Ertan'ım.Bizi baskıyla yıldırdılar.Durum bunu gösteriyor.Ama bu bizim mücadele azmimizi engellememeli.Bir çaresini bulmalıyız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErtan'ım.Bizi baskıyla yıldırdılar.Durum bunu gösteriyor.Ama bu bizim mücadele azmimizi engellememeli.Bir çaresini bulmalıyız.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Trabzonspor taraftarının herşeyi transfer olmuş, Trabzon'da herkes transferi konuşuyor.
Hatta alınan Videoton beraberliğinden sonra özellikle Trabzonlu Gençler grubundan başlayan ''Yönetim istifa'' seslerinin de sebebi transfer.
Sen transferi yap da, hakkın yenmiş, kupan çalınmış, alınmamış, umurlarında değil.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületv nin adı bugün tv galiba
Yorum
-
İlk olarak Yunus Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri Şener bugun tv ye bağlandı şimdi!!BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .
Yorum
-
İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleözür diliyorum senden güzel insan
Yorum
-
İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Avni Aker'de böyle pankartlar görmek istiyoruz. inşallah görürüz
Yorum
-
Ben artık Trabzon şehrinin bütün dinamikleri ile birlikte harekete geçmesini istiyorum.
Uyuyan devin uyanma vakti geldi.
Şike soruşturmasından başlayarak her alanda ağırlığımızı, gücümüzü ortaya koyma vakti.
Bizi küçümseyenlere, yok sayanlara verebileceğimiz cevaplar elimizin altında.
Zaman birlik zamanı, zaman hareket zamanı, zaman yeniden yapılanma, safralardan, prangalardan kurtulma zamanı.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen artık Trabzon şehrinin bütün dinamikleri ile birlikte harekete geçmesini istiyorum.
Uyuyan devin uyanma vakti geldi.
Şike soruşturmasından başlayarak her alanda ağırlığımızı, gücümüzü ortaya koyma vakti.
Bizi küçümseyenlere, yok sayanlara verebileceğimiz cevaplar elimizin altında.
Zaman birlik zamanı, zaman hareket zamanı, zaman yeniden yapılanma, safralardan, prangalardan kurtulma zamanı.Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
Sike sürecindeki derdimizi anlatabilmenin yolu Isvicre´den geciyordu. Söyle organize olup (özellikle Avrupali gurbetciler olarak), orada Uefa´nin merkezinde kamp kurup, eylem yapmis olsak (ki bütün yayin organlarini haberdar ederek) coktan bir sonuca ulasmistik..
Bunu önceligini yapacak olan Yönetim´di, ki bunun finansini saglayacak olan onlardi. Baskan Kupaıi gercekten istiyorsa, niye bunun icin gereken hamleleri yapmaz?“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesajın çok güzel de bırak beraber olmayı, Trabzon milletvekilleri, eski yöneticiler, taraftarın bir bölümü, bir kısım yerel medya, topyekün ulusal medya bilerek veya bilmeyerek şikecilerin ekmeklerine yağ sürüyorlar.
Ulusal Medya'dan ise hiç ümidim yok, onlar ümitsiz vaka. Düzelirse anca uzun vâdede olur. Ama biz sağlam durursak, potansiyelimizi harekete geçirirsek onlar da istediklerini yapsın, vız gelir, tırıs gider.En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 09.09.2012, 01:18.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSike sürecindeki derdimizi anlatabilmenin yolu Isvicre´den geciyordu. Söyle organize olup (özellikle Avrupali gurbetciler olarak), orada Uefa´nin merkezinde kamp kurup, eylem yapmis olsak (ki bütün yayin organlarini haberdar ederek) coktan bir sonuca ulasmistik..
Bunu önceligini yapacak olan Yönetim´di, ki bunun finansini saglayacak olan onlardi. Baskan Kupaıi gercekten istiyorsa, niye bunun icin gereken hamleleri yapmaz?Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/
Yorum
-
Bizim önce şu stada pankart sokma sorununu ortadan kaldırmamız lazım.
Ya kapıdan çevriliyor ya da içeride açıldığı anda tüm çevik kuvvet oraya yığılıp pankart tribünden indiriliyor böyle bir rezillik olamazBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
youtube da gezinirken şu video gözüme takıldı...Adam ne kadar doğru konuşmuş...Bütün olan biteni şike davası meydena çıkmadan bütün açıklığıyla anlatmış resmen....
http://www.youtube.com/watch?v=GbqnxP1PoPc
Yorum
Yorum