Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnşallah bu akşam fenerbahçe şampiyon olamaz da emek hırsızlarının ağlayışlarını seyrederiz.

Yorum

• İlk olarak Emre GÜRDAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      evet olabiri ben ibrahim dedim ama bulentte olabılır...
      Hayırlı uğurlu olsun Adı Bülent İbrahim İşcan mış
      9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak dolaylı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eğer tahkimi de geçerlerse demek ki uefa yol vermiş anlamı çıkacak bence.Zaten aksi bir sonuc çıkacaksa tff bunu ancak tahkime yaptırabilir.Size aynen katılıyorum uefa ya bu kadar güvenmeyi anlayamıyorum.Bence istanbuldaki uefa kongresinde ki kişiler-kurumlar ayrı tutulmalı hikayesi boşuna konuşulmadı.Orada uefa olmaz öyle şey dedi ama bana sanki danışıklı dövüş gibi geldi.
        Fbli gibi konusmak bize yakismiyor. İstanbulda basbakan oyle dedi de Platini ne cvp vermisti???
        Ne hasta bekler sabahı
        Ne taze ölüyü mezar
        Ne de şeytan bir günahı
        Seni beklediğim kadar.....Üstad Necip Fazıl KISAKÜREK

Yorum

• Ulaş Özdemir ‏ @ulas_ugras
          Y. Demirören: Kurallara göre FB'nin elinden şampiyonluk kupası alınsa bile Trabzon'a verilmeyecekti. O sezonun şampiyonu "yok" sayılacaktı..
          Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Karşıyaka - Gaziantep Belediye maçı sabaha kadar berabere gider.
            .

Yorum

• İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ulaş Özdemir ‏ @ulas_ugras
              Y. Demirören: Kurallara göre FB'nin elinden şampiyonluk kupası alınsa bile Trabzon'a verilmeyecekti. O sezonun şampiyonu "yok" sayılacaktı..
              sadri şener'e o zaman niye fb suçlu çıkarsa kupa sizin demiş?
              Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak zarge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sadri şener'e o zaman niye fb suçlu çıkarsa kupa sizin demiş?
                bilmiyorum abi bildigim tek sey bu domuz bize kupa felan vermez

belki UEFA .. belki ..

Yorum

Lan ....................... Madem öyle ne diye kurallari degistiriyorsun... Sen kurallari yerine getirdin mi lan serrefsiz?

Yorum

• Eğer bir kulüp direkt olarak şampiyonlar liginde oynamışsa,hiç bir Allah kulu o ligi şampiyonsuz tescil edemez.O tüpü patlatırlar adamın biyerinde.Öyle saçmalık olamaz...
                    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

acaba gerçekten bu domuz tupcu boyle dedimi videosunu ariyorum

Yorum

• beyler bi yazi okumustum kupa birinden birine verilmesi için kupay'i alan takim suçlu bulunmali su anda Fener'i suçlu bulmadilar bildiginiz gibi

Yorum

beyler bi yazi okumustum kupa birinden birine verilmesi için kupay'i alan takim suçlu bulunmali su anda Fener'i suçlu bulmadilar bildiginiz gibi
                          Biz burda niye yırtılıyoruz kardeşim Uefa düşür diyecek yoksa almam diyecek avrupaya
                          # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

beyler bi yazi okumustum kupa birinden birine verilmesi için kupay'i alan takim suçlu bulunmali su anda Fener'i suçlu bulmadilar bildiginiz gibi
                            haci bunu bilmek icin bence insan mantigi yeter, biseyler okumaya gerek yok.
                            herhalde bi takimin sucu olmadan durup dururken kupa alinmaz elinden.

Yorum

• umutsuzluğa kapılmak için daha önümüzdeki haftayı beklememiz gerekiyor
                              uefa önümüzdeki hafta da yaptırımları açıklamazsa

her türlü görüşe açık olacağım
                              Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Suat kılıç'a meydan parkında vatandaşlar tepki göstermiş. Şike konularıyla alakalı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X