Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2. etik kurulu raporuyla tam bir hayal kırıklığı yaratan tüpçü, derhal Türk Futbolundan bir daha gelmemek üzere elini ayağını çekmelidir.

Yeter DEMİRÖREN yeter.

TARİH böyelerini affetmez.
    TFF'nin ortasahasına 2010-2011 Kupasını alıp TRABZONSPOR bayrağını dikeceğiz. İnşeallah.

Yorum

• 16 kulüpten 14 tanesinin “temiz olduğunun” açıklanacağı, diğer iki takımdan birinde teşvik girişimi, diğerinde ise teşvik girişimi ile şike teşebbüsü saptandığı ileri sürüldü.

Biri Fenerbahçe de diğer takım ?
      @tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Ben şuna inanmıyorum.

Sadri Şener A kanalına gidip, beni bu zor zamanda destekleyin, B gazetesine gidip, bu süreçte şu haberleri yapın, C kişisine gidip bu süreçte bağlantılarını kullanmak istiyorum diyip de HAYIR cevabı aldığına inanmıyorum.

Sadir Şener seçilen değil seçen, değer veren değil değer verilen, peşinden koşan değil peşinden koşan birisi olmak istiyor.

Bunu her demecinde gösteriyor.

Kaldı ki istediği zaman istediği kişi hakkında yerel medyada haber yaptırabiliyor kendisi...

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          16 kulüpten 14 tanesinin “temiz olduğunun” açıklanacağı, diğer iki takımdan birinde teşvik girişimi, diğerinde ise teşvik girişimi ile şike teşebbüsü saptandığı ileri sürüldü.

Gençlerbirliği'ni suçlu buldular.
          #7 Óscar René Cardozo Marin
          #28 Abdul Majeed Waris
          #8 Mehmet Ekici
          #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gençlerbirliği'ni suçlu buldular.
            ilhan ekşioğlu ile gençlerbirliği kurban seçildi demek.
            @tsmustafakemal
            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

16 kulüpten 14 tanesinin “temiz olduğunun” açıklanacağı, diğer iki takımdan birinde teşvik girişimi, diğerinde ise teşvik girişimi ile şike teşebbüsü saptandığı ileri sürüldü.

cimbom olmasin ?
              Yüksek dağların tepelerinde hem kuşa hem de yılana
              rastlanır. Biri uçarak, diğeri sürünerek buraya gelmiştir.

Yorum

ilhan ekşioğlu ile gençlerbirliği kurban seçildi demek.
                Aynen öyle. Aziz Yıldırım raporda tertemiz bütün suçu İlhan Ekşioğlu ve tayfasının üzerine yıktılar. İBB - Eses-Sivas gibileride ceza alır derken kabak Gençlerbirliği'nin başına patladı.
                #28 Abdul Majeed Waris
                #8 Mehmet Ekici
                #11 Kévin Constant

Yorum

Aynen öyle. Aziz Yıldırım raporda tertemiz bütün suçu İlhan Ekşioğlu ve tayfasının üzerine yıktılar. İBB - Eses-Sivas gibileride ceza alır derken kabak Gençlerbirliği'nin başına patladı.
                  nerede yazıyor gençlerbirliği ?
                  @tsmustafakemal

Yorum

nerede yazıyor gençlerbirliği ?
                    Etik Kurul raporunda ve raporun özetini TRTSPOR stüdyosunda açıkladılar.
                    Gençler suçlu bulundu , ibb eses sivas temiz.
                    Aziz temiz İlhan Ekşioğlu ve tayfası suçlu.
                    #28 Abdul Majeed Waris
                    #8 Mehmet Ekici
                    #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak Burak Sahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sadri senerin gecen telegolde sikayet ettigi bir konu vardi bilmem dikkat ettinizmi arkamda ne bir medya gücü nede bir güclü bir trabzonspor camiasi var dedi...hani haksizda degil kolay mi fenerbahce ile bas etmek adamalr örümcek gibi her tarafa ag kurmuslar askerinden polisine yargicindan hakimine basbakanindan milletvekiline bu kadar adaletsiz gücün karsinda baskan da haksiz degil hani....
                      Yönetim maalesef camianın el freni oldu. Adamlar bize küfür etti başkan çıktı madurlar hoş görmek lazım dedi. UEFA ŞL ye aldı bizi neredeyse oturup ağlayacaklardı. Aziz her gün yattığı yerden Trabzon'a, Sadri Şener'e sallarken bizimkisi hala kalkıyor inşallah çıkar ben kimsenin ceza almasını istemiyorum diye ezik ezik mesajlar veriyor. Adamlar taraftarını her türlü organize ederken bizimkiler kendi stadımızda tezahürat yapmamıza bile engel oldular daha ötesimi var. Camianın, taraftarın tüm motivasyonunu yerle bir ettiler. Sonrada kalkıp destek vermediler diyorlar. Neye destek vericez anlamıyorum. Ne yaptılar da biz destek vermedik mesela. Yapmaya kalktık durdurukduk şimdi ise masuma yatıyorlar ya deli oluyorum. Şu süreci maalesef berbat yönettiler. Daha doğrusu yönetemediler. Şimdi bir şeyler yapıyorlar ama çok geç kaldık.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• yine herkes kafasina göre bi senaryo kurmus.
                        keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

Cavcav boşuna bas bas yırtınmıyordu "kimse düşmesin,ceza almasın" diye.
                          Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                          Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                          Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• Şimdi yarın şampiyon belli olursa karar hemen açıklanır mı ?

Hani Aydınlar karar lig bittikten sonra açıklanacak diyordu ya o yüzden merak ettim.

Yorum

etik kurulu raporuna göre teşvik teşebbüsü ile suçlanabilecek ne yazık ki tek takım trabzonspor.. diğerleri vernellendi çünkü..
                              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                etik kurulu raporuna göre teşvik teşebbüsü ile suçlanabilecek ne yazık ki tek takım trabzonspor.. diğerleri vernellendi çünkü..
                                Ya yok öyle bisey!
                                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

Yükleniyor...
                                X