Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak haymatloshan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bank Asya'ya düşmek onlar için ödül olur,var mı alt liglerde başka Trabzon takımı?3.ligde falan.
    ofspor falan var
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Bmn Yöneticilerine bir önerim var Bildigimiz gibi Trabzonlulun ve Trabzonsporlulun kendinden baska dostuyok Türkiyede ve dünyada.
      bunun icin yapmayi düsündügüm Trabzonlular ve Trabzonsporlular is platformunu BMN in öncülük yapip böyle bir hizmeti Bordomavi net e integre etmesini diliyorum
      amacim Oki bilindigi gibi Bizim Bu dünyada bizden baska dostumuz yok ozaman Buraya kayitli ve kayit olacak Herkezin Birbiri ile is ve ticaret alis verisi olmasi icin herkesen yaptigi isi, is adresini ve bunun gibi bilgileri buraya ekleyip aramizda bir is platformu baglantisi yapabiliriz
      bana mesela bir avukat veya bir doktor veya bir üretici lazim istanbulda veya ankarada veya dünyanin öteki ucunda ama ben trabzonlu veya trabzonsporlu olmasini istiyorum (Eminim % 70 Böyle olmasini ister?)
      iste eger bunu yapabilirsek hem trabzonlular olarak hemde trabzonsporlular olarak daha büyür ve baskalarina ihtiyacimiz kalmaz ( Tabii istisnalar haric )
      Böyle birseyi Yapmamiza Sizler nedersiniz Sevgili Trabzonlu ve Trabzonsporlu Dostlar Sizinde Düsüncelerinizi Bilmek isterim?
      Saygilar
      ihsallah böyle birsey olur...
      En son Uzay Kaplan tarafından düzenlendi; 06.05.2012, 11:51.
      Münih"den Arafilboyuna Sevgiler _________________________Köpek Adnan ve Efsane Takimina Selamlar ;=)

Yorum

• 2 takımdan bahsediliyor; pdfk da ucundan bizi bulaştırıp kupayı geri istemememiz için şerefsizlik yaparsa hiç şaşırmayın...

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          16 kulüpten 14 tanesinin “temiz olduğunun” açıklanacağı, diğer iki takımdan birinde teşvik girişimi, diğerinde ise teşvik girişimi ile şike teşebbüsü saptandığı ileri sürüldü.

Biri Fenerbahçe de diğer takım ?
          Genclerbirligi
          Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• Hırsızlar,hukuk tanımaz Allahtan korkmaz kullar,Allahın adaletinden korkmaz gerçek ateist sözde müslüman görünen tff yetkilileri; verin benim alınterimle islanmış kupamı. Sizden sadece kupamızı istiyoruz sonra Allahınızdan bulun tez elden...
            2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak Uzay Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bmn Yöneticilerine bir önerim var Bildigimiz gibi Trabzonlulun ve Trabzonsporlulun kendinden baska dostuyok Türkiyede ve dünyada.
              bunun icin yapmayi düsündügüm Trabzonlular ve Trabzonsporlular is platformunu BMN in öncülük yapip böyle bir hizmeti Bordomavi net e integre etmesini diliyorum
              amacim Oki bilindigi gibi Bizim Bu dünyada bizden baska dostumuz yok ozaman Buraya kayitli ve kayit olacak Herkezin Birbiri ile is ve ticaret alis verisi olmasi icin herkesen yaptigi isi, is adresini ve bunun gibi bilgileri buraya ekleyip aramizda bir is platformu baglantisi yapabiliriz
              bana mesela bir avukat veya bir doktor veya bir üretici lazim istanbulda veya ankarada veya dünyanin öteki ucunda ama ben trabzonlu veya trabzonsporlu olmasini istiyorum (Eminim % 70 Böyle olmasini ister?)
              iste eger bunu yapabilirsek hem trabzonlular olarak hemde trabzonsporlular olarak daha büyür ve baskalarina ihtiyacimiz kalmaz ( Tabii istisnalar haric )
              Böyle birseyi Yapmamiza Sizler nedersiniz Sevgili Trabzonlu ve Trabzonsporlu Dostlar Sizinde Düsüncelerinizi Bilmek isterim?
              Saygilar
              ihsallah böyle birsey olurda
              fena fikir değil bence...
              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Arkadaşlar bana Feneri son sezonlarda ettiğimiz kupaların,şampiyonlukların listesini yapabilcek var mı? Resim hazırlayacağım photoshop'ta...Unuttuğum olabilir...Bi yardımcı olursanız sevinirim.
                Ne Mutlu Türküm Diyene!

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gönlünüzü rahat tutun..

Allah'ın izniyle yenersek son üç sezonda 3 kez şb yi şampiyonluktan etmiş olacağız..

Bunlar 96 da yaşadığımızın x 3 misli olur.. ve bu onlara yeter..

Hatırlayın ;

2010; son maçta Burak Yılmaz tek golle ......
                  2011; her türlü engellemeye rağmen biz olduk. şikeye rağmen 82-82
                  2012; inşallah yeneceğiz ve yine şampiyonluktan edeceğiz..

O zaman bize sıra gelecek ; ''' nasıl koyduk ama son 3 senede , senede senedeeeeeeeeeeee
                  Azizenin 3 yılda üç şampiyonluk vaadi 3 yılda 3 darbeye dönüşecek inşallah
                  "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• İlk olarak KemalisTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar bana Feneri son sezonlarda ettiğimiz kupaların,şampiyonlukların listesini yapabilcek var mı? Resim hazırlayacağım photoshop'ta...Unuttuğum olabilir...Bi yardımcı olursanız sevinirim.
                    Son 2 sezon,gerçi 2.sini daha kabul etmediler ama edecekler.Bu akşamda 3.olursa tadından yenmez.O yüzden bu akşamı da bekle bence iyice araştır güzel bir çalışma yap.

Yorum

• istanbul medyasının paçavralarında her gün bir haber...bugün de iki takım yanacak şeklinde ama takım ismi yok...niye amaç mide bulandırmak çünkü...amaç gerçek haberi vermemek...amaç oraya Trabzonspor yazamayacakları için hiç kimseyi yazmamak ki herkes acaba Trabzonspor mu diye düşünsün diye...her iki raporda da tek bir kanaat yok Trabzonspor ve yöneticileri hakkında...sadece Denizer hakknda, oraya talimatla konulduğu belli olan, "şüphe var ama kanaate oluşacak delil yok" ifadesi...yani bu şu demek...bize raporda Trabzonspor ile ilgili mutlaka mide bulandırıcı bir cümle yazın dediler, biz de yazdık...Denizer savcılığa bile sevkedilmedi bu süreçte...emniyette ifade verdi ve savcılık talimatıla serbest bırakıldı...a beyinsizler seçe seçe onu mu seçtiniz...ha biz ceza alırsak fb'yi uganda ligine göndermek zorunda kalacaklarını onlar da çok iyi biliyor...
                      ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak haymatloshan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Son 2 sezon,gerçi 2.sini daha kabul etmediler ama edecekler.Bu akşamda 3.olursa tadından yenmez.O yüzden bu akşamı da bekle bence iyice araştır güzel bir çalışma yap.
                        Bu akşamı bekleyeceğim...Sonuç belli olduğu an yayına koymak istiyorum.
                        Ne Mutlu Türküm Diyene!

Yorum

Bmn Yöneticilerine bir önerim var Bildigimiz gibi Trabzonlulun ve Trabzonsporlulun kendinden baska dostuyok Türkiyede ve dünyada.
                          Saygilar
                          abi fikir muhteşem bence artık sıra bmnde bunu faaliyete geçirmemiz lazım
                          sonuçta yabancıya gitmez

Yorum

Saygilar
                            Güzel bir platform olur,yardımlaşma ve dayanışma örneği olur.

Yorum

• Bize neye dayanarak ceza vermeleri bekleniyor? İlk etik kurulu raporu temiz. İkinci etik kurulu raporu da temiz. Herhangi bir yöneticiye yönelik suçlama yok.

Yorum

• İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Genclerbirligi
                                Abi yapma

Haber yalan tamam da
                                tesvik tesebbüsü ile suçlanan sadece biz variz bu takim biziz
                                Kaldi Türkiye sinirlari içinde kupayi vermemek için her pisligi yapacaklar
                                Tek umudumuz FIFA
                                son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

Yükleniyor...
                                X