Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bugun gs şampiyon olursa yarın fenere eksi puan verirler o nu da bu seneden keserler diye düşünüyorum...
    eğer şampiyonluk işi son maça kalırsa da kimseye ceza vermezler şike sahaya yansımaz...
    Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      burada da defalarca yazıldı...fb ne ceza alırsa alsın, o ceza hangi sezon uygulanırsa uygulansın hangi sezonda şike yapmışsa o sezona ilişkin tüm ünvan ve kazanımlar kendisinden alınıyor...
      Aynen böyle olur dediğiniz gibi. Ama devlet namussuzluk yolunu seçer de bu adilere ceza vermiyoruz, Avrupa'ya gitmiyoruz derse, işte asıl sıkıntım o.
      Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        burada da defalarca yazıldı...fb ne ceza alırsa alsın, o ceza hangi sezon uygulanırsa uygulansın hangi sezonda şike yapmışsa o sezona ilişkin tüm ünvan ve kazanımlar kendisinden alınıyor...

Öyle olmalı zaten.

2. raporda da temiz olduğumuza göre 7 geliyor yedi.
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bugun gs şampiyon olursa yarın fenere eksi puan verirler o nu da bu seneden keserler diye düşünüyorum...
          eğer şampiyonluk işi son maça kalırsa da kimseye ceza vermezler şike sahaya yansımaz...

Bugün şb yi yenip veya en kötü berabere kalıp (ama beni kesmez bu sonuç, çakmalıyız emek hırsızlarına) şikecilerin hayalini bitirirsek ülke bile çok rahatlayacak.
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yok ağabey aldığımdan okuduğumdan değil de işte siniri bozuluyor insanın; bu kadar haksızlığı bünye kaldırmıyor artık
            şb'yi haklı göstererek, TS taraftarının sinirlerini bozmaya çalışıyor bu gazeteler. O yüzden ben almıyorum ve okumuyorum. Kaale almayın.
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aynen böyle olur dediğiniz gibi. Ama devlet namussuzluk yolunu seçer de bu adilere ceza vermiyoruz, Avrupa'ya gitmiyoruz derse, işte asıl sıkıntım o.
              zaten 16 takim hikayeside o olasi bir 5 yil gitmeyelim kararinda bakin herkes bir halt yemis bu toptan temizlik gerektirir filan diye zirvalayabilirler. Sonucta umarim birgun su etek kurulundaki adilerle yolumuz kesisir de sorariz tarafsizliklarini.
              Muhabir vuvuzelayı gösterip hocam hiç bişey yok içinde dedi... Şenol Güneş; "Olmaz mı? Bağımsızlık var özgürlük var onun için çalıyorlar.."

Yorum

• Bu sürecin başından bu yana ilk hedef bu sezonu ve yayıncı kuruluşu kurtarmaktı...bunu başardılar en azından kiseyi düşürmeden puan silmeden sezon bitti...ikinci hedef özellikle aydınlar döneminde puan silelim, kşiseyi düşürmeyelim, bu işi kapatalımdı...bence bu durum hala geçerli...ama ilk hedefe bağlı olarak tff sanki ceza vermeyecekmiş gibi bir kanaat oluşturdu sırf play off izlensin,yayıncı kuruluş para kazansın diye...aslında puan silerek olayı kapatmaya yeni tff'de razı fb'de...
                ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• büyüksün sadri başkan....recep alkan abi senın yazdııgn ''taraftarı arkasına alsa yeterdi'' yazın bu sayfanın 5 sayfa gerisinde yanlış hatırlamıyorsam...abi sen sadri başkana bu zor günlerde istifa et dersen kimi alıcak arkasına? bence anca bir tek ceketini alır
                  ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• fb ne ceza alırsa alsın,

o ceza hangi sezon uygulanırsa uygulansın,

hangi sezonda şike yapmışsa

o sezona ilişkin tüm ünvan ve kazanımlar kendisinden alınıyomuş.
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yüce Mevlam onları kucağımıza düşürdü çok şükür. Kaderin cilvesine bakın. Şöyle ki,

Geçen sezon emeklerimizi, 27 yıllık beklentilerimizi kısacası şampiyonluğumuzu çalan emek hırsızlarını yenip onların GS'nin de emeklerini çalmasına izin vermeyeceğiz. Yani onların kaderini biz belirleyeceğiz.

Sonra da CAS'a gidip kupamızı alacağız inşallah.
                      3 sezon arka arkaya şampiyonluktan etmiş olacağız inşallah bu akşam yenersek tabi.

Bence daha süper lige çıkmaya korkarlar.
                      En son haymatloshan tarafından düzenlendi; 06.05.2012, 11:27.

Yorum

• İlk olarak haymatloshan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        3 sezon arka arkaya şampiyonluktan etmiş olacağız inşallah bu akşam yenersek tabi.

Bence daha süper lige çıkmaya korkarlar.
                        yinede kurtulamazlar bizden Trabzon da bank asyaya çıkacak inşallah
                        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• şimdi ligtv'den aradılar...ağustosa kadar kampanya şu kadar, ondan sonra bu kadar diye...istemiyorum dedim...neden dedi...bu sezon ki şike sürecinde ve kararların alınmamasında digitürk'ün dahli olduğunu düşünüyorum, bundan sonra Türkiye ligi'ni izelemeyeceğim dedim...peki not alıyorum dedi, teşekkür etti kapattı...
                          ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak tsloner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            zaten 16 takim hikayeside o olasi bir 5 yil gitmeyelim kararinda bakin herkes bir halt yemis bu toptan temizlik gerektirir filan diye zirvalayabilirler. Sonucta umarim birgun su etek kurulundaki adilerle yolumuz kesisir de sorariz tarafsizliklarini.
                            Evet ve bunu deyip, bakın yine kahraman biziz pozları atarlar. Bir kaç namussuz için ülkesini satarken yaparlar hem de bunu.

İkinci planları da şu olabilir. bir kaç taraftar kavgada dövüşte ölür, bunlar da amaçlarına ulaşır, bakın biz de de bir kaç kişi öldü, gelmeyelim bir kaç sene derler. Bunlar herşeyi yaparlar.
                            Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              fb ne ceza alırsa alsın,

o ceza hangi sezon uygulanırsa uygulansın,

hangi sezonda şike yapmışsa

o sezona ilişkin tüm ünvan ve kazanımlar kendisinden alınıyomuş.
                              aynen...FB ne cezası alırsa alsın KUPA bize iade edilmeli artık iade etmemek için ne salakça bahaneler uyduracaklar bilemiyorum ama bunlar ŞEYTAN'dır.Bişeyler bulurlar.
                              Ne Mutlu Türküm Diyene!

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yinede kurtulamazlar bizden Trabzon da bank asyaya çıkacak inşallah
                                Bank Asya'ya düşmek onlar için ödül olur,var mı alt liglerde başka Trabzon takımı?3.ligde falan.

Yorum

Yükleniyor...
                                X