bence feneve ceza verilmeyecek ama uefa bu sende fenevi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
uefadan extra ceza gelmemesi icin fener rezelatlerine hicbir ceza vermeyecekler. Eger tff fb suclu derse olayin volou isine donme riski var. Bence tffden ceza filan beklemeyin hafif tesebbus sahayada yansimamis, kisilere ceza kluplere birsey yok deyip cikarlar isin icinden. 10 aydir icerde olan adam etek kurulunca temiz cikartildi diyorsinizki ne ceza gelir. Gelir gelir bekleyin.Muhabir vuvuzelayı gösterip hocam hiç bişey yok içinde dedi... Şenol Güneş; "Olmaz mı? Bağımsızlık var özgürlük var onun için çalıyorlar.."
Yorum
-
galatasaray ortalığı falan karıştıramaz...gücü falan da yok...
eğer bu süreçte şikeyi yapan Gs temiz olan fb olsaydı, çoktan gs cehennemin dibini boylardı...Kupa da 2. ye verilirdi...
bu yüzden bu akşam ne yapıp edip şikeci tayfasını yenmeliyiz...
bu hazza paha biçilemeyeceğini biliyoruz...
xxx
bu akşam ya da yarın şikeciler Trabzondan ayrıldıktan sonra kararlar açıklanacak, yine geçici olarak mutsuz olacağız...Ama sonrası düğün bayram...ya ülke futbolunu KKTC seviyesine indirecekler, ya da şike şike düşürecekler..."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor a en ufak verilecek cezada TRABZONSPOR kulübüne kilidi vuralım gitsin...
öyle birşey olamaz...o iki kulüp şikebahçe ve onun verdiği parayı kabul eden dangaloz kulüplerden biridir...
şb, ibb ve bjk olabilir mi? Biz 2. raporda da temiziz.
şb-sivas maçında TS'lu hiçbir yönetici fb kongre üyesi olan Odyakmaz'ın takımına teşvik verecek kadar aptal değildir. Kaldı ki balıkçı Recep Denizerin balık ifadesi maçın 78. dak. da tapeye takılmış. o anda skor 4-2, 12 dak. için balık mı gönderecek. çocuk mu kandırıyorlar, bu adam Şınak'a kadar balık gönderen birisi. Sonuç olarak Mehmet Yıldız da isim veremiyor bu maçla alakalı, yani sallıyor. Bizim temiz olduğumuzu yazmışlar zaten.
Gaye kupa Tabzonspor'a gitmesin. Amaçları budur renktaşlarım.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
daha önce de yazmıştım, olay kupa boyutunu çok aştı ve mahkeme veya uluslararası dayatma olmadan gelmeyecek...
yapılan şu son değişikliklerle alınacak kararların tahkim süreci bittiği günün akşamına veya ertesi güne dünyada eşi benzeri görülmemeiş bir şamar gelecek şikecilere ve çanakçılarına...
dün tgrt haber de eski TFF asbaşkanı Atıf Keçeci vardı...
3 saat konuştu ve söylediği şey şu : UEFA rezaletin an ve an farkında, çıkacak kararı bekliyor, kararlar alındığı an 'sifona hararetle' basacak...
KUPA olayını aştı durum...Skandala dönüştü...Malesef Türkiyede futbolu bitirme pahasına ceza vermeyecekler şikecilere, tokadın kralını UEFA patlatacak...Sonra reklamlar...
'Digiturkten Süper Full Lig Paketi, ayda 36 maç, sadece 10 TL'En son UğuR tarafından düzenlendi; 06.05.2012, 10:49."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
bana göre bu sike konusunda alinan her karar türk futbol kamuoyunu aptal yerine koymaktir.
ancak gecende beni rahatladan bir aciklama yapti sayin basbakan, dedi ki; artik bu halkla alay
etme ve halkla dalga gecme devri bitti.
ey miting alanindan ananida al git diye kovulan ciftci, artik o devir kapandi, ananida al gel
devri basladi, haberin olsun.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
Hadi bakalım meydan boş ts ye ceza verebilecekler mi göreceğiz; bize ceza verecek kurulu ben göreceğim tüp kafanın gazetesinde yazılanlar doğruysa neyse yaaa şimdi çok çok çok ağır konuşacağım bana yakışmayacak tüp kafa allahından bul sen bulmazsan çoluğun çocuğun bulsun intizar ediyorum
Yorum
-
İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHadi bakalım meydan boş ts ye ceza verebilecekler mi göreceğiz; bize ceza verecek kurulu ben göreceğim tüp kafanın gazetesinde yazılanlar doğruysa neyse yaaa şimdi çok çok çok ağır konuşacağım bana yakışmayacak tüp kafa allahından bul sen bulmazsan çoluğun çocuğun bulsun intizar ediyorum
Aynen kardeşim. Ama bu Milliyet tüpçünün gazetesi itibar etmeyin lütfen.
Ayrıca Hürriyet, Fanatik, Vatan, Akşam, Sözcü gibi gazeteler de 3 Temmuz'dan beri TS'a saldırıp şb'yi haklı çıkarmaya uğraşıyor.
Bu gazeteleri okuma, okutma, alma, aldırma Trabzonspor'lu.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Gönlünüzü rahat tutun..
Allah'ın izniyle yenersek son üç sezonda 3 kez şb yi şampiyonluktan etmiş olacağız..
Bunlar 96 da yaşadığımızın x 3 misli olur.. ve bu onlara yeter..
Hatırlayın ;
2010; son maçta Burak Yılmaz tek golle ......
2011; her türlü engellemeye rağmen biz olduk. şikeye rağmen 82-82
2012; inşallah yeneceğiz ve yine şampiyonluktan edeceğiz..
O zaman bize sıra gelecek ; ''' nasıl koyduk ama son 3 senede , senede senedeeeeeeeeeeee2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak titanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkşamki maç çok önemli, Allah korusun yenilirsek bu da mı şike, bükemedin bileği öpeceksine döner iş. Bu akşam trabzonspor sadece rakibini yenmeyecek, türk futbolu üzerindeki karanlık bulutları da dağıtacak. Emeğin alınterinin kutsallığını birkez daha gösterecek
Geçen sene şike yapmıştir bunu hiçbirşey değiştiremez
Yorum
-
şb şampiyonluğu kaybederse bu sezondan -12 puan silineceği konuşuluyor, bu adalet mi sizce? şikeyi-teşviği geçen sezon yap, TS'nin kupasını çal, eee 2010-2011 kupası sende kalsın.
Eğer TFF-Tahkim hakkımızda olumsuz karar verir ve yukarıdaki yöntemle kupamızı vermezlerse CAS'a gidip hakkımız olan şampiyonluk kupasını almalıyız.
Bu işten kolay kolay yırtamayacaklar.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
burada da defalarca yazıldı...fb ne ceza alırsa alsın, o ceza hangi sezon uygulanırsa uygulansın hangi sezonda şike yapmışsa o sezona ilişkin tüm ünvan ve kazanımlar kendisinden alınıyor...ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen kardeşim. Ama bu Milliyet tüpçünün gazetesi itibar etmeyin lütfen.
Ayrıca Hürriyet, Fanatik, Vatan, Akşam, Sözcü gibi gazeteler de 3 Temmuz'dan beri TS'a saldırıp şb'yi haklı çıkarmaya uğraşıyor.
Bu gazeteleri okuma, okutma, alma, aldırma Trabzonspor'lu.
Yorum
-
Yüce Mevlam onları kucağımıza düşürdü çok şükür. Kaderin cilvesine bakın. Şöyle ki,
Geçen sezon emeklerimizi, 27 yıllık beklentilerimizi kısacası şampiyonluğumuzu çalan emek hırsızlarını yenip onların GS'nin de emeklerini çalmasına izin vermeyeceğiz. Yani onların kaderini biz belirleyeceğiz.
Sonra da CAS'a gidip kupamızı alacağız inşallah.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
Yorum