dedim hain?
                                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                                Eze eze 2021-2022.
                                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

Çalışıyor...
                                X