Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Esmoface tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    FIFA'nın TFF'yi = mevcut federasyon yönetimini görevden alma yetkisi vardır abi.
    Ayrıca, herhangi bir takımı küme düşürme yetkisi de vardır.

Direk kupayı TS'ye verin diyebilir mi hukuken, bilemiyorum; ama yukarıdaki iki maddeyle "o kupayı ya vereceksin ya da vereceksin" deme lüksüne sahiptir.
    Kupayi direk veremez ama federasyona o kupayi Ts ye vereceksin der vermez isen kendi capinda top oynarsin der.Tum takimlari uluslararasi organizasyonda men eder.Transfer yasagi yabancilar icin koyabilir.
    En son vendercan tarafından düzenlendi; 23.07.2012, 11:55.

Yorum

• Infantino : Türkiyeden gelen dosyaları okudukca Fenerbahçenin alacağı ceza UEFA tarihinde bir ilk olacak gibime geliyor.

gerçekten bötyle bir şey demiş mi. demişse vay vay

Yorum

• arkadaşlar bence toplu men gelecek göreceksiniz en az 2 yıl
        ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak vendercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kupayi direk veremez ama federasyona o kupayi Ts ye vereceksin der vermez isen kendi capinda top oynarsin der.Tum takimlari uluslararasi organizasyonda men eder.Transfer yasagi yabancilar icin koyabilir.
          LigTV'nin FB ve GS'ye para aktardığı iddiaları vardı, ne derece doğrudur bilemiyorum; ama aklımızın bir köşesinde bulunsun.

Burada önemli olan TFF'yi düşürme yetkisi, "içerideki" bir sürü plan altüst olur böyle bir durumda. Herşeyi göze alırlar da bunu alamazlar.

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaşlar bence toplu men gelecek göreceksiniz en az 2 yıl
            iş toplu mene gidecek gibi. ama öncelikle şunlara şu cezaları verin desinler. bizim tff vermesin sonra topluca men gelsin. o zaman bakalım kim gidecek bir daha maçlara. rte fb sini kurtarmak için herşeyi yaptırır yd ye.
            Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              iş toplu mene gidecek gibi. ama öncelikle şunlara şu cezaları verin desinler. bizim tff vermesin sonra topluca men gelsin. o zaman bakalım kim gidecek bir daha maçlara. rte fb sini kurtarmak için herşeyi yaptırır yd ye.
              toplu mende sadece bizim disimizda tum takimlara verirlerse super olur.

Yorum

• maa olsaydı şimdi herkes mutlu mesut olacaktı belkide..

Yorum

• Çocuklarınızı Fb li yapmayınız. Zira, çocuklar hırsızlığın ahlaksızlığın başarıda ki bir kriter olarak algılıyacaklardır. Sonuçta çocuklarınızında ahlakı bozulmuş olacaktır. Belki siz farkın da bile oymayacaksınız.

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çocuklarınızı Fb li yapmayınız. Zira, çocuklar hırsızlığın ahlaksızlığın başarıda ki bir kriter olarak algılıyacaklardır. Sonuçta çocuklarınızında ahlakı bozulmuş olacaktır. Belki siz farkın da bile oymayacaksınız.
                    Kamil abim saygılar,çok güzel bir uyarı,
                    dediğini yaparsa insanlar büyük sevap kazanır
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Ertan kardeşim, Allaha şükürki bu önlemi yıllar öncesinden almışız Biz boşuna bu camianın peşinden koşmamışız.

Yorum

• İlk olarak ALBATROS_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Infantino : Türkiyeden gelen dosyaları okudukca Fenerbahçenin alacağı ceza UEFA tarihinde bir ilk olacak gibime geliyor.

Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL
                        FIFA ya giden şikayet mektubu TFF ile ilgili son 4 haftada 2400 adetmiş.

Son Dakika : FIFA Demirören ve ekibine ceza verme ve görevden almak amaçlı soruşturma başlatmış.

Son Dakika : UEFA yetkilileri hu hafta Türkiyedeki şike dosyasını sonuçlandirmak amaçlı iki toplantı yapacakmış

Bu T.Doğan Karlıbel'i seviyorum abi ben,
                        verdiği tarihler tutsun tutmasın,dedikleri çıksın çıkmasın önemsemiyorum,
                        yeter ki böyle konuşmaya devam etsin,
                        kuduruyordur şikebahçeci davarlar
                        En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 23.07.2012, 12:29.
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu T.Doğan Karlıbel'i seviyorum abi ben,
                          verdiği tarihler tutsun tutmasın,dedikleri çıksın çıkmasın önemsemiyorum,
                          yeter ki böyle konuşmaya devam etsin,
                          kuduruyordur şikebahçeci davarlar
                          Bir de içimizdeki İrlandalılar var.Böyle yazıları görünce ben onları düşünüyorum.
                          Zaman zaman ümitsizliğe kapılsakta,tamam bu iş bitti,şikebahçe yırttı diye düşünemiyorum.
                          Ama o içimizdeki kötümserler böyle objektif yorumlar karşısında nasıl bir hal alıyor ?
                          Gerçekten merak ediyorum !
                          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Toplu men beni korkutmuyor artık..

Şikecilerle çok savaştık yanımızda kimse durmadı.Özellikle gassaray şampiyonluk tehlikeye girince biraz sesini yükseltti kupayı aldıktan sonra ıt yok..

Romen basını 7 yıldızlı şikeci dedi gsliler fenerle dalga geçiyor diğer taraftan fenerin kovulmsıyla alacakları CL parası için avularını ovuşturuyorlar..

Öyle yağma yok..Tek başımıza biz savaştık cezayı haketmeyen tek takım biziz..Toplu men gelsinde akıllanırlar belki!
                            *
                            *
                            Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• şamil tayyar'ın dediklerinden çıkana göre başbakan aziz'i kurtarmak için yeni bir yasa çıkartıyormuş. Bu kadar şikeciler korunur mu Allah aşkına? Bu kul hakkı yemeye değer mi hiç? İnşallah doğru değildir diyecem ama yapılanlar yapılacakların garantisi gibi duruyor.

En son ferdeco128 tarafından düzenlendi; 23.07.2012, 12:42.

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir de içimizdeki İrlandalılar var.Böyle yazıları görünce ben onları düşünüyorum.
                                Zaman zaman ümitsizliğe kapılsakta,tamam bu iş bitti,şikebahçe yırttı diye düşünemiyorum.
                                Ama o içimizdeki kötümserler böyle objektif yorumlar karşısında nasıl bir hal alıyor ?
                                Gerçekten merak ediyorum !
                                H.İbo abim yaramı deşme,
                                o içimizdeki İrlandılar var ya inan ki şikecilerden daha fazla alçalıyor,
                                eleştişrmek,karamsarlığa kapılmak felan değil benim dediğim yanlış anlaşılmasın,art niyetli olanlar varya ne desem az kalır.
                                Nasıl bir hal alır demişsin ya abi,
                                hiç hallerinde değişiklik olmaz çünkü çok pişkinler,utanma felan yok,yarın birgün şikeciler hak ettiği cezayı alsın senden benden daha çok keyfini sürer haberin olsun

Yorum

Yükleniyor...
                                X