yalniz fener düsürülürse ligden ve bir sonraki sene yine cikarsa artik gs-bjk-fb kiyaslamasi ortadan kalkar onlarin isi sadece bizimle olur
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
trabzonsporlu taraftarları bu kadar beklentiye sokmuşken şampiyonluğun bize verilmemesi imkansız..ama bazı kanallarda mesela kanal24 trabzonsporda denedi ama beceremedi diyor bi adam ama bizden kimse gözaltında değil çok çelişkili ifadeler var medyada ama şenol güneşin dediği gibi adalet yerini bulacak ve hayırlısıyla 7. şampiyonluğumuzu coşku içinde kutlayacağız.
Yorum
-
gene mi siyaset gene mi futbola giriyor... sinir krizleri gecirecegim bu rte akıllanmadımı hala,,, isine baksın ya herseye burununu ne sokuyor,, gorusme kardesim rıdvanla onla bunla artık yargının isi de bu benle alaksı yok de... kriz gecircem,,, adam fenerlilerle konusuyor ben sonra acaba diyorum acaba dedirtiyor neyse ben bu olayın sonunu cok merak ediyorum, traji komedya olmaz ve sermaye kazanmaz umarım ama acıkcası sanki neyse sonunu bekliyecegim...
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerbahçe Yönetim Kurulu’ndan beş idareci, TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’a, “Yaşınılanlardan ötürü 104 yıllık bir çınar olan F.Bahçe’ye ceza verilemez. Bu olaylardan, şahıslar ceza alabilir ama F.Bahçe ceza almamalı” dediler.
F.BAHÇE Yönetim Kurulu’ndan Nihat Özdemir, Ali Koç, Abdullah Kiğılı, Murat Özaydınlı ve Cihan Kamer, Mehmet Ali Aydınlar başkanlığındaki Futbol Federasyonu’na, Fenerbahçe’nin küme düşürülmemesi için görüşmeye gitti. Sarı lacivertli yöneticiler, “Başkan başka, Fenerbahçe başka” mesajı verdiler.
Dün akşam saatlerinde İstinye’deki Futbol Federasyonu binasına giderek, başkanvekili Lutfi Arıboğan ve Göksel Gümüşdağ’ın da katıldığı toplantıda sarı lacivertliler yöneticiler, “Şahısların bağladığı, şahısları bağlar. Bugünlerde yaşanılanlardan ötürü 104 yıllık bir çınar olan Fenerbahçe’nin cezalandırılması düşünülemez. Bu olaylardan, şahıslar ceza alabilir ama Fenerbahçe ceza almamalı” dediler. Fenerbahçeli idareciler, sarı lacivertlilerin şampiyonluğuna dokunulmamasını, Şampiyonlar Ligi’ne Fenerbahçe’nin gitmesini talep ettiler.
Ekonomiyi düşündünüz mü?
Bunun üzerine Futbol Federasyonu yöneticileri, UEFA’nın, başkanların veya yöneticilerin isimlerinin böyle bir olaya karışması halinde, kulübün cezalandırılacağını söylediler. Federasyon yetkilileri ayrıca, dün Emniyet’ten aldıkları bilgileri Fenerbahçeli yöneticilerle de paylaştılar.
İddiaların çok ciddi olduğunu, Emniyet’in ve savcılığın ellerinde bilgi ve belge bulunduğunu ifade ettiler. “Bu iddiaları, biz kanıtlayacağız” diyerek konunun ciddiyetinin bir kez daha altını çizdiler. Ancak sarı lacivertliler ısrarlıydı. Bu kez, Fenerbahçe’nin olmadığı bir ligin ekonomik olarak çökeceğini ifade ettiler ve “Gelin 6-7 maçı birlikte seyredelim. O maçta hiç bir şey olmadığını göreceksiniz” dediler.
Ama Federasyon yetkililerinin buna da yanıtı hazırdı; “Savcılık ve Emniyet, sonucu belli 6-7 maçı gülerek izliyorlar” diyerek, delillerin ciddiyetini ifade ettiler.
Ben artık konuşmuyorum
Sarı lacivertliler ise, “Ekonomiyi düşündünüz mü? Naklen gelirleri, yarı yarıya azalacak. Fenerbahçe’nin olmadığı bir lig, ilgi çekmeyecek” diyerek, ısrarlarını sürdürdüler. Ama bir yandan da polis ve savcılıktaki delillerin, yeterli olup olmadığını ve mahkemede geçerli olup olmayacağını sordular.
Bunun üzerine fedeyon yetkilileri, yönetici İlhan Ekşiğlu’nun ifade verirken yaşadıklarını anlattılar: “Ekşioğlu, polisin sorduğu her soruya, ‘Hayır’ yanıtı vererek, şike olayını reddetmiş. Polis en sonunda, elindeki bilgi, belge, fotoğraf, görüntü ve ses kayıtlarını, Ekşioğlu’nun önüne koymuş. Bunun üzerine Fenerbahçeli yönetici, ‘Ben bundan sonra konuşmayacağım, susma hakkımı kullanıyorum’ diyerek ifade vermekten vazgeçmiş.”
Bu örnekten sonra, sarı lacivertlilerin Futbol Federasyonu ile yaptığı toplantı sona erdi.
Yorum
-
Taaa 19 dan bu yana okuya okuya geliyorum şu an 21:30 dayımAvukat emiceye bayıldım eve gideyim muhakkak izlicem. Birisi kaydetip feyste youtubede yayılması lazım
Resmen fbnin kabusu olduk karabasan gibi adamların üzerine çöktük ççç
Paramızla, pulumuzla değil dürüstlüğümüzle. Allah'ım sen büyüksün.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeş bunun kayağını verisen artık gidip yatarım ben.
Hürriyet...yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak rashomon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekupayı biz mi alamaya gideceğiz yoksa onlar mı getirecek ayağımızaOrdan bize Türkiye K... Pardon sizin öyle bir kupanız yoktu sanırsam.. Siz ordan bize Lig kupasını gönderin bakalım
And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn sevmediğim olayı yaptım.
Hürriyet...
Haber orda çıktıysa bitmiştir bu iş...
Rahat bir uyku çekebiliriz.Fırtına İhtilal Efsane
Yorum
-
renkdaslar simdi kimsenin canini sIkmak istemem ama bu isten olumlu bisey cikacagini bende düsünmüyorum... azizin daha ifadesini alamadilar... hastaneye giris cikis yaptigi sayi yurt disina giris cikis yaptigi sayiyla deng oldu resmen ya... o mosturoglumudur nedir ayni... hastanede geciriyorlar zamanlarini... yani bunlara birileri bi tiyo verdi... zaman kazanin biz hal ederiz dedi... (bence)
fenerbahce ne küme düsürelecektir nede o kupa bize verilecektir... yani bu konu en kisa zamanda kapanacak ve kaldigimiz yerden devam edecegiz...İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN
Yorum
-
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçıkcası bende Fenerin düşürülmeyip Şampiyonluğun bize verileceğini deüşünüyorum ancak Feneri düşürmeme bahaneleri ne olacak onu merak ediyorum.Nasıl bir kılıf uydurucaklar?Dava sonucunu bekleyeceğiz diyebilirlermi?
Yorum
-
İlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleen az hasari anlamadim ben sike yapan takim direk kume dusurulmuyormu? yasa ne diyor?
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebasbakan bu ise karisacak kadar fanatik degildir insallah, sonucta bu ülkede hic birsey gizli kalmiyor ve fenere yardim ettigi ortaya cikarsa politika kariyeri sonuna ermis oluyor. sözde 20milyon fenerbahcelinin gönlünü almak icin, geri kalan 60milyon karsina alamazsin...
Ama yine o klasik cümleyi kuracağım:Burası Türkiye,pazartesine kadar çok şey değişebilir.Süleyman Demirelin bir lafı vardır:"Siyasette 1 saat çok uzun bir süredir,bu sürede herşey olabilir". O yüzden hiç birşey hakkında %100 konuşmamak lazım,çünkü pazartesine kadar çok farklı gelişmelerde yaşanabilir ama süreç şimdilik bizden yana ve inşallah bu değişmez..
Yorum
Yorum