Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• on yıl iktidarda olupta hiçbir skandaldan sorumlu olmayan bir siyaset..memleketteki bütün sakandallardan başkalrı sorumlu oluyor..bunuda benim halkım her defasında yiyor..hep aynı edebiyat bu şekilde bende devleti yönetirim...ihaleyi tüpçüye yıkıp kıçına tekmeyi vuracaklar..bunların hepsini bizzat hukumet planlıyor...

Yorum

• Başkan'ın, şikeyi örtbas ettirmek için elinden geleni yapan fb kongre üyesi başbakanı muhatap alıp konuşmaya çalışması başlı başına hata...Senin muhatabın uefa,cas bundan sonra anla artık bunu...
      ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fener taraftarini bu duruma getiren zihniyetide lanetliyorum dedi...

Acaba kimleri kast etti dersiniz?

İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        -Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Maçtan sonra her tarafı yakıp yıkmak, polis araçlarını, her şeyi devirmek. Bu nedir ya? Bunu biz terörde görüyoruz. Ama bu tribünlere terörü hakim kılmak isteyen zihniyeti de lanetliyorum. Bu noktada üzgünüm, bu anlayışı telin ediyorum ve Galatasaray'ı da tebrik ediyorum, kutluyorum'' dedi. tam ifade bu şekilde.
        Eger bu dogru ise benim yazdigim yanlis...

Söyle demis... "Ama bu tribünlere terörü hakim kılmak isteyen zihniyeti de lanetliyorum. "

Acaba kimleri kast ediyor burada? Bir fikriniz varmi?

..
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Başkan'ın, şikeyi örtbas ettirmek için elinden geleni yapan fb kongre üyesi başbakanı muhatap alıp konuşmaya çalışması başlı başına hata...Senin muhatabın uefa,cas bundan sonra anla artık bunu...
          Tamamda UEFA kupa isine karismam diyebilir. Feneri düsürse bile TFF bize kupayi vermeyebilir. Tabi arkasinda siyasi güc olmali bunu yapmak icin. Buda kim hepimizin malumu.

Onun icin Sadri Sener dogru yolda...
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Özkök'ü hiç sevmem ama o ifadesinden dolayı da pek fazla eleştirmem. Muhtemelen yazıyı maç sırasında yazmıştır ve maç biter bitmez göndermiştir. Genelde maç yazıları o şekilde oluyor. Sonuçta maç sırasında bir iki ufak şeyin dışında bir şey atılmadı. Tabii istese maç sonrası olanları da dile getirirdi ama işine gelmemiş ve bu şekilde alay konusu olmasını sağlamış...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İnsaf et be arkadaş,kastettiğin gibi söylemedi...Tamam sevme ama çarpıtma
              İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sen yaz dogrusunu o zaman...Niye yazmiyorsun?

Buna benzer birsey dedi iste...
              Bu arada; Su iki mesajin ardindan yavuzbaha isimli üyenin buradaki tek amacinin akp ve Basbakani savunmak oldugunu cok net anladim.

..

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Eger bu dogru ise benim yazdigim yanlis...

Söyle demis... "Ama bu tribünlere terörü hakim kılmak isteyen zihniyeti de lanetliyorum. "

Acaba kimleri kast ediyor burada? Bir fikriniz varmi?

..
                bildiğin kendini lanetlemiş

Yorum

• Rize'nin süper lige girmesine üzülüyoruz mü ?

Yorum

• İlk olarak DJTT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Rize'nin süper lige girmesine üzülüyoruz mü ?
                    denk geldiğim bütün rizeliler fenerli.tabi rize yerel halkında bu durum nasıl bilmiyorum.

Eğer rizeliler takımlarını sahiplenecekse, istanbul takımlarının asansör takımı haline gelmeyecekse niye üzülelim ? seviniriz bir karadeniz takımının daha Ligde olmasına..
                    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      denk geldiğim bütün rizeliler fenerli.tabi rize yerel halkında bu durum nasıl bilmiyorum.

Eğer rizeliler takımlarını sahiplenecekse, istanbul takımlarının asansör takımı haline gelmeyecekse niye üzülelim ? seviniriz bir karadeniz takımının daha Ligde olmasına..
                      Evet bencede....Dünkü macdan daha heyecanlı.....

Yorum

• rizeliyim sorun mu var ? nedir bu genelleme hastalığınız

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Fenerbahçe-Galatasaray maçı sonrasında çıkan olaylara ilişkin, ''Futbolun ruhuyla bağdaşmayan, tarihi bir rekabete asla yakışmayan, taraflı-tarafsız herkesin yüreğini acıtan bu tabloyu kabullenmek, hoşgörü ile karşılamak, sebebi ne olursa olsun alışılagelmiş bir saha olayı gibi görmek asla mümkün değildir. Türkiye Futbol Federasyonu, bu aşamada çok yönlü bir değerlendirme yaparak gereken yaptırımları uygulayacaktır'' denildi.

febeş e seneye 2014 de saha kapama cezası verirler onu 1 yıl ertelerler.

Yorum

• İlk olarak Devrim Arslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            rizeliyim sorun mu var ? nedir bu genelleme hastalığınız
                            aynen öyle
                            bende giresunluyum ve giresunda trabzonu sevmeyen çok insan var.
                            ama içlerinde benim gibiside var.
                            aynısı samsun, rize içinde geçerli

bu takımların süper lige çıkmasını her trabzonlu istemeli.
                            bir kere maç yaparken takım uzun yolculuk yapmaktan kurtuluyor
                            1-2 saate otobüsle deplasmanda oluyor bunun neresi kötü?
                            Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Rizeyle eskiden kalma husumtler kapandı diye biliyorum Rize gol attığında çok sevindim süper lig de kardeş takımımızı istiyorum.Bastır RİZE.

Yorum

• rizeliyim artık rize-trabzon muhabbetini braksak diyorum. dostluk ve dayanışma lazım yeterince çektik zaten kavgadan..
                                bize heryer TrabzonSpor

Yorum

Yükleniyor...
                                X