Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ne oldu aga Ali Koç zırlıyordu Şenez Abinin yardım etmesi lazım diye...Artık Şenezi de takmıyorlar galiba...
    şb'liler şenez erzik isitifa demeye başladılar
    ne yapacak oğlum şenez
    hangi birine yetişsin
    erman'ın dediği gibi cacığa sarımsak at gökmencim kokmasın
    En son zarge tarafından düzenlendi; 30.05.2012, 18:09.
    Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Şu tipe bakın. Hiç aylardır hapiste yatan ve rahatsızlanan birine benziyor mu ?

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        uefa tahkim kurlu 2.başkanı levent bıçakçı: gündemimizde benim bildiğim ceza alacak başka takım yok.(mali bakımdan)
        Şu "benim bildiğim" lafı üzerine doktora tezi bile yazılır.

Yorum

• Avukat Nusret Yılmaz, "İlhan Ekşioğlu bir kişi ile konuşurken, sizin adınız geçiyor ve teşekkür ediyorlar size. Neden?" sorusunu yöneltti.

Uygun, "Trabzondan geldiği düşünülen 1 milyon lirayı engellediğim için teşekkür amaçlı bir konuşma. Kendilerine sorabilirsiniz. Trabzonspor'dan maç öncesinde Eskişehirspor'a teşvik primi geldiği iddiasını Ali Kıratlı bana söyledi. Bu konu ile ilgilendim. Takımda 5-6 tane Trabzonsporlu oyuncu var. Onlara gelebilir belki. Ümit'e 'git uyar böyle bir şey olmasın, bizim dördüncülük şansımız var. Sakın yanlış yola girmesinler. Hepsinin kafasını kırarım' dedim." diye konuştu.

Bülent Uygun'a yukarıda sorulan ve içinde teşekkür geçen görüşme, Eskişehir-FB maçından bir gün sonra yapılıyor. Bülent Uygun, bunun TS'dan gelen teşviği önleme ile ilgili olduğunu iddia ediyor. İyi de TS'un maçı 2 hafta sonra, oysa teşekkür FB maçının hemen ertesi gün yapılıyor. Bunlar söylediklerine kendileri de inanmıyordur ki biz nasıl inanalım?

10.04.2011 günü saat:11.30’da İ.Ekşioğlu’nun, X Şahsı aradığı görüşme;

İlhan: “Bi de tabi şeyden de Allah razı olsun”, X Şahıs: “Bülent’ten”, İlhan: “ Teknik direktör, tabi tabi”, X Şahıs: “Evet gerekeni yaptı o”, İlhan: “Tabi”, X Şahıs: “Daha ne yapacak o”, (tape:2030)
          Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Avukat Nusret Yılmaz, "İlhan Ekşioğlu bir kişi ile konuşurken, sizin adınız geçiyor ve teşekkür ediyorlar size. Neden?" sorusunu yöneltti.

Uygun, "Trabzondan geldiği düşünülen 1 milyon lirayı engellediğim için teşekkür amaçlı bir konuşma. Kendilerine sorabilirsiniz. Trabzonspor'dan maç öncesinde Eskişehirspor'a teşvik primi geldiği iddiasını Ali Kıratlı bana söyledi. Bu konu ile ilgilendim. Takımda 5-6 tane Trabzonsporlu oyuncu var. Onlara gelebilir belki. Ümit'e 'git uyar böyle bir şey olmasın, bizim dördüncülük şansımız var. Sakın yanlış yola girmesinler. Hepsinin kafasını kırarım' dedim." diye konuştu.

Bülent Uygun'a yukarıda sorulan ve içinde teşekkür geçen görüşme, Eskişehir-FB maçından bir gün sonra yapılıyor. Bülent Uygun, bunun TS'dan gelen teşviği önleme ile ilgili olduğunu iddia ediyor. İyi de TS'un maçı 2 hafta sonra, oysa teşekkür FB maçının hemen ertesi gün yapılıyor. Bunlar söylediklerine kendileri de inanmıyordur ki biz nasıl inanalım?

10.04.2011 günü saat:11.30’da İ.Ekşioğlu’nun, X Şahsı aradığı görüşme;

İlhan: “Bi de tabi şeyden de Allah razı olsun”, X Şahıs: “Bülent’ten”, İlhan: “ Teknik direktör, tabi tabi”, X Şahıs: “Evet gerekeni yaptı o”, İlhan: “Tabi”, X Şahıs: “Daha ne yapacak o”, (tape:2030)
            Metehan.. Hakkaten bunlar söylediklerine inanıyor mu? Bunlar inanmasa bile bunların söylediklerine kanun gözüyle bakan salaklar var. İşin komik tarafı bu. İbrahim Akın ve Zafer Önder İpek'in açıklamaları komedi ötesi. Mahkeme başkanı çok toleranslıymış. Başkası olsa mahkemeden kovardı.

Yorum

• Burak Bozdağ ‏@aburakbozdag
              Hakim: emenikenin fb macinda oynamamasinin fb ile anlasmasiyla ilgisi yok diyemezsin dimi? menajer erdem: evet diyemem.
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• acaba ümit karanın cebine kim para sıkıştırdı böyle konuştu.bu adamın telefonları son bir haftadır dinlense yeni bir şike iddanamesi olur kesin.

Yorum

• #TrabzonMahkemedeAzizFirarda yüklenin..
                  Bihter neyi itiraf edecek firdevs hanım ?

2010-11 sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• azize Allah şifa versin hakimde belasını versin
                    fenerbahçe dünya pisliğidir..
                    her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

• Bu eskisehirsporun düsmesini febenin düsmesinden daha cok istemeye basladim.
                      Ayrica bülent senin taaaa.......
                      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Bizim kulübün avukatları yeterince derslerine çalışmış mı sizce?

Yorum

• e$e$ teki Trabzonlu futbolcular bunlar olabilir

1- abdülaziz solmaz

2-nadareviç

3-diogo

4-pele

5-sezer öztürk

kadrolarında tek trabzon doğumlu abdülaziz var bir de s.özbayraktar hopalı

anlamadın arkadaş emrenin annesi Trabzonlu

ibrahimin dayısı

sezer in sülalesi....
                          En son Tahir61 tarafından düzenlendi; 30.05.2012, 18:17.
                          https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                          Eze eze 2021-2022.
                          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi
                            Mehmet Fırat ‏@mfirat89
                            Sadri Şener ile Şekip Mosturoğlu konuşuyor duruşma arasında.
                            Az sonra Hain ilan edilir.
                            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              e$e$ teki Trabzonlu futbolcular bunlar olabilir

1- abdülaziz solmaz

2-nadareviç

3-diogo

4-pele

5-sezer öztürk

anlamadın arkadaş emrenin annesi Trabzonlu

ibrahimin dayısı

sezer in sülalesi....
                              O salak bülo kendini de saymıştır

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                e$e$ teki Trabzonlu futbolcular bunlar olabilir

1- abdülaziz solmaz

2-nadareviç

3-diogo

4-pele

5-sezer öztürk

Abdülaziz bu işler olurken eskişehir'de oynamıyordu.Fb maçının 18 kişilik kadrosunda bir tek Karadenizli yoktur.Olsa ne yazar?Delil,tape,görüntü var mı?

Yorum

Yükleniyor...
                                X