İnşallah bu akşam fenerbahçe şampiyon olamaz da emek hırsızlarının ağlayışlarını seyrederiz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Emre GÜRDAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet olabiri ben ibrahim dedim ama bulentte olabılır...Adı Bülent İbrahim İşcan mış
9 # Osvaldo'
Yorum
-
İlk olarak dolaylı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer tahkimi de geçerlerse demek ki uefa yol vermiş anlamı çıkacak bence.Zaten aksi bir sonuc çıkacaksa tff bunu ancak tahkime yaptırabilir.Size aynen katılıyorum uefa ya bu kadar güvenmeyi anlayamıyorum.Bence istanbuldaki uefa kongresinde ki kişiler-kurumlar ayrı tutulmalı hikayesi boşuna konuşulmadı.Orada uefa olmaz öyle şey dedi ama bana sanki danışıklı dövüş gibi geldi.Ne hasta bekler sabahı
Ne taze ölüyü mezar
Ne de şeytan bir günahı
Seni beklediğim kadar.....Üstad Necip Fazıl KISAKÜREK
Yorum
-
İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlaş Özdemir @ulas_ugras
Y. Demirören: Kurallara göre FB'nin elinden şampiyonluk kupası alınsa bile Trabzon'a verilmeyecekti. O sezonun şampiyonu "yok" sayılacaktı..Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
İlk olarak zarge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesadri şener'e o zaman niye fb suçlu çıkarsa kupa sizin demiş?
belki UEFA .. belki ..Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"
Yorum
-
İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlaş Özdemir @ulas_ugras
Y. Demirören: Kurallara göre FB'nin elinden şampiyonluk kupası alınsa bile Trabzon'a verilmeyecekti. O sezonun şampiyonu "yok" sayılacaktı..
Yorum
-
Y. Demirören: Kurallara göre FB'nin elinden şampiyonluk kupası alınsa bile Trabzon'a verilmeyecekti. O sezonun şampiyonu "yok" sayılacaktı..Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"
Yorum
-
İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler bi yazi okumustum kupa birinden birine verilmesi için kupay'i alan takim suçlu bulunmali su anda Fener'i suçlu bulmadilar bildiginiz gibi# Fırtınam bu yolda hep seninle !
Yorum
-
İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler bi yazi okumustum kupa birinden birine verilmesi için kupay'i alan takim suçlu bulunmali su anda Fener'i suçlu bulmadilar bildiginiz gibi
herhalde bi takimin sucu olmadan durup dururken kupa alinmaz elinden.
Yorum
-
umutsuzluğa kapılmak için daha önümüzdeki haftayı beklememiz gerekiyor
uefa önümüzdeki hafta da yaptırımları açıklamazsa
her türlü görüşe açık olacağımArkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ
Yorum
Yorum