Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• dostlar bugunku yürüyüşü canlı yayınlayacak bır kanal varmı?
    şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonda Görev yapan bir polis. maça güvenlik olarak gelmiş sanırım.. gs trabzonspor Maçına orada takımımız adına ve gs adına kötü söylemlerde ve twitlerde bulunmuş
      adnan gumustekın ısımlı teskılatınızın uyesı gorev yaptığı yer olan trabzon sehrının takımına twıtter adresınden olmadık hakaretler yapıyor kendısı memurmudur yoksa amıgo holıganmı bı acıklama beklıyor memurluun geregktırdığı terbıye ahlak ve tarafsızlık ılkelerını hıce sayan bu calısanınız hakkında gereğının yapılacağını dusunuyorum eğer yapılmazsa ıcıslerı bakanlığınada gereken gırısımlerde buluncağımı arz ederım..

Yorum

• şikebahçe denen güruh kupayı unutsun hem geçen seneki bizim kupamızı hemde bu seneki kupayı onlara yağmurlu hava da su yok...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yanlış, FB'den gelen teşvik teklifini ilgili makamlara bildirmediği için raporda. Şike yapan maçı satar, teşvik alan ekstra motive olur. Burada teşvik söz konusu.

Haberde kelime oyunu muhakkak vardır, ama 2 takım ceza alacaksa (ve ertelenecekse) bunlar FB ve GB olur.
          Haberde ima edilen takım TS ama bence de ceza alması gereken takımlar FB ve GB. İlk etik kurulu raporunda yöneticilerinden dolayı şike ile suçlanan iki takım vardı : FB ve Sivas. İkinci raporda Sivas temize çıktı, onun yerine GB geldi. Çünkü raporda Zafer Önder İpek'in şikeye teşebbüs ettiği ve kulüp müdürü olmasından dolayı bunun GB kulübüne izafesinin uygun olduğu belirtiliyor. Yani ikinci etik kurulu raporuna göre ceza alması gereken takımlar FB ve GB.
          Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• İlk olarak fatihmazlum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            adnan gumustekın ısımlı teskılatınızın uyesı gorev yaptığı yer olan trabzon sehrının takımına twıtter adresınden olmadık hakaretler yapıyor kendısı memurmudur yoksa amıgo holıganmı bı acıklama beklıyor memurluun geregktırdığı terbıye ahlak ve tarafsızlık ılkelerını hıce sayan bu calısanınız hakkında gereğının yapılacağını dusunuyorum eğer yapılmazsa ıcıslerı bakanlığınada gereken gırısımlerde buluncağımı arz ederım..
            bu olay neyi gösteriyor; fb ve taraftarlarında maymundaki kadar bile zeka yok; ulan mal herif sen emniyette görevli bir memursun kalkıp da twitter da falan böyle şeyler yazarsan ne olacağını düşünemiyormusun ahhhh mal ahhhhhhhh; neyse beter ol...

Yorum

• İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu olay neyi gösteriyor; fb ve taraftarlarında maymundaki kadar bile zeka yok; ulan mal herif sen emniyette görevli bir memursun kalkıp da twitter da falan böyle şeyler yazarsan ne olacağını düşünemiyormusun ahhhh mal ahhhhhhhh; neyse beter ol...
              harbı hayatının hatasını yaptı p.tersı hakkında sıkayetde bulunulacak savcılıkda..

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Haberde ima edilen takım TS ama bence de ceza alması gereken takımlar FB ve GB. İlk etik kurulu raporunda yöneticilerinden dolayı şike ile suçlanan iki takım vardı : FB ve Sivas. İkinci raporda Sivas temize çıktı, onun yerine GB geldi. Çünkü raporda Zafer Önder İpek'in şikeye teşebbüs ettiği ve kulüp müdürü olmasından dolayı bunun GB kulübüne izafesinin uygun olduğu belirtiliyor. Yani ikinci etik kurulu raporuna göre ceza alması gereken takımlar FB ve GB.
                Metehan bu raporlara rağmen bize herhangi bir ceza verebilirler mi?

Yorum

• arkadaslar o haber bana inandirici gelmedi iki takimdan bahsediliyor ama haberin devaminda uefanin 58. madde degisikligi ve 105. maddeye onay verdigi tabiri geciyor ben onay verdiklerine inanmiyorum

Yorum

• PFDK artık bir an önce versin kararı. Yeter bu kadar beklettikleri 10 aydır bir karar verilemez mi? Kırsınlar şu kuşların kalemini.

Yorum

• İlk olarak Uğur Tüysüzoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      0 (462) 230 1985 Trabzon Emniyet Müdürlüğü Web adres: http://www.trabzon.pol.tr/ihbar.html Adnan Gümüştekin'i şikayet edelim arkadaşlar !
                      Aradım, bir polis memuru ile ilgili şikayette bulunacağım dedim. İşte konuştuklarımız.

Tamam, tamam dedi biz işlem başlattık. Ya dedim ben kimden bahsettiğimi bile söylemedim, nasıl anladınız hemen? Biliyorum biliyorum çok aradılar dedi

Ben yine de hangi şikayetle soruşturma başlatıldığını ısrarla öğrenmek istedim. Twitter dedi. Twitter diye bir şikayet olmaz dedim, bana suç niteliklerinin ne olduğunu söyleyin. Sonra da bunları ben saydım. Sorunun bir futbol takımına hakaretle hiçbir ilgisi olmadığını, bir şehrin kültürüyle, insanıyla ilgisi olduğunu ve o şehrin kadınlarına yönelik tacizin sözkonusu olduğunu söyledim. O zaman bir silkindi, ne taciz mi yapmış dedi. Evet dedim, tribünleyim şimdi hamsiyeler gelecek... yazmış dedim.

Siz çalışma arkadaşlarınızı korursunuz, anlıyorum ama bu öyle basit bir mevzu değil dedim. Yok biz kimseyi korumayız, bu şikayetler mutlaka değerlendirilir dedi. Ama cevap vermekten bunalmış hali vardı

Bir de şu polisin resmini deşifre etmekte hiçbir sakınca olmadığını düşünüyorum. Herkese ibret olur.

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Muhataplar Zafer Önder İpek ve Serdar Kulbilge, diğer tarafta da FB'liler. Maç da GB - TS maçı. Burada şikeden nasıl bahsedebiliriz?

Haberdeki imaları bilemem, fakat daha önce de dediğim gibi, bize herhangi bir ceza verecek kaba et yoktur bunlarda.
                        Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• İlk olarak betoncivisi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          dostlar bugunku yürüyüşü canlı yayınlayacak bır kanal varmı?
                          tvbordomavi

Yorum

• #RuhunuzHepMasaBasiSizdeSerefKadroDisi
                            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aradım, bir polis memuru ile ilgili şikayette bulunacağım dedim. İşte konuştuklarımız.

Tamam, tamam dedi biz işlem başlattık. Ya dedim ben kimden bahsettiğimi bile söylemedim, nasıl anladınız hemen? Biliyorum biliyorum çok aradılar dedi

Ben yine de hangi şikayetle soruşturma başlatıldığını ısrarla öğrenmek istedim. Twitter dedi. Twitter diye bir şikayet olmaz dedim, bana suç niteliklerinin ne olduğunu söyleyin. Sonra da bunları ben saydım. Sorunun bir futbol takımına hakaretle hiçbir ilgisi olmadığını, bir şehrin kültürüyle, insanıyla ilgisi olduğunu ve o şehrin kadınlarına yönelik tacizin sözkonusu olduğunu söyledim. O zaman bir silkindi, ne taciz mi yapmış dedi. Evet dedim, tribünleyim şimdi hamsiyeler gelecek... yazmış dedim.

Siz çalışma arkadaşlarınızı korursunuz, anlıyorum ama bu öyle basit bir mevzu değil dedim. Yok biz kimseyi korumayız, bu şikayetler mutlaka değerlendirilir dedi. Ama cevap vermekten bunalmış hali vardı

Bir de şu polisin resmini deşifre etmekte hiçbir sakınca olmadığını düşünüyorum. Herkese ibret olur.

Gayet güzel izah etmişsiniz konuyu,daha önce şikayet edenler atın bunu tarzı dediyse adamcağızda bunalmıştır geçiştirmeye çalışmıştır hep.

Yorum

• İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kesinlikle...Koyalım Fotosunu altına yazalım sapıklar aramızda diye...yayalım...Yok öyle ucuz kurtulmak
                                Ne Mutlu Türküm Diyene!

Yorum

Yükleniyor...
                                X