Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bende izlemedim, izleme imkanımda yok şuan için.

İzleyen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

Şu maçta, şu şununla görüşmüş, şunu teklif etmiş....

Var mı bizim için söylediği bu tarz şeyler.

Koyabiliyor mu ortaya net birşeyler?

Yoksa eksik teşebbüs demekten öteye gidemiyor mu?
    ortada birşey olsa 70mx70m bir poster yapıp boğaz köprüsüne asmışlardı çoktan,

ama sadece şike suçtur,şikeye teşvik etmekte suçtur ve düşürülmeyi gerektirir malesef fener bu şartlarda kurtulamaz malesef çok üzülüyorum ama elden birşey gelmiyor he evet eksik teşebbüste de küme düşürülür,off fener off filan diyor.

ama beni geren orada sus pus oturan Giray efendi,diğerlerinin ciğerini biliyoruz zaten.
    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• hatirlayaniniz vardir ton cruse'un bir filmi vardi "azinlik raporu" diye.
      3 tane insan suyun içinde ayni anda gelecekte olanlari görüyor kimin ne zaman katil olacagini bildiriyordu.
      polis'te gidip unlari islenmemis bir suçtan yakalayip hapse atiyordu.
      bunlarda galiba trabzonunda yaptigini rüyalarinda görüyorlar ve küme düsmeli diyorlar.
      buradaki soru isareti ise tesebbüs kelimesinin önüne konulan "eksik" kelimesi.
      yaw eksik tesebbüs nedir bunu suç olmadigini bilmiyorlari bunlar.
      islenmemis bir suçun cezasi nasil olur ve benim febeyle ayni ligde ne isim var adam 19 kez yapmis.
      son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• ama suskunluğumuz hayır olacak inşallah 'SÖZ GÜMÜŞSE SÜKUT ALTINDIR' bu olayları iyi düşünün federesyona adam sokmamak için ürettiğimiz bahaneleri,spordan sorumlu devlet bakanının faruk özak'ın yeniden bakan seçilmeyişini,emre belez oğluna açılan davanın üstünün kapanması ve ardından bu olaylar başkanda biliyor bu işin sonunu onun içn ortalığı bulandırmıyor sizde az sabırlı olun daaa

Yorum

• Tüm bunlarla muhattap olmamız, bu pisliklerle saçmalıklarla mücadele etmek zorunda kalışımız malesef soruşturmayı yürüten savcı sayın Berk'in eseridir...

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Geçen yıl Fenerbahçe-Gaziantep arasında oynanan maçla ilgili hakem Hüseyin Göçek, hakem Fırat Aydınus, Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk, futbol hayatını Rusya’da sürdüren eski Trabzonsporlu futbolcu Gökdeniz Karadeniz, spor yazarı Alaettin Metin , eski PFDK Başkanı Reşat Bostan, Sabah gazetesi muhabiri Deniz Derinsu, menajer Zafer Demiray, Fenerbahçe Eski Asbaşkanı Hakan Bilal Kutlualp, Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı Başkanı Aziz Yılmaz, Trabzonspor Eski Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu ifadesi alınacak isimler arasında bulunyor.
            Bu Haber Verildimi 4:dalgda Alınacak İsimler Tanık Ve Şüpeli Sıfatıyla

Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
            Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak legurhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tüm bunlarla muhattap olmamız, bu pisliklerle saçmalıklarla mücadele etmek zorunda kalışımız malesef soruşturmayı yürüten savcı sayın Berk'in eseridir...
              - Aziz Yıldırım gibi kendini dokunulmayacak zannedenlerinde içerde olmaısnın sebebi Savcı beydir hakkını yemeyelim şimdi...
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Onur Belge'nin 19 maçta şike ve teşvik tespit edilmiş 19 maç 2'şer takımdan 38 takım küme düşürülse ne olur farkında mısınız lafı bana abdesti bozdurdu!

19x2 gııırrğğğ yapar!
                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Adamın hiçbir ekstra bilgi edindiği yok ama; "eksik teşebbüs" te teşebbüs diye emzik gibi takmış ağzına program program geziyor....

Günaha sokacak beni gece gece...

O değil, ceza alacam, kendimi de affetmeyeceğim bir daha
                  En son OLCAY ÇAKIR tarafından düzenlendi; 10.08.2011, 01:46.

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu Haber Verildimi 4:dalgda Alınacak İsimler Tanık Ve Şüpeli Sıfatıyla

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...ike-operasyonu
                    uğur bu sezon 1-0 biten maç mi bu...doğruysa bu gökdeniz hiç akıllanmamış
                    !

Yorum

• eksik teşebbüste bulunasım var bunlara
                      7
                      Cngz_61

Yorum

• Bu lig kendi düşüğünü yapacaktır.
                        Adalet er ya da geç tecelli eder ya,şuan belki hala erken,ben o "geç" i bekliyorum.

Yorum

• Eksik teşebbüs ne Allah aşkına ya!

Nerede bu eksik teşebbüs?

Biz niye göremedik?

Duyumcular benden farklı nedirler ki, benim bir türlü duyamadığımı duymuşlar?

26 klasör müdür nedir, orada olmayan hangi kanıtı görmüş bu dümbükler?

Komedi!

Sadri Şener'e sorulduğu iddia edilen başbakanla ilgili soru da ülke adına ayrı komedi. Ve öyle tahmin ediyorum ki, onun yurt dışı yasak sebebi de o.
                          Trabzonsporlu olmak...
                          Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Gökdeniz zamanında yediği naneden dolayı dinlenecektir,Hacıosmanoğlu'da tanık olarak..

sanıyorum.
                            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• - Eksik teşebbüs , az teşebbüs , pilav üstü teşebbüs , sade teşebbüs diye ayrılıyor teşebbüs kanunda var gördüm ben
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Adamın hiçbir ekstra bilgi edindiği yok ama; "eksik teşebbüs" te teşebbüs diye emzik gibi takmış ağzına program program geziyor....

Günaha sokacak beni gece gece...

O değil, ceza alacam, kendimi de affetmeyeceğim bir daha
                                İtiraz komisyonuna itiraz edersin.
                                Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X