İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
-
Aslinda Trabzon halkina ulasabilseydik daha bilincli bir sekilde yol alabilirdik.
Bir haber ucurmayla telefon santrallerini kitlerdik.
Bir haber ucurmayla Avrupa Ligi maclarinda tepki yagdirirdik.
Ama böyle bir imkanimiz yok.
Taraftar gruplarinin önemi burda ortaya cikiyor. Birlesik olmamamizin yaralarini bu sürecte cok fazlasiyla hissettik.
Anladigim kadariyla "gurbetci" Trabzonsporlular kendi baslarina daginiklar. Birde Trabzonda yerel halk ve gruplar var.
Ne yereller birlesik, nede gurbetciler.
O sikebahce vs. taraftarlarinda ki güclülük burdan doguyor zaten. Hani hep diyoruz ya nasilda baskanlarinin arkasindalar diye.
Tek bir büyük grup olunca (veya en azindan bu kadar ayrilik olmayinca) sanki bütün camia kenetlenmis gibi gözüküyor. Halbuki milyon tane insan. Farkli farkli düsünceler. Ama disariya yönelik bir bütünlük sergileyebiliyorlar.
Bugün hocamiz 1 saat konusma yapti. Hic bir sey anlamadim diyen taraftarimiz var.
Birlik olmayi nasil anlayacagiz ki hocayi bile anlayamiyorken.
Yorum
-
Avrupa ve dunya basininin Turkiye'deki sikeye ilgisi hala sifir denebilir. Insanin akli almiyor. @changeFIFA bile Turkiye'den bahsetmez oldu. Dunyanin dort bir yanindaki FIFA, UEFA ile ilgili yolsuzluk haberlerini veriyor, bir suredir Turkiye'nin adini almiyorlar agizlarina. Ote yandan gecen cok onemli bir haber vardi, gerekli yankiyi bulmadi hicbir yerde. Adlarini ne yazik ki unuttum, Turkiye'den avukatlardan olusan bir olusumun Avrupa'nin onde gelen kulup baskanlarini ve kulupler birliklerini durumdan, olan bitenden haberdar ettiklerine ve kendilerine olumlu donusler olduguna dair.
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar NTV ve Aziz için kampanyadan vazgeçmek daha doğru olur.
Sonuç alabileceğimiz bir kampanya değil bu.
Yorum
-
bu gün çalıştığım hastanede biri febeşli diğeri 8taşlı iki doktor kafa kafaya vermişler futbol ulemalığı yapıyor. Dayanamadım dedim hala hangi yüzle futbol konuşuyorsunuz ikinizin camiasıda ahlaksız hırsızlarla dolu eh sizde onlara hala destek verdiğinize göre sizde ahlaksız hırsızlarsınız. Beşiktaşlı olan tuttu sizin paranız olsaydı sizde yapardınız dedi bende. Utanmıyor birde kendinize ortakmı arıyorsunuz sizinde vicdanınız sızlıyor bizide hırsızlığınızın içine çekerek olayı normalleştirmeye çalışıyorsunuz ama değil canım milyon dolarla topçu alacaz ama şikeye para bulamayacaz hem hırsızsınız hemde arsız. Ayrıca artık 8taşın neden febeşin kız kardeşi olduğunuda öğranmiş olduk e hani çarşınız nerede niye aylardır susuyor detim çıt yok. Ben güle eğlene odadan çıktım onlar sessizce arkamdan baktılarDinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/
Yorum
-
Bu iş tamamiyle kapandı imajı yaratılıyor ama yemezler.FİFA yada UEFA mutlaka TFF'ye baskı yapıyordur.bizim kenef medyamız sus pus.
Ama suç bunlarda değil.suç bizdeki, TFF binasını yakıp yıkmıyoruz.oturuyoruz adalet bekliyoruz.şiddet olmazsa olmazımız olmalıdır.bizim yerimizde herhangi bir takım taraftarı olsaydı şimdiye demirören ibnesini asardı o kupayı alırdı.
Yorum
-
İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUEFA ya şike kararını verin twiti göndermek te suç..
Engellenmişiz @UEFAcom tarafından..Eski kullanıcı adım:Nurver
Yorum
-
İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUEFA ya şike kararını verin twiti göndermek te suç..
Engellenmişiz @UEFAcom tarafından..Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
Yorum